02.05.2022 Sijoittajauutinen

Caverion ostaa lämmitys- ja kylmätekniikkaan erikoistuneen Kaldt og Varmt AS:n liiketoiminnan Norjassa

Caverion on saattanut päätökseen sopimuksen ostaa Kaldt og Varmt AS:n ("Kaldt og Varmt") liiketoiminnan Norjassa. Kaldt og Varmt on pieni lämmitys- ja kylmätekniikkaan erikoistunut yhtiö Norjan Askimissa. Yritysosto täydentää Caverionin alueellista palvelutarjoomaa. 

Kaldt og Varmt toimii Oslon alueella ja sen itäisillä lähialueilla. Vuonna 2016 perustettu yhtiö on kasvanut alalla vahvaksi toimijaksi, jonka kanssa myös Caverion on tehnyt aikaisemmin yhteistyötä. Yhtiöllä on viisi työntekijää ja yritysoston odotetaan tuovan Caverionille noin 1 miljoonaa euroa liikevaihtoa. Kauppahintaa ei julkisteta.

"Yritysosto tuo meille uutta palveluosaamista erityisesti kylmätekniikan ja lämpöpumppujen osa-alueella. Kyseisille teknologioille on paljon kysyntää. Yritysosto auttaa meitä myös laajentamaan asiakaskuntaamme jatkossa. Toivotamme uudet kollegamme lämpimästi tervetulleiksi," sanoo Caverion Norjan divisioonajohtaja Knut Gaaserud.

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja:   Knut Gaaserud, Caverion Norja, divisioonajohtaja, +47 9181 5318, knut.gaaserud@caverion.com Milena Hæggström, sijoittajasuhteiden ja ulkoisen viestinnän johtaja, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.com 
Tilaa tiedotteet: