01.09.2022 Sijoittajauutinen

Caverion ostaa CS electric A/S:n – tavoitteena kasvu meri-, energia- ja muussa teollisuudessa Tanskassa

Caverion ostaa CS electricin, tanskalaisen teknologiayhtiön. Yritysosto tukee Caverionin kestävän kasvun strategiaa ja laajentaa yhtiön asemaa erityisesti meri-, energia- ja muun teollisuuden asiakassegmenteissä. Yrityskauppa allekirjoitettiin ja saatettiin päätökseen samanaikaisesti.

CS electric on Tanskan johtavia yrityksiä teknisessä suunnittelussa, sähköistyksissä ja automaatiopalveluissa. Yritys perustettiin vuonna 1973, ja sillä on nykyään noin 70 työntekijää. CS electricin liikevaihto oli 13,4 miljoonaa euroa vuonna 2021. 

Yritysosto laajentaa Caverionin design&engineering -kyvykkyyksiä sekä palvelu- ja asennuskapasiteettia. CS electricin toimipiste sijaitsee Esbjergissa, joka on Tanskan johtava kasvukeskittymä uusiutuvassa energiassa sekä avomeren öljy- ja kaasuteollisuudessa.  Yritysoston jälkeen Caverion on yhä vahvempi toimija kaupungissa, tukien alueella odotettua kasvua noin 140 asiantuntijan voimin.

"Olemme viime vuosina kasvaneet voimakkaasti, ja kysyntä meri-, energia- ja muun teollisuuden teknologiaratkaisujamme ja muita palvelujamme kohtaan on lisääntynyt. Caverionin koko, kansainvälinen läsnäolo ja kyvykkyydet tarjoavat selkeitä etuja liiketoimintamme kehittämiseen yhdessä. Yhdistetyistä liiketoiminnoistamme voimme kohdistaa lisäresursseja kehittääksemme uutta teknologiaa, kuten sähköstä tuotteeksi - ja sektorikytkentäratkaisuja", sanoo Søren Mathiasen, CS electricin toimitusjohtaja.

"Liiketoimintojemme yhdistäminen tarjoaa kasvullemme tulevaisuudessa vahvan alustan, sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Yhdessä voimme tarjota nykyisille ja uusille asiakkaille kestäviä ratkaisuja energiankäytön vähentämiseksi sekä meri- että muussa teollisuudessa. Tämä yritysosto tarjoaa meille myös mahdollisuuden laajentaa tarjoomaamme Länsi-Tanskassa teolliseen automaatioon, hyödyntäen osaamistamme viimeaikaisesta DI-Teknikin yritysostosta. Toivotamme CS electricin asiantuntijat tervetulleiksi Caverionin tiimiin", sanoo Carsten Sørensen, Caverionin Tanskan divisioonajohtaja.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Carsten Sørensen, Divisioonajohtaja, Caverion Tanska, puh. +45 6010 6161, carsten.soerensen@caverion.com Søren Mathiasen, CS electricin toimitusjohtaja, puh. + 45 2171 7891, sm@cselectric.dk Milena Hæggström, sijoittajasuhteiden ja ulkoisen viestinnän johtaja, Caverion Oyj, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.com
Tilaa tiedotteet: