Ålesund VVS Tek sign1.jpg.jpeg
26.06.2023 Sijoittajauutinen

Caverion ostaa VVS Teknikkin Norjassa

Caverion ostaa länsi-norjalaisen VVS Teknikk Møre AS:n. Yrityksellä on noin 35 ilmanvaihtoon, putkityöhön ja kiinteistöautomaatioon keskittyvää työntekijää, jotka palvelevat asiakkaita erityisesti Sunnmøren alueella. VVS Teknikkin liikevaihto oli vuonna 2022 noin 7,8 miljoonaa euroa. Yrityskauppa saadaan päätökseen 1.7.2023.

"VVS Teknikkin ammattilaiset ovat aina keskittyneet asiakkaiden erinomaiseen palveluun ja jatkamme ja vahvistamme tätä osana Caverionia. Voimme jakaa resursseja paikallisesti ja koko Norjassa, ja tämä tekee meistä entistä joustavamman sopeutumaan markkinoiden vaihteluihin", sanoo Sindre Larsen, VVS:n Teknikk Møren toimitusjohtaja.

"VVS Teknikkin ammattitaitoiset työntekijät vahvistavat yksikköämme Ålesundissa. Caverionilla on selkeitä tavoitteita kasvaa alueella, ja tämän yrityskaupan myötä lisäämme osaamistamme ja saamme uusia kiinnostavia asiakassuhteita. Sunnmøren alueella on tällä hetkellä aktiivista, ja meneillään on monia suuria hankkeita esimerkiksi liikerakennuksissa, teollisuudessa ja elintarvikealalla", sanoo Knut Gaaserud, Caverionin Norjan divisioonajohtaja.

Yrityskaupan jälkeen Caverionin Sunnmøren yksikössä on noin 125 työntekijää. Caverion on toteuttanut palveluita lukuisiin projekteihin alueella, esimerkiksi Norsk Maritime Competence Centerin rakennuksen toiseen vaiheeseen, Stella Maris Health Centeriin ja Thon Hotell Ålesund -hankkeeseen.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Ole Kristian Lunde, viestintäjohtaja, Caverion Norja, +47 916 69 000,  ole-kristian.lunde@caverion.com
Tilaa tiedotteet: