Teemme rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Näin mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia. 

Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: perus- ja älyteknologioiden asennuksesta sekä huollosta ja kunnossapidosta palvelujen johtamiseen sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluihin ja digitaalisiin ratkaisuihin.

Caverion - Building Performance

 
Ketkä ovat Caverion? Ihmiset ovat toimintamme sydän. Työntekijämme ovat sitoutuneita ja meillä on…

Ketkä ovat Caverion?

Ihmiset ovat toimintamme sydän. Työntekijämme ovat sitoutuneita ja meillä on hyvä tiimihenki. Me Caverionilla emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Haluamme myös tulevaisuudessa olla alamme uudistaja ja edelläkävijä. Mikä tärkeintä, meillä ollaan ylpeitä tekemästämme merkityksellisestä työstä. Voit lukea lisää henkilöstöstämme vastuullisuuden näkökulmasta.

Tutustu meihin Caverikirjassa

 

Mitä Caverion tekee?

Tarjoamme ratkaisut kiinteistöjen parempaan elämään. Suunnittelemme, asennamme, huollamme ja pidämme kunnossa kaikki kiinteistöjen tekniset järjestelmät. Teemme turvalliset ja terveelliset olosuhteet, otamme huomioon käyttäjätarpeet ja hyödynnämme moderneja digitaalisia ratkaisuja. Vahvuutemme on teknisessä osaamisessa ja vaativissa asiantuntijapalveluissa, ja meillä on myös parhaat ratkaisut kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseksi. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ohjaavat toimintaamme. 

Parannamme teollisuusasiakkaiden tuotantotehokuutta, käyttövarmuutta ja kunnossapidon prosesseja.
Autamme asiakkaita saavuttamaan tiukentuneet vastuullisuustavoitteet, kehittymään kohti tiedolla johtamista ja käyttäjäkunnossapitoa. Kun asiakkaan tuotantolaitokset ja energiatuotanto toimivat kuten pitääkin, niin tuotantokatkokset, hallitsemattomat päästöt ja hävikki jäävät minimiin.

Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan.

 

Katso miten luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää

Teknologia on läsnä elämämme kokemuksissa ja saavutuksissa. Teknologia ei kuitenkaan ole itseisarvo. Tärkeintä on sen soveltaminen optimaalisesti ympäristömme parhaaksi.

Tätä voi kutsua vastuullisuudeksi, joka kestää tänään, huomenna ja tulevaisuudessa – Building Performance.

 
 
Caverion tukee kestävän kehityksen tavoitteita
EcoVadis-Gold-2022.png
 

Olemme vahvasti läsnä Pohjois-  ja Keski-Euroopassa 

Meillä on omia toimipisteitä yli 216 paikkakunnalla, yhteensä 10 maassa. Lisäksi työskentelemme monilla paikkakunnilla asiakkaan toimipisteissä - joitakin asiakkaitamme palvelemme jopa maailmanlaajuisesti. 

Lue lisää palveluistamme

Tutustu työmahdollisuuksiin meillä

Ota meihin yhteyttä

Caverion_kartta_FI_2023.jpg