11.05.2022 Sijoittajauutinen

Caverion ostaa WT-Service Oy:n, suomalaisen teollisuuden palveluasiantuntijan

Caverion on saattanut päätökseen sopimuksen ostaa WT-Service Oy:n ("WT-Service") Suomessa. Yhtiö tarjoaa teollisuuden huolto-, asennus- ja projektipalveluja Vaasan alueella. Yritysosto tuo mukanaan uusia osaajia ja vahvan asiakaspohjan ja vahvistaa näin Caverionin alueellista asemaa.

WT-Service on erikoistunut teknisesti vaativien tuotantolaitosten huoltoon ja sen asiakkaisiin kuuluu useita suuria ja tunnettuja teollisuusyrityksiä. Yhtiöllä on 17 työntekijää ja sen liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa vuonna 2021. Kauppahintaa ei julkisteta.

"Yritysosto vahvistaa Caverionin asennus- ja kunnossapitopalveluja Vaasan alueella, missä teollisuuden aktiviteetti on vilkasta. Jatkossa voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin yhdessä uusien asiantuntijoidemme kanssa, jotka toivotamme lämpimästi tervetulleiksi Caverionille" sanoo Caverionin Teollisuusdivisioonan johtaja Elina Engman.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Elina Engman, Executive Vice President, Caverion Industry, tel. +358 50 351 4673, elina.engman@caverion.com Milena Hæggström, sijoittajasuhteiden ja ulkoisen viestinnän johtaja, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.com
Tilaa tiedotteet: