Lämmitys-, vesi-, ja viemäröintiratkaisuilla energiatehokkuutta kiinteistöille ja teollisuudelle

Modernien rakennusten ja teollisuuslaitosten tulee olla yhtä aikaa tehokkaita ja…

Modernien rakennusten ja teollisuuslaitosten tulee olla yhtä aikaa tehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Optimoiduilla vesi-, viemäröinti- ja lämmitysjärjestelmillä on tässä merkittävä rooli.

 

Laadukkailla lämmitys- ja viemäröintijärjestelmillä optimoit kiinteistön toimintaa

Innovatiiviset uusiutuvien energialähteiden lämmitysratkaisut, kuten lämpöpumput, yhdistävät tehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden. Käyttämällä nykyaikaisia kaukolämpöjärjestelmiä ja hyödyntämällä esimerkiksi voimalaitosten käyttölämpöä, voimme luoda merkittäviä taloudellisia sekä ympäristöllisiä säästöjä. Hyvin suunnitellut ja hoidetut viemäröintiratkaisut, estävät rehevöitymisen ja pilaantumisen. Vesivuodot voivat myös aiheuttaa laitevaurioita ja mahdollisia seisokkeja teollisuuslaitoksellesi.

Olemme kumppaninasi koko LVI-järjestelmän elinkaarinkaaren ajan, suunnittelusta ja asennuksesta, valvontaan ja ylläpitoon asti. Ammattilaisemme huolehtivat rakennusten ja teollisuuden, projektien ja palveluiden lämmitys- ja viemäröintiratkaisuista, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi tietäen, että kiinteistöstäsi pidetään hyvää huolta.

Voimme hoitaa suunnittelun ja koko asennusprosessin tehokkaasti hyödyntämällä rakentamisen tietomallinnusta (BIM). Lisäksi pystymme tarjoamaan tarpeisiisi perustuvia räätälöityjä ratkaisuja, suuren osaamisemme vuoksi. Huolehdimme myös eri järjestelmien yhteensovittamisesta mittavissa ja monitahoisissa hankkeissa. 

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenotto- tai tarjouspyyntö tästä!

 

Autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan ja tehokkaan lämmitysratkaisun

Tarjoamme lämpö-, vesi- ja viemäröintiratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle sekä palveluina että erillisinä projekteina:

Kaukolämpö on ekologinen ja energiatehokas lämmitysmuoto.  

Lue lisää kaukolämpöratkaisuista 

Maalämpö on energiaviisasta lämpöä suoraan luonnosta.

Lue lisää maalämmöstä

Lämpöpumppujärjestelmien avulla voimme pienentää rakennuksesi energiakustannuksia ja pienentää hiilijalanjälkeä.

Lue lisää lämpöpumpuista

Toteutamme vesi- ja viemäröintiratkaisut kuten perinteiset putket, viemärit ja vedenkäsittelyn. Tarjoamme myös edistyneitä ratkaisuja sadeveden hyödyntämiseen ja jäteveden käsittelyyn.

Lue lisää vesi- ja viemäröintiratkaisuistamme

Sukitus on vaihtoehtoinen menetelmä viemäreiden kunnostukseen perinteisen viemärisaneerauksen sijaan. Sukituksella saavutetaan uudet pitkäaikaiset saumattomat putket, eikä rakennuksen pintarakenteita tarvitse hajottaa kunnostuksessa.

Lue lisää sukituksesta

 
Työntekijät keskustelevat projektista

Simulointiohjelma auttaa valinnoissasi

Voimme simuloida koko rakennuksesi energiataseet dynaamisella simulointiohjelmalla. Simuloinnin avulla näet, mihin energiaa kuluu ja kuinka paljon rakennuksessasi muodostuu lämpöhukkaa.

 

Ympäristöystävälliset vesi- ja viemärijärjestelmät

Vettä säästävillä ratkaisuilla voidaan saavuttaa ekologisia ja taloudellisia etuja. Me autamme sinua parantamaan energiatehokkuutta ja ekologisuutta valitsemalla oikeanlaiset vesikalusteet ja putkimateriaalit kiinteistön tarpeisiin. Tarjoamme vettä säästäviä vesikalusteita ja pystymme laskelmien avulla optimoimaan esimerkiksi veden painetasoja. Myös huomion kiinnittäminen vesijohtojen eristykseen tuo selvää energiansäästöä.

Suomalainen luonto
 
 
Sukitusputki
 

Ota yhteyttä

Jani Peltola

Huoltopäällikkö, Sukitus

 
Jari Rautala

Yksikönpäällikkö, Sukitus

 

Viemärin sukitus – helppo vaihtoehto saneeraukselle

Sukitus on vaihtoehtoinen menetelmä viemäreiden kunnostukseen perinteisen viemärisaneerauksen sijaan. Sukituksessa vanhan viemäriputken sisään asennetaan paineilman avulla uusi pehmeä epoksilla kyllästetty huopa tai polyesteri sukka, joka kuivuessaan kovettuu uudeksi putkeksi. Sukituksella saavutetaan uudet pitkäaikaiset saumattomat putket, eikä rakennuksen pintarakenteita tarvitse hajottaa kunnostuksessa.

 

Toteutamme viemäreiden sukitukset ja paikkakorjaukset kustannustehokkaasti, asiakasystävällisesti sekä nopealla aikataululla. Sukitus on kustannustehokkain ja asukasystävällisin tapa tehdä viemärisaneeraus. Sukkamateriaalina käytämme huopaa tai polyesteriä, ja viemäri haaroihin asennetaan tehdasvalmisteiset haarayhteet. Kyllästämme sukat ja haarayhteet kotimaisella Bisfenoli A vapaalla epoksihartsilla. Putken uusi liukas pinta hylkii erinomaisesti tukkeumia. 

 

Asiantuntija-apua lämmitys-, vesi- ja viemäröintiratkaisuihin

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. Keskustellaan tavoitteistasi sekä tarpeistasi ja etsitään niitä tukeva ratkaisu!

 

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää