Ilmanvaihto- ja ilmastointiratkaisuilla kiinteistösi sisäilmaolosuhteet kuntoon

Tiesitkö, että vietämme noin 90 % elämästämme sisätiloissa? Ei siis suinkaan ole yhdentekevää…

Tiesitkö, että vietämme noin 90 % elämästämme sisätiloissa? Ei siis suinkaan ole yhdentekevää millaista sisäilmaa hengitämme ja millaisissa olosuhteissa siellä oleskelemme. Ilmanvaihdon tehtävä on ensisijaisesti tuottaa hyvää sisäilmaa, olosuhteita ja mukavuutta.

 

Hyvä ilmanvaihto on ehdoton edellytys hyvälle sisäilmalle

Optimaalisten olosuhteiden saavuttamiseksi kannattaa valita aina kyseisen kiinteistön tarpeisiin parhaiten sopiva ilmanvaihdon ratkaisu huomioiden montako ihmistä käyttää kerrallaan tilaa ja milloin. Oikein säädetyt ilmanvaihtokoneet toimivat työhyvinvoinnin, viihtyvyyden ja tuottavuuden edistämiseksi.

Kiinteistön omistajana voit ennakoida paremmin tarvittavat korjaustoimenpiteet, aikatauluttaa ilmastointi ja ilmanvaihtokoneiden huoltotoimenpiteet ja saat tarvittaessa nopeastikin yhteyden asiantuntijaamme älykkään ja räätälöidyn ilmanvaihtojärjestelmän ansiosta. Ilmanvaihdon optimoinnin voimme usein myös toteuttaa etänä.

Ota yhteyttä

Mikko Myyryläinen
Mikko Myyryläinen
Johtava asiantuntija, talotekniikka, Caverion Suomi
 
Toimistotyöntekijät kokouksessa hyvässä sisäilmaolosuhteessa.

Perinteisestä LVI:stä vaativiin ilmastoinnin erityisratkaisuihin

Ilmanvaihto- ja ilmastointiratkaisumme kattavat niin sanotun perinteisen LVI:n lisäksi eri teollisuudenaloille räätälöidyt erityisratkaisut. Olemme kumppaninasi ilmanvaihtokanavista ja ilmanvaihtokoneista aina edistyneisiin puhdastiloihin ja teollisuuden ilmankäsittelyratkaisuihin. Toimitamme ja asennamme myös erilaisia lämmöntalteenottojärjestelmiä sekä kemiallisia ilmanpuhdistusjärjestelmiä.

 

SmartClima eli älykäs lämmitys- ja jäähdytyssäteilijä luo loistavat olosuhteet kustannustehokkaasti

SmartClima on ilmanvaihdolla ja valaistuksella varustettu lämmitys- ja jäähdytyssäteilijä. Sen avulla hallitset tilojen sisäilmaolosuhteet vedottomasti ja turvallisesti ilman, että kiinteistösi käyttäjät sitä edes huomaavat. Valaistus, lämmitys, jäähdytys, ilmanvaihto ja tarvittava muu talotekniikka on siis integroitu yhteen moduuliin.

Tutustu SmartClimaan

 

LuxCool eli jäähdytyspalkkiin perustuva sisäilmaelementti helpottaa kiinteistön muunneltavuutta

LuxCool on talotekniikkaelementti, johon on yhdistetty kaikki toimistotiloissa tarvittava talotekniikka. Näin saat kiinteistöösi kustannustehokkaan ratkaisun. LuxCool soveltuu erinomaisesti sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Koska talotekniikkaelementtiin sisältyy kaikki tilassa tarvittava tekniikka, on esimerkiksi väliseinien lisääminen mahdollista pienillä talotekniikan muutoksilla.

Puhdastilat vaativat ilmanvaihdolta paljon

Puhdastila on tila, jossa sisäilman hiukkasten määrää, ilman lämpötilaa, suhteellista kosteutta, ilmavirtauksia sekä paine-eroja voidaan säädellä hyvinkin tarkasti. Toimitamme puhdastilaratkaisuja muun muassa lääketeollisuuteen, biotieteeseen, elektroniikkateollisuuteen ja sairaaloihin.

Lue lisää ratkaisuistamme puhdastiloihin

Tutkija laadukkaassa puhdastilassa tutkii bakteereja.

Asiantuntija-apua sisäilman parantamiseen

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme mahdollisimman pian. On aika tehdä merkittäviä valintoja parempien ja terveellisempien olosuhteiden puolesta.

 

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää