Teemme rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Näin mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia - parempaa elämää, tehokkaampaa työskentelyä, turvallista matkustamista ja  uuden tutkimista. 

Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin.

Caverion - Building Performance

 
Ketkä ovat Caverion? Ihmiset ovat toimintamme sydän. Työntekijämme ovat sitoutuneita ja meillä on…

Ketkä ovat Caverion?

Ihmiset ovat toimintamme sydän. Työntekijämme ovat sitoutuneita ja meillä on hyvä tiimihenki. Me Caverionilla emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Haluamme myös tulevaisuudessa olla alamme uudistaja ja edelläkävijä. Mikä tärkeintä, meillä ollaan ylpeitä tekemästämme merkityksellisestä työstä. Voit lukea lisää henkilöstöstämme vastuullisuuden näkökulmasta.

Tutustu meihin Caverikirjassa

 

Mitä Caverion tekee?

Tarjoamme ratkaisut kiinteistöjen parempaan elämään. Suunnittelemme, asennamme, huollamme ja pidämme kunnossa kaikki kiinteistöjen tekniset järjestelmät. Teemme turvalliset ja terveelliset olosuhteet, otamme huomioon käyttäjätarpeet ja hyödynnämme moderneja digitaalisia ratkaisuja. Vahvuutemme on teknisessä osaamisessa ja vaativissa asiantuntijapalveluissa, ja meillä on myös parhaat ratkaisut kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseksi. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ohjaavat toimintaamme. 

Palvelemme teollisuutta vaikuttamalla tehtaan tuotantoprosessin tehokkuuteen, hävikkiin ja päästöihin. Mittaamme, valvomme, huollamme ennakkoon ja modernisoimme asiakkaidemme tuotantolaitoksia niin, että ne toimivat kuten on suunniteltu, jolloin ei synny tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä. Näin tuemme asiakkaidemme kestävän kehityksen mukaisia tavoitteita. 

Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan.

 

Katso miten luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää

Teknologia on läsnä elämämme kokemuksissa ja saavutuksissa. Teknologia ei kuitenkaan ole itseisarvo. Tärkeintä on sen soveltaminen optimaalisesti ympäristömme parhaaksi.

Tätä voi kutsua vastuullisuudeksi, joka kestää tänään, huomenna ja tulevaisuudessa – Building Performance.

 
 
Caverion tukee kestävän kehityksen tavoitteita
EcoVadis-Gold-2022.png
 

Olemme vahvasti läsnä Pohjois-  ja Keski-Euroopassa 

Meillä on omia toimipisteitä yli 216 paikkakunnalla, yhteensä 10 maassa. Lisäksi työskentelemme monilla paikkakunnilla asiakkaan toimipisteissä - joitakin asiakkaitamme palvelemme jopa maailmanlaajuisesti. 

Lue lisää palveluistamme

Tutustu työmahdollisuuksiin meillä

Ota meihin yhteyttä

Caverion_kartta_FI_2023.jpg