Asiantuntijapalvelut auttavat saavuttamaan kestäviä tuloksia kiinteistöilläsi

Consulting-services.jpg

Teknologia on keskeinen tekijä rakennetun ympäristön toiminnassa - rakennuksissa, teollisuuslaitoksissa ja niitä tukevassa infrastruktuurissa. Teknologia ei kuitenkaan ole itseisarvo. Tärkeintä on sen soveltaminen tietämyksemme, uteliaisuutemme ja pitkän kokemuksemme avulla optimaalisesti ympäristömme parhaaksi. Oikein ja tarpeenmukaisesti toimiva tekniikka tukee ydinliiketoiminnan kannattavuutta ja toimintavarmuutta, ja mahdollistaa lähes aina myös ympäristövastuullisuuden tavoitteiden saavuttamisen.

 

Olemme sitoutuneet tuomaan tietämyksemme ja tavoitehakuisen toimintamallimme rakennetun ympäristön kehittämiseen.

  • Asiantuntijoiden tuottama säätöjen optimointi ja suunnitelmallinen investointien arviointi parantaa tekniikan hyötysuhdetta, ja tukee suunnitelmallisessa ylläpidon johtamisessa.
  • Kiinteistönomistajana säilytät tai jopa kasvatat kiinteistöjesi arvoa samalla pienentäen energiankulutusta ja hiilijalanjälkeä
  • Hyvin hoidetut kiinteistöt lisäävät tuottavuutta lyhentyneiden seisokkien ja tehokkaamman resurssien käytön kautta
  • Vuokralaisena tarjoat työntekijöillesi ja asiakkaillesi viihtyisän ja olosuhteiltaan miellyttävän työympäristön.
  • Kiinteistön käyttäjälle viihtyisä, moderni ja terveellinen ympäristö on merkittävä arvo
 

Ota yhteyttä

Lauri Niskakangas
Lauri Niskakangas
Yksikönpäällikkö, Caverion Suomi
 

Autamme parantamaan kiinteistöjesi tuloksia

Tarkkaan suunnitelluilla palveluilla autamme sinua saavuttamaan asetetut tavoitteet, kuten parantamaan energiatehokkuutta, saamaan kustannussäästöjä ja täyttämään lainsäädännölliset velvoitteet.

Teknistä osaamista ja kattavia palveluita hyödyntämällä asiantuntijamme laativat kartoituksia ja toimenpidesuosituksia päätöksentekosi tueksi. Tehokkaat neuvonta- ja suunnittelupalvelumme sekä kestävät elinkaariratkaisumme auttavat yritystäsi saavuttamaan taloudelliset ja ympäristölliset tavoitteet.

 
Opas: Tekoäly kiinteistöissä

Opas: Tekoäly kiinteistöissä

Tekoäly on rakettitiedettä, mutta sen hyödyntäminen kiinteistössä on yllättävän vaivatonta. Luettuasi oppaamme tiedät, että tekoäly ei ole silkkaa hölynpölyä, vaan aidosti toimiva keino tehostaa kiinteistön toimintaa.

Lataa opas

 

Kevan kiinteistöille haluttiin asiantunteva kumppani

Keva säästi ensimmäisen vuoden aikana yli 550 000 euroa vähentämällä kiinteistöjensä energian- ja vedenkulutusta tarkalla etäseurannalla ja laiteuusinnoilla. Kevan kiinteistöjen ympäristöstrategian tavoitteet saavutettiin vuoden 2018 lopussa - kaksi vuotta tavoiteltua aiemmin.

”Tavoitteenamme oli vähentää energian kulutusta seitsemän prosenttia ja asuinrakennusten veden kulutusta kymmenen prosenttia vuoteen 2020 mennessä. Energiamanagerionnin ensimmäisen vuoden tulokset ja suunta olivat rohkaisevia. Tunnistettu energiansäästöpotentiaali oli lähes 17,5 GWh ja se ylitti asetetut tavoitteet yli 60 prosentilla. Laskennallisesti tästä toteutui ensimmäisen vuoden aikana noin 6,5 GWh.”
- Petri Suutarinen, Kevan kiinteistöjohtaja

Tutustu Kevan tarinaan

 

Kumppanisi alati kiristyvien vaatimusten täyttämisessä

Euroopan unionin uudistuva lainsäädäntö vauhdittaa kiinteistöjen energiaremonttia. Ajankohtaisin muutos on rakennusten energiatehokkuusdirektiivi EPBD (Energy Perfomance of Buildings Directive). Suomen hallitus hyväksyi lakiesityksen direktiivin toimeenpanosta Suomessa maaliskuussa 2020, joten kiinteistökentällä on korkea aika ryhtyä toimeen.

Direktiivi velvoittaa sähköautojen latausvalmiuksien lisäämiseen. Sähköautojen latausinfraa tullaan lisäämään kunnianhimoisesti uusissa ja laajasti korjattavissa kiinteistöissä. Se asettaa myös vaatimuksia automaatio- sekä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmille.

Lue lisää EPBD:n vaatimuksista ja lataa opas

Asiantuntijakumppanisi rakennetussa ympäristössä

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. On aika tehdä merkittäviä valintoja kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Selaa blogiamme

Katso myös