20.01.2016 Sijoittajauutinen

Caverion ostaa Itävallan johtaviin jäähdytystekniikan toimittajiin kuuluvan Arneg Kühlmöbelin liiketoiminnan

Caverion ostaa Itävallan johtaviin jäähdytystekniikan toimittajiin kuuluvan Arneg Kühlmöbelin liiketoiminnan 

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen Alfred Lotterin kanssa Arneg Kühlmöbel u. Ladeneinrichtungen, Produktions- u. Handelsgesellschaft mbH:n (Arneg Kühlmöbel) liiketoiminnan ostamisesta. Itävallan liittovaltion kilpailuviranomainen hyväksyi kaupan 19.1.2016. Kauppa tukee Caverionin kasvustrategiaa ja vahvistaa yhtiön asemaa Itävallan jäähdytystekniikkamarkkinoilla. Ostohintaa ei julkisteta.

Arneg Kühlmöbel on yksi Itävallan johtavista jäähdytystekniikan toimittajista. Vuonna 2014 yrityksen liikevaihto oli noin 7,0 miljoonaa euroa. Yrityksellä on noin 35 työntekijää Leondingin kaupungissa Ylä-Itävallassa. 

”Kauppa parantaa Caverionin alueellista asemaa jäähdytystekniikan tarjoajana niin suunnittelussa, asennuksessa, palveluissa kuin kunnossapidossakin. Meille siirtyvät jäähdytystekniikan asiantuntijat vahvistavat entisestään kattavaa, maanlaajuista osaamistamme”, sanoo Caverionin Itävallan divisioonajohtaja Manfred Simmet.

Caverion on yksi Itävallan kiinteistötekniikkamarkkinoiden suurimmista toimijoista. Vuonna 2014 Caverionin liikevaihto Itävallassa oli 136 miljoonaa euroa. Kaupan jälkeen Caverionilla on Itävallassa noin 800 työntekijää.

”Arneg Kühlmöbel on nyt osa vakavaraista kiinteistötekniikan ja erityisesti jäähdytystekniikan ratkaisuja tarjoavaa yhtiötä. Jään eläkkeelle vuonna 2016, ja on hyvä tietää, että perustamani yritys on osaavissa käsissä ja että sen tulevaisuuden näkymät Leondingin alueella ovat vakaat”, sanoo Arneg Kühlmöbelin toimitusjohtaja Alfred Lotter.

Kauppa ei aiheuta muutoksia Caverion-konsernin aiemmin julkaisemiin markkinanäkymiin.

Lisätietoja: Manfred Simmet, Caverion Itävallan divisioonajohtaja, puh. +43 5060 2410, manfred.simmet@caverion.at

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: