Caverionia seuraavat analyytikot

Tietojemme mukaan alla luetellut analyytikot seuraavat Caverionia aktiivisesti. Nämä tiedot on tarkoitettu vain tiedonsaantia varten.

Caverion ei tarjoa taloudellista tai muuta neuvonantoa. Caverion ei anna suosituksia eikä hyväksyntää tällä internetsivustolla viitattuihin sijoituspalveluihin tai -neuvojiin liittyen. Caverion ei myöskään tarjoa neuvoja minkään tietyn sijoituksen, arvopaperin tai sijoitusstrategian luonteeseen, mahdolliseen arvoon tai sopivuuteen liittyen.

Tältä internet-sivustolta löytyvä aineisto ei muodosta neuvonantoa, eikä mihinkään tältä sivustolta löytyvään aineistoon tule tukeutua päätöksiä tehtäessä (tai tekemättä jätettäessä) eikä toimenpiteeseen ryhdyttäessä (tai sellaisesta pidättäydyttäessä). Caverion ei anna suosituksia arvopaperien tai optioiden ostamisesta tai myymisestä. Caverion ei ole vahvistanut eikä se tue mitään analyytikkojen esittämiä näkemyksiä, eikä Caverion ota vastuuta analyytikkojen tuottamasta tai heidän internetsivuiltaan löytyvästä tiedosta. Jokaisen sijoittajan on tehtävä omat päätöksensä arvioidessaan analyytikkoja ja tällä sivustolla sekä heidän sivustoillaan esitettyjä tietoja. Suositamme taloudellisen neuvonantajan puoleen kääntymistä ennen minkään taloudellisten päätösten tekemistä.

Analyytikkojen konsensusennusteet

 

Nordea Markets
Svante Krokfors
+358 9 5300 5337
svante.krokfors(at)nordea.com
Danske Markets Equities
Mika Karppinen
+358 40 566 6160
mika.karppinen(at)danskebank.com
OP
Juho Saarinen
+358 44 535 0595
juho.s.saarinen(at)op.fi