Voimalaitosten kunnossapidon ja käytön kumppani tukee energiantuotantoa

Energia-alan suurimpia haasteista on voimalaitosten kunnossapito. Laitosten ja energian jakelun…

Energia-alan suurimpia haasteista on voimalaitosten kunnossapito. Laitosten ja energian jakelun pitää olla turvallista ja tehokasta. Samaan aikaan päästöjä on jatkuvasti pyrittävä vähentämään. Kokonaisvaltainen voimalaitoksen kunnossapito voi parantaa tuotannon tehokkuutta ja omaisuuden arvoa merkittävästi.

 

Voimalaitoskunnossapito – lisää luotettavuutta, turvallisuutta ja kestävyyttä kokonaisvaltaisella kunnossapitopalvelulla

Tuotannon jatkuvuuden varmistaminen ja seisokkien minimointi ovat elintärkeintä energiantuotannossa ja -jakelussa. Voimalaitoksissa tarvitaankin kattavaa asiantuntijuutta voimalaitoksen kaikkien järjestelmien ja laitteiden käyttämiseen ja ylläpitoon. Asiantuntijuus varmistaa varman ja turvallisen toiminnan, jonka avulla laitos toimii tehokkaammin.

Kokeneena kumppanina tuemme sinua strategisten tavoitteidesi saavuttamisessa. Huippuluokan digitaaliset ratkaisut ja data-analytiikka vähentävät tuotannon seisonta-aikoja ja vaikuttavat suoraan laitoksen tehokkuuteen. Hyvin toimiva organisaatio varmistaa, että täytät ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset.

Energian tuotannon ja jakelun optimointi

Olemme kokenut voimalaitoksien käytön ja kunnossapidon kumppani, joka pystyy varmasti luomaan räätälöidyn ratkaisun energiantuotannon ja jakelun varmistamiseksi jokaisessa laitoksessa.

Huollamme ja käytämme jo suurta osaa Suomen vesivoimalaitoksista, eli lähes 60 suurinta vesivoimalaitosta.  Lisäksi vastaamme lauhdevoimalaitosten sekä eri polttoaineita käyttävien tuotantolaitosten käytöstä ja kunnossapidosta. Tarjoamme myös tuulivoimaloiden käyttö- ja kunnossapitopalveluita.

Laaja tietotaitomme sekä kokemuksemme ulottuu kysyntäpuolen tilojen käytöstä ja ylläpidosta sähkön ja lämmön tuotantoyksiköihin.

Digitaaliset ratkaisut, joita kehitämme jatkuvasti, tekevät toiminnastasi entistä organisoidumpaa ja ennakoitavampaa. Voimalaitoksessasi pystytään hyödyntämään reaaliaikaista prosessidataa, analyyseja ja ohjeistuksia. Näin maksimoidaan energiantuotannon luotettavuus, tehokkuus, työturvallisuus ja kestävyys. Kun voimalaitoksesi kunnossapito on meidän hallussamme, voit rauhassa keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.  
 
Ota yhteyttä niin autamme sinua ylläpitämään ja kehittämään voimalaitoksesi omaisuuden arvoa ja jakeluverkon toimintaa. 

 
 

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin