Turvajärjestelmä turvaa kiinteistön, teollisuuslaitoksen ja niiden käyttäjät

Mitä paremmin riskit tunnistetaan, sitä paremmin niihin voidaan varautua. Niinpä kiinteistöjen ja…

Mitä paremmin riskit tunnistetaan, sitä paremmin niihin voidaan varautua. Niinpä kiinteistöjen ja teollisuuden turvallisuudenhallinnassa korostuu ennaltaehkäisevä turvallisuustyö. Turvajärjestelmien ja turvallisuudenhallinnan palveluiden avulla voit varmistaa, että kiinteistösi tai teollisuuslaitoksesi ja ennen kaikkea henkilöstösi ovat turvassa yleisimmiltä riskeiltä, kuten luvattomilta tunkeutujilta tai tulipaloilta. Toki turvajärjestelmät auttavat myös minimoimaan vahingot ja avustavat ongelmatilanteiden selvittämisessä, jos sellainen pääsee kaikesta huolimatta syntymään.

 

Turvajärjestelmät ennaltaehkäisevät kiinteistöjen ja teollisuuden vahinkoja

Suunnittelemme, asennamme ja huollamme teknisiä turvallisuusratkaisuja kiinteistöihin ja teollisuudelle. Sinun ei tarvitse olla turvallisuuden erikoisosaaja, sillä me olemme ja autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan ratkaisun, hoidamme asennuksen ammattitaitoisesti ja varmistamme, että turvajärjestelmät pysyvät toimintakunnossa.

Emme ole riippuvaisia valmistajista tai tuotemerkeistä vaan valitsemme aina sopivan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Toteutamme räätälöidyt ratkaisut sekä integroidut kokonaisratkaisut kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä

Jussi Aaltojärvi
Jussi Aaltojärvi
Liiketoimintapäällikkö, turvaratkaisut
 

Caverion ostaa LukkoPron ja laajentaa tarjoomaansa älykkäissä turvapalveluissa

Caverion osti lukitus- ja turvatekniikan ratkaisuihin erikoistuneen LukkoPro Oy:n joulukuussa 2022 toteutuneella yrityskaupalla. LukkoPron fuusio on nyt saatu päätökseen, ja henkilöstö palvelee jatkossa asiakkaita osana Caverion Suomi Oy:tä. Asiakassuhteet ja palvelut säilyvät ennallaan.

Tutustu EasyKey avaintenhallintaan Tutustu yrityskauppaan

Caverion on ostanut Lukkopro Oy:n.
Caverion on ostanut Visi Oy:n

Caverion Suomi Oy on ostanut teollisuuden video- ja kulunvalvontapalveluita sekä työ- ja turvaviestintäpalveluita tarjoavan Visi Oy:n 

 

Caverion osti teollisuuden video-, viestintä- ja kulunvalvontapalveluihin sekä sähkö- ja automaatiopalveluihin erikoistuneen Visi Oy:n heinäkuussa 2022 toteutuneella yrityskaupalla. Visin fuusio on nyt saatu päätökseen ja Visin henkilöstö palvelee jatkossa asiakkaita osana Caverion Suomi Oy:tä. Fuusiolla ei ole vaikutusta asiakassuhteisiin, henkilöstöön tai palveluihin. 

 
 

Turvajärjestelmät suojaavat yrityksesi henkilöstöä ja omaisuutta

Varmistamme, että tieto luvattomasta tunkeutumisesta tai esimerkiksi vesivuodosta kulkee välittömästi oikealle taholle.

Tutustu rikosilmoitinjärjestelmiin

Aluesuojauksen avulla ehkäisemme laittoman kulun alueellasi, mutta mahdollistamme työntekijöidesi ja asiakkaidesi hallitun kulkemisen. Ehkäisemme luvatonta kulkua yrityksesi alueella porteilla, puomeilla, aidoilla ja aitavalvonnalla tarpeidesi mukaan.

Tutustu aluesuojauksen ratkaisuihin

Varmistamme älykkäiden lukitusjärjestelmien avulla kiinteistösi teknisen suojauksen.

Lue lisää lukitustekniikasta

Parannamme työntekijöidesi turvallisuutta ja ennaltaehkäisemme rikoksia kameravalvonnan avulla.

Tutustu kameravalvontaan

Vierailijahallinnalla saat tehokkuutta arjessa ja saavutat hallintaa kriisitilanteissa. Porttipuhelinjärjestelmillä pystytään parantamaan henkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden viestintää.

Lue lisää vierailijahallinnan ja puhelinjärjestelmien ratkaisuista

Teemme henkilöstösi liikkumisesta helppoa ja estämme luvattoman pääsyn kulunvalvontajärjestelmillämme. Kulunvalvonnalla mahdollistamme toimitilojen turvallisuuden varmistamisen ja omaisuuden suojaamisen ohjaamalla ja rajoittamalla kulkemista sekä estämällä luvatonta kulkemista toimitiloissa.

Lue lisää kulunvalvonnasta

Kartoitamme tarpeet ja valitsemme yhdessä tarpeisiisi parhaiten soveltuvan työajanseurantajärjestelmän.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

 

Paloilmoitinjärjestelmillämme mahdollistamme sen, että havaitset palon jo ennen sen syttymistä. Hoidamme myös vuosihuollot ja järjestelmien ylläpidon koko elinkaaren ajan.

Tutustu paloilmoitinjärjestelmiin

Etsimme kiinteistösi käyttötarkoitukseen sopivan sammutusjärjestelmän, joka pitää jälkivahingot mahdollisimman pieninä, jos vahinko kuitenkin sattuu. Hoidamme myös vuosihuollot ja järjestelmien ylläpidon koko elinkaaren ajan.

Löydä sopiva sprinklerijärjestelmä
Tutustu myös muihin sammutusjärjestelmiin

Tämä järjestelmämme välittää viestin palohälytyksestä, rikosilmoittimen hälytyksestä tai vikatilanteesta suoraan hälytyskeskukseen tai omille yhteyshenkilöillesi.

Lue lisää hälytyksensiirrosta

Tarjoamme hätäteiden valaistusta, joka opastaa tilojen käyttäjät turvallisesti ulos kiinteistöstä vahingon sattuessa.

Lue lisää turvavalaistuksesta

Äänentoistojärjestelmät toimivat kiinteistössä mm. kuulutusjärjestelminä, taustamusiikin ja -ohjelmien soitossa sekä äänievakuointitarkoituksessa.

Lue lisää äänentoistojärjestelmistä

 

Halutessasi käytössäsi on myös meidän 24h Kiinteistö-HelpDesk, joka palvelee kaikkina viikonpäivinä kellon ympäri: asiantuntijamme on aina saatavillasi kellonajasta tai päivästä riippumatta.

Tutustu 24h Kiinteistö-HelpDeskiin

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. On nimittäin aika tehdä merkittäviä valintoja paremman turvallisuuden puolesta.

Jätä meille yhteydenotto- tai tarjouspyyntö tästä

Säännöllinen huolto varmistaa turvajärjestelmien toimivuuden

Hyvällä ja säännöllisellä huollolla varmistetaan kiinteistön turvajärjestelmien asianmukainen toimivuus. Turvallisuusasioissa on oltava varma, että järjestelmät toimivat ja niitä voidaan myös valvoa. Hoidamme viankorjaukset, vuosihuollot ja määräaikaishuollot. Tarvittaessa tarkistamme ja koestamme järjestelmät säännöllisesti kuukausittain.

Tuotamme turvajärjestelmien etäohjaus- ja etäseuranta- sekä etäohjelmointipalveluita asiakkaillemme. Laadimme myös pelastus- ja turvallisuussuunnitelmia sekä tarkastamme ja testaamme kiinteistöön asennetut järjestelmät. Tarkastuksista ja testauksista annamme aina raportin ja kirjaamme havainnot.

Tutustu myös Pelsuun

Hälytyksensiirto tuo toimintavarmuutta

Caverion Turvayhteys -hälytyksensiirto tuo toimintavarmuutta hälytyksen perillemenoon. Linjavikavalvottu yhteys välittää viestin palohälytyksestä, rikosilmoittimen hälytyksestä tai vikatilanteesta suoraan hälytyskeskukseen tai omille yhteyshenkilöillesi.

Caverion Turvayhteys voidaan toimittaa langattomana tai langallisena versiona ja se toimii Turva-verkossa. Palveluun voidaan liittää yhteensä 16 hälytyspistettä. Se toimii hälytyksen siirtoa vaativissa tilanteissa, kuten palohälytys, murtohälytys, kiinteistötekninen hälytys ja laitevikahälytys. Hallitsemme hälytyksensiirron kaikki osa-alueet koko elinkaaren ajan, järjestelmän asennuksesta ja käyttöönotosta ylläpitoon. Yhden kumppanin kanssa asiat hoituvat helpommin.

Palvelu täyttää viranomaisten ja vakuutusyhtiöiden hälytyksensiirrolle asettamat korkeimman luokan (luokka 4) vaatimukset. Palvelua tuottava hälytyksensiirto on luokituslaitoksen tarkastama. Se täyttää EN 50136-1:2012 palo- ja rikosilmoitinjärjestelmien tiedonsiirtoa koskevan standardin mukaisen DP4-luokan vaatimukset kahdennetulle ilmoituksensiirtojärjestelmälle. Lisäksi järjestelmä täyttää EN 54-21:2006 standardin vaatimukset palo- ja vikailmoitusten välitinlaitteille.

Kiinnostuitko hälytyksen siirrosta?

Ota yhteyttä
turvaliittymat@caverion.com

Hälytyksensiirron palveluhinnasto ja sopimuspohja tulee muuttumaan kevään 2024 aikana. Olethan toistaiseksi yhteydessä suoraan sähköpostilla turvaliittymat@caverion.com.

 

Turvallisuustekniikan luvat takaavat ammattimaisen asennuksen

Caverion Suomelle on myönnetty turvallisuusalan elinkeinolupa, joka on vaadittu 1.1.2019 alkaen lukitus-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitintöitä tekeviltä yrityksiltä. Myös avainhallinta- tai kulunhallintapalvelut vaativat turvallisuusalan elinkeinoluvan. Poliisin sivuilta voit tarkistaa turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijat.

Lisäksi Caverion Suomella on Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n myöntämä TU-sertifikaatti. Sertifikaatti kattaa kameravalvonta-, kulunvalvonta-, murtoilmaisu-, paloilmoitin- ja äänievakuointijärjestelmät. Caverionille on myös myönnetty yritysturvallisuuselvitystodistus 12/2018.

TU-sertifikaatin logo
 

Turvajärjestelmät tarpeisiisi ympäri Suomen

Asiantuntija-apua turvajärjestelmän hankintaan

Jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. On aika tehdä merkittäviä valintoja paremman turvallisuuden puolesta.

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää