8iso copy.jpg
03.05.2016 Sijoittajauutinen

Caverion ostaa Sähkötaso Esitystekniikka Oy:n ja vahvistaa osaamistaan AV-ratkaisuissa

Caverion ostaa Sähkötaso Esitystekniikka Oy:n ja vahvistaa osaamistaan AV-ratkaisuissa

Caverion vahvistaa osaamistaan AV-ratkaisuissa ostamalla Sähkötaso Esitystekniikka Oy:n. Kauppa tukee Caverionin kasvustrategiaa ja täydentää Caverionin palveluvalikoimaa informaatio- ja viestintäteknologisissa järjestelmissä.

Myyjinä ovat Sähkötaso Esitystekniikka Oy:n toimitusjohtaja Esa Ranta-aho sekä Korona Invest Palvelurahasto I. Kauppahintaa ei julkisteta.

Sähkötaso Esitystekniikka Oy on AV-ratkaisujen johtava toimittaja Suomessa. Vuonna 2005 perustetulla yrityksellä on 28 työntekijää kolmella paikkakunnalla (Helsinki, Tampere, Jyväskylä), valtakunnallinen palveluverkosto sekä kansainvälinen toimittajaverkosto. Sähkötaso Esitystekniikka Oy:n liikevaihto oli 12,5 milj. euroa 31.3.2016 päättyneellä tilikaudella. 

”Tämä yritysosto vahvistaa merkittävästi Caverionin asemaa audiovisuaalisen teknologian tarjoajana Suomessa. Digitalisaation kasvu edellyttää entistä laajempaa eri teknologioiden hallintaa. AV-ratkaisut ovat nyt ja tulevaisuudessa tärkeä ja kasvava osa taloteknistä kokonaistoimitusta esimerkiksi kouluissa ja toimistorakennuksissa. Jatkossa voimme entistä kattavammin tarjota asiakkaillemme huippuluokan AV-osaamista ja -teknologiaa niin Suomessa kuin muissakin toimintamaissamme”, sanoo Jarno Hacklin, Caverionin Suomen divisioonan johtaja. 

”Olen iloinen, että tämän yrityskaupan myötä meillä on mahdollisuus kasvaa osana kansainvälistä kiinteistötekniikkayhtiötä. AV-teknologia integroituu kiinteistöteknisiin järjestelmiin ja pystymme jatkossa olemaan mukana laajoissa hankkeissa jo suunnitteluvaiheessa sekä tarjoamaan palveluitamme valtakunnallisesti Caverionin toimipaikkaverkoston avulla”, Sähkötaso Esitystekniikka Oy:n toimitusjohtaja Esa Ranta-aho toteaa.  

Kauppa ei aiheuta muutoksia Caverion-konsernin aiemmin julkaisemiin markkinanäkymiin.

Korona Investin hallinnoima Palvelurahasto tekee sijoituksia kasvuhaluisiin ja -kykyisiin yhtiöihin, joiden liike-vaihto on 2-20 miljoonaa euroa ja liiketoiminta on kannattavaa.

Lisätietoja: 

Jarno Hacklin, divisioonajohtaja, Caverion Suomi, puh. 040 864 4401, jarno.hacklin@caverion.com

Esa Ranta-aho, toimitusjohtaja, Sähkötaso Esitystekniikka Oy, puh. 0400 530 510, 
esa.ranta-aho@set.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: