Yrityskaupat

Caverionilla on vahvaa näyttöä yrityskaupoista sekä paljon arvokasta osaamista yhtiöiden integroinnista. Yrityskaupoissa tavoitteenamme on hyvä strateginen yhteensopivuus nykyisen toimintamme kanssa maantieteellisen kattavuuden, liiketoimintaportfolion ja asiakassegmenttien kannalta.

Noudatamme samoja kriteerejä kaikissa yrityskaupoissa. Jokaisen niistä on tuotettava Caverionille strategista etua täydentämällä osaamistamme ja resurssejamme ja sovittava yrityskulttuuriimme. Muita meille keskeisiä kriteerejä ovat arvonnousu- ja kannattavuuspotentiaali sekä vahva paikallinen markkina-asema.

Merkittävimmät Caverionin toteuttamat yritysostot ja -myynnit

Ellei mainittu tiedotteessa tai koko vuoden tilinpäätöksessä, liikevaihtoa, henkilöstölukuja sekä osto- ja myyntihintoja ei ole julkistettu.

2022

2021

2020

2019

2018


2017


2016

2015

 

Caverion - vuodesta 2013 alkaen  

Caverion syntyi kesäkuussa 2013 kiinteistöteknisten ja teollisuuden palveluiden irtautuessa YIT-konsernista itsenäiseksi konsernikseen. 

 

Caverion sijoituskohteena Tuloskeskus Fact sheet Strategia Liiketoimintayksiköt Tarjooma Vastuullinen sijoituskohde Asiakkaat Toimintaympäristö Kilpailutilanne