Työsi tueksi

Asiantuntijasisältöä meiltä sinulle, ole hyvä!

 

Pohdintaa podcastissa

Miksi kiinteistöt ovat merkittävässä roolissa ilmastonmuutoksen hillitsemisessä? Mitä niissä tulisi tehdä, jotta ne olisivat hiilineutraaleja?

Podcastissa vieraamme, mm. Messukeskus, Espoon kaupunki, NREP ja muut kiinteistöalan eri asiantuntijat, pohtivat rakennetun ympäristön tulevaisuutta Jaakko Soudunsaaren kanssa.

Selaa jaksoja ja kuuntele podcastia

 

Vino pino asiantuntijaoppaita

Emme lähde arvailemaan mikä lukuisista oppaistamme voisi kiinnostaa sinua, joten kokosimme kaikki maksuttomat, ladattavat oppaamme samalle sivulle, joten siitä vaan valitsemaan!

Sieltä löytyy mm. konkreettisia keinoja digitalisaation hyödyntämiseen ja päästöjen pienentämiseen kiinteistöissä sekä mitä EPBD tarkoittaa käytännössä ja mitä se velvoittaa tekemään meillä Suomessa.

Selaa oppaita ja lataa vaikka kaikki

Työntekijät istuvat sohvalla ja keskustelevat osoittaen tablettia
 

Eikä siinä vielä kaikki - tutustu myös muihin sisältöihimme

 
Kokosimme vinkit yhteen, kuinka teet kiinteistöstäsi hiilineutraalin Hiilineutraali yhteiskunta…

Kokosimme vinkit yhteen, kuinka teet kiinteistöstäsi hiilineutraalin

Hiilineutraali yhteiskunta tuottaa kasvihuonekaasuja vain sen verran, kuin se itse samassa ajassa pystyy sitomaan. Jotta Suomesta voidaan tehdä hiilineutraali, meidän on minimoitava kiinteistöissä syntyvät päästöt. 

Nappaa vinkit käytäntöön

#Vuoronvaihto 2022: Millaisia valintoja syntymättömät sukupolvet haluaisivat meidän tekevän poikkeuksellisessa maailmantilanteessa?

#Vuoronvaihto 2022: Millaisia valintoja syntymättömät sukupolvet haluaisivat meidän tekevän poikkeuksellisessa maailmantilanteessa?

#Vuoronvaihto 2022-verkkolähetyksessä puhuimme isoista askelista, joita meidän täytyy ottaa, jotta varmistamme ihmisten, ympäristömme ja yritysten hyvinvoinnin nyt ja tulevaisuudessa. Lähetykseen osallistui ennätysmäärä yleisöä ja nyt siitä on katsottavissa tallenne.

Tutustu puheenvuoroihin ja katso tallenne

Caverion Smart City interaktiivinen älykaupunki

Virtuaalinen älykaupunki kuvastaa tosielämän ratkaisuja, joilla voimme paikata ilmastonmuutoksen vaikutuksia. Kaupungissa voit mm. asentaa puhdastilan sairaalaan ja vaihtaa kaupan kylmäaineet ympäristöystävällisempiin.

Astu kaupunkiin

Sinun ei tarvitse olla turvallisuuden erikoisosaaja, sillä me olemme Mitä paremmin riskit…

Sinun ei tarvitse olla turvallisuuden erikoisosaaja, sillä me olemme

Mitä paremmin riskit tunnistetaan, sitä paremmin niihin voidaan varautua. Niinpä kiinteistöjen ja teollisuuden turvallisuudenhallinnassa korostuu ennaltaehkäisevä turvallisuustyö. 

Lue lisää ja varaudu riskeihin

Videot kertovat enemmän kuin tuhat sanaa

Videot kertovat enemmän kuin tuhat sanaa

Tutustu tarkemmin meihin ja toimintaamme, kuuntele, mitä asiakkaamme kertovat sekä katso, mitä työntekijämme eli tuttavallisesti caverit ajattelevat työstään. 

Selaa videoita

Ostajan opas: Turvallisuusjärjestelmät

Ostajan opas: Turvallisuusjärjestelmät

Oletko valmis ottamaan askeleen kohti turvallisempaa kiinteistöä? Kiinteistösi tarpeisiin valitut turvallisuusjärjestelmät turvaavat kiinteistösi ja sen käyttäjät. Kokosimme oppaaseen selkeät askeleet liikkeelle lähtemisen avuksi.

Lataa opas

 

Ajankohtaisia aiheita rakennetusta ympäristöstä