Kiinteistöjohtaminen parantaa kiinteistön käyttäjäkokemusta, vastuullisuutta ja arvoa

yli 4200 kiinteistöä
etähallinnassa

yli 4 miljoonaa
neliömetriä hallinnoinnissa

yli 250 ammattilaista
ympäri Suomen

yli 20 vuoden
kokemus

 

Kiinteistöjohtaminen auttaa liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa tekemällä kiinteistöistä mahdollisimman käyttäjäystävällisiä, energiatehokkaita ja arvokkaita. Tämä onnistuu, kun kiinteistöjä johdetaan tiedon perusteella.

Rakennettu ympäristö tuottaa noin 40 % yhteiskuntamme hiilidioksidipäästöistä. Kiinteistöissä tehtävillä päätöksillä on merkittävä rooli sekä yrityksen omien vastuullisuustavoitteiden että koko yhteiskunnan hiilidioksidipäästöjen saavuttamisessa.

Kiinteistön päästöjen leikkaus tulee tehdä käytettävyydestä tinkimättä. Kiinteistöissä tulee olla hyvä työskennellä ja viihtyä. Niiden pitää mahdollistaa turvalliset ja terveelliset olosuhteet sekä käyttäjälähtöiset palvelut. Tutkimme kiinteistösi pintaa syvemmältä ja teemme kuntotutkimuksia 50 uuden asiantuntijan johdolla. Lue lisää!

Digitalisaatio ja tiedolla johtaminen varmistavat arvon säilymisen, mahdollistavat uudenlaisten liiketoimintamallien luomisen, tekevät kiinteistön olosuhteet ja kustannukset läpinäkyväksi, ja ohjaavat ympäristöön liittyvien vaatimusten noudattamista.

Ota yhteyttä

Laura Karotie
Laura Karotie
Liiketoimintajohtaja, Kiinteistöjohtaminen
 

Mitä kiinteistöjen tiedolla johtaminen käytännössä tarkoittaa?

 
 

Ammattimainen kiinteistöjohtaminen luo mitattavia hyötyjä

Tunnemme kiinteistöjen koko elinkaaren tarpeet: onhan 85 % asiakkaistamme tyytyväisiä kiinteistöjohtamisen palveluihimme. Tarjoamme kattavasti kiinteistöjohtamisen palveluita kiinteistön koko elinkaarelle.

Kiinteistöjohtamisemme tuottaa varmennettavia hyötyjä, kuten

  • parempi käyttäjätyytyväisyys ja olosuhteet
  • parempi energiatehokkuus
  • optimoidut kustannukset, olosuhteista tinkimättä
  • edullisemmat hankinnat laajan hankintaosaamisemme kautta
  • varmuuden lainsäädännöllisten velvoitteiden ja ympäristön vaatimusten täyttämisestä
  • kiinteistön arvon säilyminen ja kehittyminen
  • liiketoiminnan keskeytysriskien minimointi.

Toimintamme tulokset todennat digitaalisella Caverion SmartView -alustalla, joka kerää kiinteistöjesi datan yhteen järjestelmään.

Digitalisaatio mullistaa kiinteistöt Mitä teknologia mahdollistaa jo nyt ja mitä tulevaisuudessa?…

Digitalisaatio mullistaa kiinteistöt

Mitä teknologia mahdollistaa jo nyt ja mitä tulevaisuudessa? Miten alennat energiankulutusta ja parannat olosuhteita digitaalisten ratkaisujen avulla? Opas palvelee sekä kiinteistöjen omistajia että niiden hallinnoinnista vastaavia.

Lataa ilmainen opas

Mutta kuinka älykkäitä suomalaiset kiinteistöt ovat? Selvitimme kyselytutkimuksella, miten…

Mutta kuinka älykkäitä suomalaiset kiinteistöt ovat?

Selvitimme kyselytutkimuksella, miten kiinteistöjohtajat ja -päälliköt hyödyntävät digitalisaatiota sekä millaisia odotuksia ja huolenaiheita heillä sen suhteen on. Tiivistimme raporttiin tutkimuksen keskeisimmät löydökset.

Lataa tutkimusraportti

Tekoälystä apua kiinteistön toiminnan tehostamiseen Tekoäly on rakettitiedettä, mutta sen…

Tekoälystä apua kiinteistön toiminnan tehostamiseen

Tekoäly on rakettitiedettä, mutta sen hyödyntäminen on yllättävän vaivatonta. Luettuasi oppaamme tiedät, että tekoäly ei ole silkkaa hölynpölyä, vaan aidosti toimiva keino tehostaa kiinteistön toimintaa.

Lataa ilmainen opas

 

Miten ammattimainen kiinteistöjohtaminen toimii?

Ensimmäisenä varmistamme, että pidemmän aikavälin kiinteistöstrategiasi on kunnossa. Kiinteistöihin kohdistuvien tavoitteiden tulee perustua todelliseen tietoon, ja tavoitteiden saavuttamiseksi on oltava selkeä tiekartta. Tämä voi vaatia kiinteistöjen nykytilan kartoitusta, esim. SRI-analyysilla (Smart Readiness Indicator).

Toiseksi luomme yhteistyömallin, jossa kiinteistöjen palveluntuotantoverkostoa johdetaan tavoitteellisesti, tarkoituksenmukaisesti ja vastuullisesti. Muodostamme kanssasi yhteiset tavoitteet ja sovimme toiminnalle relevantit mittarit. Halutessasi voimme tehdä sopimusmallin, jossa kannamme vastuun ja jaamme hyödyn tavoitteisiin pääsemisestä.

Sopimuksen johtamisesta meillä vastaa nimetty asiakkuuspäällikkömme, joka huolehtii tavoitteiden toteutumisesta ja operatiivisesta toiminnasta. Tavoitteiden ja mittareiden seurantaan hyödynnämme Caverion SmartView -alustaa. Alustalla voit seurata reaaliajassa, että kiinteistön olosuhteet, energiankulutus ja palvelut toimivat sovitusti. Säästät myös rahaa palveluiden ja tekniikan hankinnassa, kun ne tehdään laajan hankintaverkostomme kautta.

Kun kiinteistöjohtamiseen yhdistetään vahva talotekninen osaaminen ja ennakoiva, valtavan tietomäärän hyödyntämiseen perustuva toiminta, voidaan kiinteistösi arvoa kehittää pitkäjänteisesti . Olemassa olevasta talotekniikasta saadaan kaikki hyöty irti, kun kaikki laitteet toimivat optimaalisesti. Digitalisaatio-osaamisemme varmistaa kiinteistöjesi turvallisuuden, ennakoiva huolto ja kunnossapito puolestaan hyvinvoinnin.

20 vuoden, 1 100 kiinteistön ja yli 250 asiantuntijan kokemus käytössäsi

Olemme toimineet kiinteistöjohtamisen parissa yli 20 vuotta. Tälläkin hetkellä hallinnoimme 1 100 erilaisen kiinteistön päivittäistä toimintaa. Mukana on niin toimistoja, kauppakeskuksia, logistiikkakeskuksia, data centereitä, kuin kouluja, uima- ja jäähalleja. Johdettavia neliöitä kertyy 4 miljoonan neliömetrin verran. Yli 250 asiantuntijaamme huolehtivat kiinteistöjen johtamisesta 140 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Katso tästä listaus kiinteistöjohtamisen palveluistamme asiantuntija- ja tehtävätyypeittäin.

Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin tarpeistasi ja luodaan suuntaviivat aitoa arvoa tuottavalle kiinteistöjohtamiselle.

 

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää