visi_caverion_1200x675px.jpg
01.07.2022 Sijoittajauutinen

Caverion ostaa Visi Oy:n, teollisuuden teknisiin turvapalveluihin erikoistuneen asiantuntijan

Caverion on saanut päätökseen Visi Oy:n (“Visi”) yritysoston. Yhtiö tarjoaa teollisuuden video- ja kulunvalvontapalveluita sekä työ- ja turvaviestintäpalveluita. Rakennettuun ympäristöön kohdistuvien vaatimusten lisääntyessä sekä energianhallinnan että turvallisuustekniikan merkitys kasvaa yhä kiihtyvällä tahdilla. Yritysosto tukee Caverionin kestävän kasvun strategiaa ja vahvistaa yhtiön osaamista teknisissä turvapalveluissa.

Visi on suomalainen teollisuuden video- ja kulunvalvontapalveluihin (CCTV) sekä työ- ja turvaviestintäpalveluihin erikoistunut yhtiö. Vuonna 1955 perustettu yhtiö on erittäin tunnettu alallaan, ja sillä on pitkäaikaisia asiakkuuksia muun muassa teollisuus- ja logistiikkayrityksiä sekä julkisia organisaatioita. Visi toimii Kotkassa ja sillä on toimipaikka myös Imatralla. Visillä on 22 työntekijää ja sen liikevaihto oli 4,6 milj. euroa huhtikuussa 2022 päättyneeltä tilikaudelta. Kauppahintaa ei julkisteta.

”Yrityksemme laajentuminen valtakunnalliseksi toimijaksi olisi vaatinut isoja ponnistuksia ja näimme parhaaksi vaihtoehdoksi saada henkilöstöllemme ja yrityksellemme mahdollisimman hyvä ja vakaa koti ja tulevaisuus turvateknisen alan vaikuttajayrityksestä. Meidän on helppo jakaa Caverionin asiakaskeskeinen ja henkilöstöä arvostava kulttuuri. Tunsimme ennestään Caverionin toimintatavat ja käytämme samoja tuotteita ja järjestelmiä. Uskomme, että kasvamme yhdessä ja pääsemme tuomaan oman panoksemme toimintatapojen ja konseptien kehittämiseen ja laajentamiseen”, Visi Oy:n toimitusjohtaja Jari Aapio sanoo.

“Visillä on vahva markkina-asema Kaakkois-Suomessa ja yritysosto tuo meille uuden ja vahvan asiakaskunnan teollisuuden teknisissä turvapalveluissa. Tämä mahdollistaa palvelutarjonnan kasvattamisen uusille ja nykyisille asiakkaille. Jatkossa voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin yhdessä uusien asiantuntijoidemme kanssa. Toivotamme uudet kollegamme lämpimästi tervetulleiksi tiimiimme”, sanoo Caverion Suomen divisioonajohtaja Ville Tamminen.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Ville Tamminen, divisioonajohtaja, Caverion Suomi, puh. 050 390 0129, ville.tamminen@caverion.com Jari Aapio, toimitusjohtaja, Visi Oy, puh. 050 065 2337, jari.aapio@visi.fi Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, Caverion Suomi, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila@caverion.com
Tilaa tiedotteet: