Valjasta ICT-järjestelmät ja AV-laitteet helpottamaan arkeasi ja liiketoimintaasi

ICT- ja AV-järjestelmien määrä kasvaa koko ajan, ja ne muuttuvat yhä monimutkaisemmiksi.…

ICT- ja AV-järjestelmien määrä kasvaa koko ajan, ja ne muuttuvat yhä monimutkaisemmiksi. Etäpalaveritkin ovat arkipäivää suurimmassa osassa yrityksiä. Modernista neukkarista löytyykin esitystekniikkaa, jonka avulla kaikki halukkaat pääsevät mukaan kotoa, autosta tai ulkomailta.

AV-laitteista löydetään uusia ulottuvuuksia, kun ne yhdistetään muuhun talotekniikkaan. Järjestelmäyhteistyö mahdollistaa ratkaisut myös tiukkoihin tilanteisiin. Jos kiinteistön hälytysjärjestelmään saapuu ilmoitus palohälytyksestä, voidaan info ajaa saman tien myös kiinteistön infotauluille. Ratkaisut eivät välttämättä edes vaadi uusia laitteita, kunhan kaikkien järjestelmien data koostetaan samaan paikkaan.

 

Monipuoliset ICT- ja AV-teknologiaratkaisut moneen tarpeeseen

Tarjoamme informaatio- ja viestintäteknologiaratkaisuja räätälöidysti erilaisiin tarpeisiin kiinteistöille ja teollisuudelle:

Kaikkialla, missä ihmiset kohtaavat tarvitaan joustavaa ja helppokäyttöistä keskustelujärjestelmää. Siksi palvelumalli tulee kasvamaan myös AV-ratkaisujen suhteen. Toimimme esitystekniikan ja audiovisuaalisten ratkaisuiden kumppaninasi:

Toimitamme AV-laitteet neuvottelu- ja kokoustiloihin myös palvelumallilla. Laitteet palveluna -mallissa maksat esitystekniikasta kiinteän kuukausimaksun sen sijaan, että sinun tarvitsisi tehdä isoa kertainvestointia ja hankkia laitteita omaksi. Tilaa huoleton neukkaripaketti täältä!

Modernit ja toimivat AV-järjestelmät mahdollistavat tehokkaan visuaalisen ja äänellisen viestinnän arjessa sekä hätätilanteissa.

Lue lisää informaatio- ja yleisäänentoistojärjestelmistämme

Toteutamme monipuoliset liikenteenohjausjärjestelmät ja telematiikan maanteille, tunneleihin ja erilaisiin pysäköintitiloihin. Tarjoamme asiakkaillemme suunnittelun, toteutuksen, käyttöönoton ja ohjelmoinnit avaimet käteen -periaatteella tai asiakkaan niin halutessa vain jonkin näistä alueista.

Lue lisää telematiikasta

Hyvin suunniteltu, kohteeseen sopiva ja toimiva liikenteenohjausjärjestelmä takaa liikenteen sujuvuuden oli sitten kyseessä mittava liikennetunnelihanke tai kiinteistön pysäköintihalli.

Lue lisää liikenteenohjausjärjestelmistä

Hidas ja epävarma dataverkko hankaloittaa ja hidastaa työntekoa ja arkea. Toimistotiloissa myös tilamuutokset luovat uusia tarpeita ja vaatimuksia, joihin on reagoitava yleensä hyvinkin nopeasti.

Lue lisää yleiskaapeloinnista

Ovi- ja porttipuhelimella tunnistat tehokkaasti kiinteistöön saapuvat vierailijat, kuitenkin mahdollistaen asiakkaiden ja oman henkilöstön pääsyn kiinteistön tiloihin. Ovi- ja porttipuhelimet voidaan liittää tarvittaessa kamera- ja kulunvalvontaan.

Tutustu ovi- ja porttipuhelimiin, vierailijahallintaan ja kulunvalvontaan

 

Nummikeskuksen ei tarvitse huolehtia AV-järjestelmien toiminnasta ja huollosta 20 vuoteen

Esimerkiksi Hämeenlinnassa suunnittelimme ja toteutimme Nummikeskuksen kiinteistön informaatio- ja viestintäteknologian osana elinkaarihanketta, jossa vastaamme kiinteistön kunnosta ja olosuhteista 20 vuoden sopimuskauden ajan. Nummikeskuksessa toimii koulu, kirjasto ja neuvola sekä nuorisotilat, ja vastaamme sopimuskauden ajan myös AV-järjestelmien toiminnasta ja huollosta kaikissa tiloissa.

Tutustu Nummikeskuksen kokemuksiin

Nähdäksesi tämän sisällön meidän pitää pyytää sinua sallimaan markkinointievästeiden käyttö.
Salli markkinointievästeet täällä.
 

Tiesitkö, että 90 % hälytyksistä voidaan hoitaa etähallinnalla?

Kiinteistöteknisiä prosesseja valvotaan keskitetysti Caverionin etähallintakeskuksesta 24/7,  kaikkina viikonpäivinä kellon ympäri. Etähallintakeskus toimii yhteistyössä HelpDeskimme kanssa, joka ottaa vastaan asiakkailta tulevat palvelupyynnöt. Yhdessä nämä toiminnot muodostavat Caverionin asiakaspalvelukeskuksen, joka vastaa sopimusasiakkaiden yhteydenottoihin 24/7, joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa.

Tutustu etähallintapalveluihimme

Lue lisää HelpDeskistä

 

Asiantuntija-apua informaatioteknologian ja viestintäjärjestelmien ratkaisuihin

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. On aika tehdä merkittäviä valintoja kohti toimivampia kiinteistöjä ja muita tiloja.

Tutustu ICT- ja AV-ratkaisuihimme

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin