Teollisuuden kunnossapito takaa tuotannon jatkuvuuden

Selviytyäkseen jatkuvasti kasvavasta kilpailusta muuttuvalla pelikentällä teollisuusyritysten…

Selviytyäkseen jatkuvasti kasvavasta kilpailusta muuttuvalla pelikentällä teollisuusyritysten kannattaa keskityttävä omaan ydinosaamiseensa. Fokusointi yleensä auttaa kustannustehokkuuden ja kilpailuedun parantamisessa. Samaan aikaan, teollisuuden on omalta osaltaan osallistuttava hiilineutraalin yhteiskunnan rakentamiseen ja päästöjen vähentämiseen.

 

Teollisuuden kunnossapidon ulkoistaminen parantaa kilpailukykyä

Jokaisen kilpailukykyisen yrityksen tavoitteena on tuotantoympäristö, joka toimii täsmälleen määritetyllä tavalla. Kun tuotantoprosessia hallitaan kustannustehokkaalla ja jatkuvuuden varmistavalla tavalla, tuotantoympäristö toimii halutusti. Syntyy kilpailuetua, sillä odottamattomat, kalliit korjaukset ja pitkät viivästykset voidaan välttää ja toimitusketjun jatkuvuus varmistaa.

Parannamme laitoksesi suorituskykyä ja turvallisuutta

Tunnemme teollisuuden kunnossapidon läpikotaisin, joten pystymme räätälöimään tuotantolaitoksellesi aina sopivimmat palvelut vastaamaan asetettuja tavoitteita ja strategiaa.

Palvelut voivat sisältää esimerkiksi:

  • Kunnossapidon auditointi, juurisyyanalyysit sekä laitteiden kriittisyysluokittelu.
  • Varaosien optimaalinen määrä ja inventointi oikeanlaisella lajittelulla hidasteiden ja seisokkien välttämiseksi.
  • Ennakoivan kunnossapidon aikatauluttaminen nykyaikaisen kunnonvalvonnan
  • IoT- ja tekoälyratkaisut kunnonvalvontaan ja vikojen ja toimintahäiriöiden ennustamiseen.
  • Laitoksen ympäristönäkökulman parantaminen energiankulutuksen vähentämiseksi, voiteluöljyjen, veden sekä raaka-aineiden säästämiseksi.

Teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut kumppani huolehtii, jotta sinun ei tarvitse

Kumppaninasi annamme sinulle ja laitoksen ylläpitäjälle mielenrauhan. Voit vapaasti keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi, sillä me huolehdimme päivittäisestä kunnossapidosta ja sen kehittämisestä. Saat käyttöösi myös vakiintuneet, turvalliset ja tehokkaat toimintatavat sekä laajan osaamisemme suunnittelusta, prosessien kehittämisestä ja teollisuusasennuksista.

Pitkäaikaiset, luottamukselliset asiakassuhteet ovat toimintamme ydin. Kumppanuusmallimme on helppo ja kustannustehokas. Sinun ei enää tarvitse koordinoida useita eri osapuolia – me hoidamme kaiken. Olemme palveluksessasi laitoksen elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Laaja kokemuksemme erilaisista teollisuusympäristöistä on lyömätön. Kokemuksen ansiosta asiantuntijamme löytävät tehokkaita ratkaisuja ongelmatilanteisiin ja tuovat esiin parhaat käytänteet muista laitoksista. Asiantuntemuksemme lisää turvallisuutta sekä ympäristölle että ihmisille.

Teollisuuden kunnossapitokumppanuus on pitkäaikainen yhteistyö, johon voit luottaa. Keskustellaan lisää kumppanuusmallista.

Ota yhteyttä

Toni Rauvanto
Toni Rauvanto

Myyntijohtaja, Caverion Industria

 

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin