Caverion Drive -kiinteistönhallintajärjestelmä takaa kiinteistösi optimaalisen toiminnan

Kiinteistöautomaatio on modernin kiinteistön keskushermosto. Kun automaatiojärjestelmä toimii oikein…

Kiinteistöautomaatio on modernin kiinteistön keskushermosto. Kun automaatiojärjestelmä toimii oikein ja on integroitu muuhun kiinteistötekniikkaan, se antaa laajan kuvan kiinteistön toiminnasta ja mahdollistaa sen tietoon perustuvan johtamisen.

 

Kiinteistöjen digitalisaation ydin

Digitalisaatio mahdollistaa läpinäkyvämmän kiinteistönhallinnan, paremman käyttäjäkokemuksen, energiatehokkaammat kiinteistöt ja paremmat olosuhteet.

Caverion Drive -kiinteistönhallintajärjestelmä integroi kaikki kiinteistön toiminnot helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi: tilat, olosuhteet, turvallisuus, ympäristö, energiatehokkuus, ylläpito ja kustannukset. Näin kiinteistössä ei tule turhia päällekkäisiä toimintoja, ja kiinteistönhallinta tehostuu. Kaikki Caverion Drive-järjestelmän data on helposti saatavilla reaaliaikaisena Caverion SmartView-asiakasportaalissa eri sidosryhmille.

Täytä vaatimukset

Rakennusten energiatehokkuusdirektiivin, EPBD:n (Energy Performance of Buildings Directive), myötä automaatio- ja kiinteistönhallintajärjestelmä on tulossa pakolliseksi kaikkiin kiinteistöihin, joiden lämmitys- tai ilmastointijärjestelmien teho on yli 290 kW, pois lukien asuinkiinteistöt.

Lue lisää EPDB:stä ja lataa opas

Ota yhteyttä

Petri Naukkarinen
Petri Naukkarinen
Liiketoimintapäällikkö, automaatio
 
Nähdäksesi tämän sisällön meidän pitää pyytää sinua sallimaan markkinointievästeiden käyttö.
Salli markkinointievästeet täällä.
 

Miksi Caverion Drive?

Teknisten järjestelmien, laitteiden ja sensoreiden määrä ja monimutkaisuus kiinteistöissä ovat jatkuvassa kasvussa. Jos järjestelmiä ei hallita yhtenä kokonaisuutena, niiden välille voi syntyä erilaisia ristiriitoja. Tyypillinen esimerkki on ylimääräinen energiankulutus, kun kiinteistöä samaan aikaan lämmitetään ja jäähdytetään.

Kiinteistönhallintajärjestelmä Caverion Drive kerää yhteen tiedot eri järjestelmistä, kuten valaistus, energia, paloilmoittimet, kulunhallinta, savunpoistojärjestelmät, kamerajärjestelmät, rikosilmoitinjärjestelmät.

Kun kaikkien näiden järjestelmien data kulkee yhden järjestelmän kautta, järjestelmiä voidaan ohjata yhtenä kokonaisuutena. Caverion Driven web-pohjainen käyttöliittymä mahdollistaa esimerkiksi olosuhteiden ja energiankulutuksen helpon analysoinnin ja optimoinnin.

Caverion Driven keräämää tietoa voidaan toki käyttää myös esimerkiksi kiinteistön kustannusten läpinäkyvämpään seurantaan Caverion SmartView -asiakasportaalin kautta ja kiinteistön olosuhteiden todentamiseen kiinteistön käyttäjille. Luonnollisesti samaa tietoa voidaan tehokkaasti jakaa myös huollon ja kunnossapidon käyttöön.

Tutustu myös SmartView:hun

 

Kiinteistönhallintajärjestelmä tuo säästöjä ja läpinäkyvyyttä

Energiansäästö

Caverion Drive auttaa pienentämään kiinteistön energiakustannuksia ja hiilijalanjälkeä mm. mahdollistamalla ilmanvaihdon ja valaistuksen älykkäämmän ohjauksen.

Olosuhteet

Kiinteistön olosuhteet, esimerkiksi sisäilman laatu, ovat paremmin todennettavissa, valvottavissa ja optimoitavissa kun olosuhteisiin vaikuttavia järjestelmiä ohjataan yhdestä järjestelmästä.

Valmiina tulevaan

Avoimiin ja tietoturvallisiin rajapintoihin perustuva ratkaisu luo pohjan uusille digitaalisille ratkaisuille.

Miten pääsen eteenpäin?

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. Esittelemme mielellämme kiinteistönhallintajärjestelmän toimintaa ja sen soveltuvuudesta kiinteistöösi.

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Lue lisää