Caverion service technicians - emobility (3).jpg
14.12.2021 Sijoittajauutinen

Caverion ostaa Frödéns Ventilation AB:n liiketoiminnan Ruotsissa

Caverion on allekirjoittanut tänään sopimuksen ruotsalaisyhtiö Frödéns Ventilation AB:n liiketoiminnan ostamisesta. Yritysosto täydentää Caverionin ilmanvaihdon ja ilmastoinnin liiketoimintaa Ruotsissa. Frödéns tarjoaa ilmanvaihdon ja ilmastoinnin kasvavalla alueella palvelu- ja huoltoliiketoimintaa, tarkastuksia, energiankulutuksen optimointia ja pienempiä palveluprojekteja pääasiassa Jönköpingin alueella.

Frödéns perustettiin vuonna 1969 ja sillä on 12 työntekijää. Sen kaksi omistajaa ovat nyt päättäneet myydä liiketoiminnan ennen eläkkeelle siirtymistään. Vuonna 2020 yhtiön liikevaihto oli noin 3 miljoonaa euroa. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

"Tämä on Frödénsille erittäin kiinnostava seuraava askel. Meillä on ollut vahva ja jännittävä matka vuosien varrella ja odotamme nyt innolla tämän jatkamista osana Caverionia. Caverionin markkina-asema, selkeät kestävän kehityksen tavoitteet ja laaja tarjonta vahvistavat entisestään kehitystämme ja tarjoavat hyviä mahdollisuuksia", toteaa Fredrik Bergqvist, Frödéns Ventilationin toimitusjohtaja.

"Frödéns on vakiintunut ja vahva paikallinen toimija Jönköpingin alueella. Tämä yrityskauppa vahvistaa LVI-palveluiden markkina-asemaamme alueella. Ilmanvaihdon ja ilmastoinnin osaamiselle on suurta kysyntää ja toivotamme ilolla uudet asiantuntijat tervetulleiksi joukkoomme. Näemme myös hyviä mahdollisuuksia tukea Frödénsin nykyisiä asiakkaita kaikilla muilla teknisillä järjestelmillämme ja analyyttisellä osaamisellamme, esimerkiksi tarjoamalla Caverion SmartView:n heidän rakennustensa olosuhteiden seurantaa ja analyysiä varten", sanoo Caverion Ruotsin divisioonajohtaja Uno Lundberg.

Lue lisää ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmistämme.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätiedot: Erika Björnesparr, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Caverion Ruotsi, puh. +46 73 050 9285, erika.a.bjornesparr@caverion.com
Tilaa tiedotteet: