Laaja asiakaskunta

Vahva asiakaskuntamme on kasvumme perustana. Palvelemme tuhansia yritysasiakkaita Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa ja autamme heitä keskittymään ydinliiketoimintaansa. 

Asiakkaamme toimivat yleensä seuraavilla segmenteillä:

  • Julkinen sektori
  • Teollisuus
  • Kiinteistösijoittajat ja -kehittäjät
  • Kiinteistöjen käyttäjät
  • Pääurakoitsijat

Olemme palvelleet joitakin asiakkaitamme jo vuosikymmeniä. Laajan asiakaskuntamme vuoksi emme ole riippuvaisia tietystä asiakkaasta tai asiakassegmentistä. Lue lisää asiakassegmenteistämme 

Kasvamme asiakkaidemme kanssa

Toimimme suhdeliiketoiminnassa ja keskitymme asiakkaaseen ja elinkaareen. Tavoitteenamme on kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa ja keskittyä ymmärtämään heidän liiketoimintaansa ja tarpeitaan ja toimittaa kestäviä ratkaisuja.

Erinomainen asiakaskokemus on yksi neljästä strategisesta teemastamme. Huomioimme asiakaskokemuksen kaikissa liiketoimintaa koskevissa päätöksissämme ja toteutamme toimintamme tarkoitusta sekä Building Performance -lupaustamme kaikissa tilanteissa.

Asiakkaamme voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin. 

Lue lisää asiakkaistamme
Tutustu palveluihimme

Liikevaihto asiakassegmentteittäin, 2022