Sähköauton latauspiste yrityksellesi vaivattomasti

Sähkö- ja hybridiautot ovat yleistyneet viime vuosien aikana. Yhä useampi ajaa kokonaan tai osittain…

Sähkö- ja hybridiautot ovat yleistyneet viime vuosien aikana. Yhä useampi ajaa kokonaan tai osittain sähköllä toimivaa autoa, jolloin tarve sähköauton lataukselle kotona sekä työpäivän tai muun asioinnin aikana kasvaa jatkuvasti. Sähköauton latauspiste pikalatausmahdollisuuksineen onkin jo kiinteä osa modernia työntekijä- ja asiakaskokemusta.

 

Lisäksi lakivelvoitteet ajavat sähköautoilun yleistymistä. Euroopan unionin rakennusten energiatehokkuusdirektiivi eli EPBD (Energy Perfomance of Buildings Directive) on säätänyt tarkat minimivaatimukset sähköautojen latauspisteiden määrille kiinteistöissä (EPBD 2018/844).

Sähköautojen latauspisteet kokonaispalveluna kartoituksesta ylläpitoon


Sähköauton latauspistepalvelumme on laadittu asiakkaidemme kokemusten ja toivomusten perusteella mahdollisimman vaivattomaksi.

Tarjoa kiinteistöllesi ja sen käyttäjille mahdollisuus:

  • Pienentää hiilijalanjälkeä
  • Kiinteistön arvon ja yrityksen brändiarvon säilyttämiseen tai jopa kasvattamiseen
  • Korkeampaan kiinteistön käyttäjätyytyväisyyteen
  • Vaivattomaan toteutukseen ja ylläpitoon

Hoidamme kaiken asennuksesta huoltoon puolestasi koko Suomen kattavalla palveluverkostollamme. Tarjoamme sinulle kokonaispalveluna sähköautojen latauspisteiden kartoituksen, asennuksen sekä huollon ja ylläpidon. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden leasing-palvelusopimukseen kiinteällä kuukausihinnalla. Emme valitettavasti tarjoa palveluita yksityistalouksille.

Ota yhteyttä

 
Huolehdimme sähköautojen latauspisteiden huollosta ja ylläpidosta

Tarvekartoitus

  • Koko Suomen kattava toimipisteverkosto
  • Kokonaiskustannuksiin perustuva ratkaisuehdotus tarpeidesi mukaan

Latauspisteen asennus & käyttöönotto

  • Koulutetut asentajamme
  • Asennuspöytäkirjat
  • Käyttökoulutus


Huolto & ylläpito

Sähköautojen latauspisteet myös kiinteään kuukausihintaan leasing-sopimuksella

Latauksen suunnittelussa otamme halutessasi huomioon myös mahdollisesti tulevat latausasemien laajennustarpeet ja lakisääteiset vaatimukset. Laadimme järjestelmämme niin, että kiinteistön sähkönkulutuksen huipputeho on huomioitu ja latausasemien käyttö rajoitettu soveltuvaksi. Latausasemamme toimitetaan aina voimassa olevien standardien ja hyväksi havaittujen asennustapojen mukaisesti.

 

EPBD:n vaikutus Suomessa

EU:n uudistuva lainsäädäntö vauhdittaa kiinteistöjen energiaremonttia. Ajankohtaisin muutos on rakennusten energiatehokkuusdirektiivi EPBD. Hallitus hyväksyi lakiesityksen direktiivin toimeenpanosta Suomessa maaliskuussa 2020, joten kiinteistökentällä on korkea aika ryhtyä toimeen.

Tiesitkö myös, että tuo maaliskussa 2020 hyväksytty lakiesitys velvoittaa sähköautojen latausvalmiuksien lisäämiseen?

Lue lisää ja lataa opas

Helsingin tuomiokirkko ja torikorttelit iltahämärässä
 

Kiinnostuitko sähköauton latauspisteen asennuksesta?

Meiltä löytyy latausasema tarpeeseen, kuin tarpeeseen. Ota yhteyttä, niin kartoitamme tarpeesi puolestasi ja löydämme juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. On aika tehdä merkittäviä valintoja kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa.

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää