Energiatehokkuus huippuunsa energiajohtamisella

Energiatehokkuus on keskeinen osa yrityksen vastuullisuutta. Energiajohtaminen varmistaa…

Energiatehokkuus on keskeinen osa yrityksen vastuullisuutta. Energiajohtaminen varmistaa kokonaisvaltaisen energiatehokkuuden parantamisen. Sen avulla saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä sekä vähennetään ilmastokuormitusta. 

 

Energiajohtamisen palvelumme noudattavat jatkuvan parantamisen mallia ja ovat yhteensopivia muun muassa ISO50001-standardin ja ETJ+:n kanssa. Hyvä yhteistyö energia-asiantuntijoidemme ja eri sidosryhmien välillä on erottamaton osa palveluamme.

Energiatehokkuuden kokonaisvaltainen parantaminen energiajohtamisen palvelujen avulla

Samat energiatehokkuuden parantamisen ratkaisut eivät sovi kaikkiin kiinteistöihin. Niinpä energiajohtamisessa otetaan huomioon omien kiinteistöjesi tilanne, joiden pohjalta asiantuntijamme suosittelevat parhaiten sopivia palveluja.

Kokeneet asiantuntijamme ovat apunasi erityisesti suurten kiinteistökokonaisuuksien energiajohtamisessa. Meiltä saat kattavat energiajohtamisen palvelut energiastrategiasta aina asennuksiin ja ylläpitoon, jatkuvista palveluista kertaluontoisiin projekteihin.

Ota yhteyttä

Simo Kokko
Simo Kokko

Päällikkö, Energia- ja vastuullisuuspalvelut

Caverion Suomi Oy
 

Näillä energiajohtamisen palveluilla parannat kiinteistöjesi energiatehokkuutta

 

Autamme laatimaan yrityksesi liiketoimintaa tukevan energiastrategian. Energiastrategiaa noudattamalla saavutatte merkittäviä kustannussäästöjä ja vähennätte ympäristökuormitusta. Strategiassa tyypillisesti määritetään, miten organisaatiosi saavuttaa asetetun energiankäytön, sen tehostamisen tavoitteet ja tavoitteiden mittaamisen.

Energiankulutustietojen avulla kerromme, miten organisaatiosi suoriutuu asetetuista tavoitteista. Data-analyysien avulla voimme reagoida kulutuspoikkeamiin ja etsiä potentiaalisia säästökohteita.

Energiakatselmus antaa kattavan kuvan kiinteistön nykytilasta ja energiatehokkuutta parantavista keinoista. Sen perusteella näemme myös energiankulutukseen vaikuttavat tekniset ominaisuudet ja energiankulutuksen jakautumisen. Katselmukset antavat hyvän pohjatiedon kohteiden energiatehokkuuden parantamiselle.

Tutustu tarkemmin energiakatselmuksiin

Kiinteistövalvomo ja etähallintapalvelumme muodostavat energianhallinnan kanssa voimakkaan tiedolla johtamisen työkalun. Asiantuntijamme hallitsevat kiinteistösi toimintoja 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Tutustu tarkemmin etähallintaan 

Energiahankkeilla pienennetään kiinteistön energiakustannuksia, parannetaan energiatehokkuutta ja vähennetään kiinteistön aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Energiahanke myös pienentää kiinteistön korjausvelkaa. Energiahankkeet ovat tärkeä osa energiajohtamista, koska tavoitteet voidaan saavuttaa vain tehokkailla toimenpiteillä. 

Tutustu tarkemmin energiahankkeisiin

Caverion SmartView lisää hallintaa ja tehokkuutta kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtamiseen. Caverion SmartView on digitaalinen alusta, joka kokoaa kaiken tiedon kiinteistöstäsi yhteen visuaaliseen ja rooliperusteiseen näkymään. Se on käytettävissä 24/7 tietokoneella ja mobiililaitteilla.

Tutustu Caverion SmartView:hun
Tutustu kiinteistöjohtamisen palveluihin
Tutustu ympäristöjohtamisen palveluihin

 

Energiajohtaminen takaa tulokset

Autoimme Kevaa saavuttamaan ympäristöstrategiansa tavoitteet kaksi vuotta tavoiteltua aikaisemmin. Keva säästi ensimmäisen vuoden aikana yli 550 000 euroa vähentämällä kiinteistöjensä energian- ja vedenkulutusta tarkalla etäseurannalla ja laiteuusinnoilla.

Kevan kiinteistöjen ympäristöstrategian tavoitteet saavutettiin vuoden 2018 lopussa, kaksi vuotta tavoiteltua aiemmin.

Lue lisää

Keva Abraham Wetterintie 10.jpg
 

On aika tehdä merkittäviä valintoja kohti vastuullisempaa tulevaisuutta

Tehdään se yhdessä. Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä.

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää