Hankesuunnittelu varmistaa kiinteistösi sujuvan ja tehokkaan toimivuuden – koko elinkaaren ajan

Miten varmistat, että rakennus- tai modernisointihankkeesi vastaa käyttäjien tavoitteita ja…

Miten varmistat, että rakennus- tai modernisointihankkeesi vastaa käyttäjien tavoitteita ja valmistuu ympäristö- ja kustannustehokkaana kiinteistöksi, joka tarjoaa olosuhteiltaan miellyttävän ympäristön? Toteuttamalla hankesuunnittelun yhdessä talotekniikan toteuttajan kanssa.

 

Ota rakennuksen koko elinkaari huomioon jo hankesuunnittelussa

Elinkaariajattelussa suunnitteluratkaisut ja järjestelmävalinnat optimoidaan rakennushankkeesi tavoitteiden mukaisesti. Älykkäitä valintoja tekemällä ja nykyaikaisia ​​digitaalisia ratkaisuja hyödyntämällä voit säästää kymmeniä prosentteja vuotuisista energia- ja ylläpitokustannuksista. Lue lisää elinkaarihankkeista.

Tuotamme asiakkaillemme julkisesta sektorista eri teollisuudenaloihin, kiinteistöjen omistajiin ja käyttäjiin sekä rakennusliikkeisiin– älykkäitä, tulevaisuuden tarpeet täyttäviä kiinteistöjen ja teollisuuden ratkaisuja.

Ratkaisumme vastaavat toimialallamme keskeisesti vaikuttaviin asioihin

 • Digitalisaation ja sen luomien mahdollisuuksien hyödyntämiseen
 • Energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten minimointiin
 • Sisäilman ja muiden olosuhteiden laatuvaatimuksiin.

Hankesuunnittelumme painopiste on oikeiden ratkaisuiden löytämisessä yhteistyössä hankkeen osapuolten kesken. Näitä ratkaisuja ovat mm. ekologisesti kestävät ratkaisut, joilla säästetään energiaa ja luodaan viihtyisiä työskentely- ja asuinympäristöjä.

 

Ota yhteyttä

 

Talotekniikan hankekehityspalvelut etenevät seuraavasti

 1. Tilaajan tavoitteiden tarkistaminen
 2. Suunnitteluedellytysten varmistaminen
 3. Järjestelmäratkaisuiden kelpoisuuden todentaminen
 4. Hankinta- ja rakentamisedellytysten luominen
 5. Luotettavan toteutuksen johtaminen
 6. Toimivan ja hallitun käyttöönotton varmistaminen
 7. Säännöllinen ja jatkuva toimivuuden varmistus

Nämä toimet linkittyvät saumattomasti  projektin toteutukseen, projektinjohtamiseen ja asiantuntijapalveluihin. Suunnittelun ohjausta on tehtävä koko rakentamisprosessin ajan, jotta muutokset hallitaan toteutuksen edetessä ja kiinteistön hallittu käyttöönotto varmistetaan sekä elinkaarelle asetetut tavoitteet saavutetaan.

 

Kuinka sinä hyödyt suunnittelun ohjauksesta?

Hankekehityksen tuolkset
 • vastinetta rahalle
 • toteuttamiskelpoisuus
 • aikataulun pitäminen
 • asiakaslupauksen täyttyminen

Pienennämme liiketoimintariskiäsi huolehtimalla säädöstenmukaisuudesta ja tukemalla projektin johdonmukaista toteuttamista.

Asiantuntijamme auttavat sinua toteuttamaan hankkeesi elinkaaren vaatimukset huomioiden optimoimalla kiinteistötekniset järjestelmät ja varmistamalla kokonaisuuden toimivuus. Keskeisenä toiminta-ajatuksena on hallita hankkeen riskejä sekä parantaa käyttäjän toiminnan edellytyksiä ja luoda näin lisäarvoa hankkeen osapuolille koko elinkaaren ajan.

 

Mikä on seuraava vaihe käyttöönoton jälkeen?

Kiinteistöjen suunnittelun ja rakentamisen aikana tehdään ratkaisuja, joiden vaikutus näkyy pitkään, koko kiinteistön elinkaaren ajan. Haluamme tarjota ratkaisuja, joiden vaikutuksesta kohteiden ylläpitokustannukset pysyvät alhaisina ja ennakoitavina. Takaamme myös toteuttamamme kohteen sisäolosuhteiden toteutuvan suunnitellusti sekä taloteknisten järjestelmien ja laitteiden toimivuuden myös YSE98 mukaisen takuuajan jälkeen aina kymmenen vuoden ajan.  Voimme antaa talotekniikan kokonaistoimituksillemme 10 vuoden jatketun takuun. Vastaamalla kokonaisuudesta varmistamme, että kiinteistö toimii optimaalisesti.

Jääkiekonpelaajay
 

Asiantuntija-apua hankesuunnitteluun

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. Keskustellaan tavoitteistasi sekä tarpeistasi ja etsitään niitä tukeva ratkaisu!

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää