Hyvin huolletut ja hoidetut tuulivoimapuistot maksimoivat energiantuotannon ja minimoivat huoltokustannukset

 

Tuulipuistojen energiantuotannon maksimoimiseksi ja huoltokustannusten minimoimiseksi tarvitaan tehokas huoltosuunnittelu, hyvin toimiva tuotanto sekä etäohjaus. Tämä lisää tuulipuistojen tuottoa ja voittoja koko elinkaaren ajan.

Olitpa sitten energiantuottaja, tuulipuiston kehittäjä tai turbiinien valmistaja Pohjois-Euroopassa, voimme auttaa sinua tarjoamalla teknisiä konsultointipalveluja, erikoiskunnossapitoa, tarkastuksia sekä käyttökeskuspalveluita, käyttökeskusinsinöörimme valvovat ja huolehtivat tuulipuistojesi toiminnasta vuoden jokaisena tuntina. Palvelumme on korkeinta tasoa kaikissa osallistumisen vaiheissa. Laajan verkostomme ansiosta olemme kustannustehokkaita ja luomme todellista lisäarvoa sinulle.

8760 Valvomo

8760 Käyttökeskuksen insinöörit varmistavat parhaan tuotannon suorituskyvyn

Tuulipuistoja pidetään nyt enemmän kuin koskaan tärkeänä energialähteenä ja uusiutuva energia on yksi kantaverkon tukipilareista. Caverionin 8760 Käyttökeskuspalvelut auttavat sinua saamaan maksimaalisen tuotannon ja parhaan mahdollisen suorituskyvyn investoinnistasi, olipa kyseessä sitten tuulivoima, aurinkovoima, vesivoima, energian varastointi tai sähköverkko.

Käyttökeskusinsinöörien ryhmä valvoo ja ohjaa kumppanivoimalaitoksia, sähköasemia ja sähköverkkoa tehokkaasti ja järjestelmällisesti ympäri vuorokauden, joka päivä, 8760 tuntia vuodessa, suojattujen etäyhteyksien kautta parhaan tuotantotehon varmistamiseksi. Tämä on elintärkeää, kun hajautettuun sähköntuotantoon siirrytään yhä enemmän.

8760 Käyttökeskuksen palveluihin kuuluvat voimalaitosten ja sähköasemien etävalvonta ja -ohjaus, 8760 SCADA-valvonta ja raportointipalvelut. Osaavien käyttökeskusinsinöörien tekemät tarkastukset ja säädöt sekä nopea reagointi hälytyksiin takaavat voimalaitosten ja sähköasemien häiriöttömän toiminnan, mikä mahdollistaa paremman suorituskyvyn laadun pitkällä aikavälillä.

Tuulipuistojen elinkaaren pidentäminen tarkastuksilla

Huolehtimalla tuulivoimaloiden erityyppisistä tarkastuksista ja erikoistuneista mittausprojekteista voit pidentää tuulipuiston elinkaarta ja minimoida seisokkiajat.

Tyypillisiä tuulivoimaloiden tarkastuksia ovat esimerkiksi seuraavat,

  • Lakisääteiset
  • Haltuunotto
  • Takuun päättyminen
  • due diligence tarkastukset

Voimme hoitaa puolestasi sammuttimien tarkastukset, endoskopiat ja erilaiset kunnonvalvontamittaukset.

Tuulivoima tarkastukset
Erikoiskunnossapito kuva

Ylläpidä tuulipuiston korkeimmat turvallisuusstandardit

Meille Caverionilla turvallisuus on tärkein prioriteetti. Tuulivoimateollisuuden huoltopalvelujen edelläkävijöinä sertifioitu ja kokenut tiimimme huolehtii tuulivoimaloiden kriittisten turvalaitteiden vuosittaisesta huollosta ja korjauksista. Tarkastamme henkilönsuojaimet ja palosammuttimet, jotta tuulivoimateollisuuden korkein turvallisuusstandardi säilyy.

Säästä rahaa vähentämällä voimalasi seisokkiaikoja

Varmistamme tuulipuistosi häiriöttömän toiminnan ja säästämme rahaa vähentämällä voimalasi seisokkiaikoja.

Meillä on järjestelmät ja asiantuntijat. Me teemme työn puolestasi.

 
Kari Koivikko
Kari Koivikko
Aluepäällikkö, Tuulivoima, Caverion Industria
Kimmo Kaappola
Kimmo Kaappola
Kehityspäällikkö, Caverion Industria
 

Ollaan yhteydessä

 

Katso myös