Yrityskaupat

Caverionin strategisena tavoitteena on kasvaa myös yritysostojen kautta. Hajautunut toimialamme tarjoaa edelleen useita yritysostomahdollisuuksia, ja meillä on vahvaa näyttöä yrityskaupoista sekä arvokasta osaamista yhtiöiden integroinnista.

Yritysostoissa keskitymme alueille, jotka ovat kasvun kannalta keskeisiä – joko täydentäen kyvykkyyksiämme tai maantieteellistä kattavuuttamme. Etsimme myös täydentäviä resursseja, sopivaa liiketoimintakulttuuria, arvonluontipotentiaalia ja vahvaa paikallista markkina-asemaa. Käänneyhtiöiden sijaan haemme ennakoivasti laatuyrityksiä.

Merkittävimmät Caverionin toteuttamat yritysostot ja -myynnit

Ellei mainittu tiedotteessa, osavuosikatsauksissa tai koko vuoden tilinpäätöksessä, liikevaihtoa, henkilöstölukuja sekä osto- ja myyntihintoja ei ole julkistettu.

2023

2022

2021

2020

2019

2018


2017


2016

2015

 

Caverion - vuodesta 2013 alkaen  

Caverion syntyi kesäkuussa 2013 kiinteistöteknisten ja teollisuuden palveluiden irtautuessa YIT-konsernista itsenäiseksi konsernikseen. 

 

Caverion sijoituskohteena Tuloskeskus Strategia Liiketoimintayksiköt Tarjooma Vastuullinen sijoituskohde Asiakkaat Toimintaympäristö Kilpailutilanne