Caverion on uusi konserni, jolla on kuitenkin pitkä historia ja runsaasti arvokasta osaamista. Caverion perustettiin kesäkuussa 2013 kiinteistö- ja teollisuuspalvelujen irtaannuttua YIT:stä itsenäiseksi konserniksi.

Yrityksemme historialliset juuret ulottuvat useisiin eri maihin. Osana YIT-konsernia toimintamme Suomessa alkoi vuonna 1912, mutta joissain divisioonissa yksittäisten yritysten historia alkaa jo 1800-luvulla.

Tämä puu sisältää vain osan nykypäivän Caverioniksi yhdistyneistä yrityksistä.

Tämä puu sisältää vain osan nykypäivän Caverioniksi yhdistyneistä yrityksistä.

Nykyiseen muotoonsa Caverion on kasvanut sekä orgaanisesti että yritysostojen avulla. Konserniin viimeksi yhdistyneet lukuisat yritykset, kuten Maintpartner, Huurre ja Pelsu, rakentavat tulevaisuutta Caverionissa. Olemme laajentuneet vesihuollon ratkaisujen toimittajasta tämän päivän Caverioniksi, joka suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, infrastruktuurille ja teollisuuslaitoksille – ja pisimmät asiakassuhteemme ovat kestäneet jo useita vuosikymmeniä.

Kehitämme ja uudistamme Caverionia jatkuvasti: uudet osaajat, älykkäät teknologiat ja uudet liiketoimintamallimme palvelevat nykyisiä asiakkaitamme ja vastaavat tulevaisuuden haasteisiin.