Teemme rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Näin mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia. 

Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: perus- ja älyteknologioiden asennuksesta sekä huollosta ja kunnossapidosta palvelujen johtamiseen sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluihin ja digitaalisiin ratkaisuihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa, noin 15 000 caverimme voimin. 

Caverion - Building Performance

 

Katso miten luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää

Teknologia ei kuitenkaan ole itseisarvo. Tärkeintä on sen soveltaminen optimaalisesti ympäristömme parhaaksi.
Tätä voi kutsua vastuullisuudeksi, joka kestää tänään, huomenna ja tulevaisuudessa – Building Performance.

 
Ketkä ovat Caverion? Ihmiset ovat toimintamme sydän. Työntekijämme ovat sitoutuneita ja meillä on…

Ketkä ovat Caverion?

Ihmiset ovat toimintamme sydän. Työntekijämme ovat sitoutuneita ja meillä on hyvä tiimihenki. Me Caverionilla emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Haluamme myös tulevaisuudessa olla alamme uudistaja ja edelläkävijä. Mikä tärkeintä, meillä ollaan ylpeitä tekemästämme merkityksellisestä työstä. Voit lukea lisää henkilöstöstämme vastuullisuuden näkökulmasta.

Tutustu meihin Caverikirjassa

 

Mitä Caverion tekee?

Tarjoamme ratkaisut kiinteistöjen parempaan elämään. Suunnittelemme, asennamme, huollamme ja pidämme kunnossa kaikki kiinteistöjen tekniset järjestelmät. Teemme turvalliset ja terveelliset olosuhteet, otamme huomioon käyttäjätarpeet ja hyödynnämme moderneja digitaalisia ratkaisuja. Vahvuutemme on teknisessä osaamisessa ja vaativissa asiantuntijapalveluissa, ja meillä on myös parhaat ratkaisut kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseksi. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ohjaavat toimintaamme. 

Parannamme teollisuusasiakkaiden tuotantotehokuutta, käyttövarmuutta ja kunnossapidon prosesseja.
Autamme asiakkaita saavuttamaan tiukentuneet vastuullisuustavoitteet, kehittymään kohti tiedolla johtamista ja käyttäjäkunnossapitoa. Kun asiakkaan tuotantolaitokset ja energiatuotanto toimivat kuten pitääkin, niin tuotantokatkokset, hallitsemattomat päästöt ja hävikki jäävät minimiin.

Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan.

 
Assemblin Caverion Group

Assemblin Caverion Group

Huhtikuussa 2024 Caverion ja Assemblin yhdistyivät Pohjois-Euroopan johtavaksi konserniksi teknisissä palveluissa ja asennuksissa. Lähes 22 000 ammattilaistamme 10 maassa jakavat innon älykkäisiin ja kestäviin ratkaisuihin. Liikevaihtomme on yhteensä noin 3,8 miljardia euroa.

Suomessa tarjoamme markkinoiden laajimman kattauksen teknisiä asiantuntijapalveluita sekä ratkaisuja kiinteistöjen, teollisuuslaitosten ja infrastruktuurin koko elinkaarelle - lähes 6 000 ammattilaisen voimin. 

Toteutamme palveluita asiakkaillemme samalla tavalla kuin tähänkin saakka – nyt entistä vahvempana ja kattavammalla valikoimalla. 

 

 
Caverion tukee kestävän kehityksen tavoitteita
csr.png
 

Olemme vahvasti läsnä Pohjois-  ja Keski-Euroopassa 

Caverionilla on omia toimipisteitä yli 216 paikkakunnalla, yhteensä 10 maassa. Lisäksi työskentelemme monilla paikkakunnilla asiakkaan toimipisteissä - joitakin asiakkaitamme palvelemme jopa maailmanlaajuisesti. 

Lue lisää palveluistamme

Tutustu työmahdollisuuksiin meillä

Ota meihin yhteyttä

Caverion_kartta_FI_EN_2024 1.png