Sähköistys ja sähköjärjestelmät kiinteistöille ja teollisuudelle

Sähkölaitteiden ja -järjestelmien määrä kasvaa koko ajan, samoin riippuvuutemme niistä ja…

Sähkölaitteiden ja -järjestelmien määrä kasvaa koko ajan, samoin riippuvuutemme niistä ja loppukäyttäjien odotukset. Moderni, hyvin toimiva sähköjärjestelmä on automaattinen, energiatehokas ja luotettava, sekä sopeutuva muuttuviin tilanteisiin.

 

Turvalliset ja monipuoliset sähköjärjestelmät eri tarkoituksiin

Sähköistysratkaisuihin sisältyvät kaikki perinteiset sähköasennukset pienjännitetöistä suurjännitetöihin. Toteutamme myös teollisuuden sähköasennukset sekä varavoimaratkaisut, kuten dieselmoottorivaravoiman sekä UPS- ja CPS-laitteet.

Huolellisesti suunniteltu ja ammattimaisesti asennettu sähköistys

  • kasvattaa kiinteistön tai teollisuuslaitoksen suorituskykyä
  • parantaa tilojen modulaarisuutta ja turvallisuutta
  • mahdollistaa alhaiset käyttökustannukset ja helppo huoltaa
  • on pitkäikäinen ja energiatehokas
  • lisää tuottavuutta ja liiketoimintamahdollisuuksia.

Säännöllisellä ja ennakoivalla huollolla voit varmistaa, että järjestelmät toimivat tehokkaasti,  ja pidentää järjestelmien elinkaarta.

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenotto- tai tarjouspyyntö tästä!

Sähkösitys ratkaisuja

Valjasta aurinkoenergia ja muut uusiutuvat energialähteet käyttöösi

Tarjoamme sähköistysratkaisuja räätälöidysti erilaisiin tarpeisiin kiinteistöille ja teollisuudelle:

Aurinkopaneeleista koostuva aurinkovoimala mahdollistaa oman sähkön tuottamisen. Vaikka aurinkopaneelit vaativat investointeja, ne vähentävät verkosta ostetun energian määrää, pienentävät energiankulujasi sekä hiilijalanjälkeäsi.

Lue lisää aurinkosähköstä ja -voimaloista

Sähköautojen latauspisteiden kartoitus, asennus sekä huolto ja ylläpito vaatii laajaa teknistä asiantuntemusta. Tarjoamme latausasemia kokonaispalveluna.

Lue lisää sähköautojen latauspalvelusta

UPS-järjestelmä eli keskeytymätön virtalähde turvaa virransyötön kriittiselle infrastruktuurille, kuten palvelinkeskuksille, sairaaloille, voimalaitoksille ja teollisuuslaitoksille. Autamme sinua valitsemaan parhaan tekniikan sekä suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään UPS-järjestelmääsi. 

Tutustu UPS-järjestelmiin

Teemme valmiit suunnitelmat ja toteutamme kaikki kytkennät ja mittaukset tv- ja radioantenneihin, kaapeloinnit ja huollamme laiteriippumattomasti kaikentyyppisiä asuin- ja toimistokiinteistöjen antennijärjestelmiä.

Yleiskaapelointi mahdollistaa kiinteistön tietoliikennejärjestelmien käytön ja se on tehokas tapa toteuttaa tietoliikennekaapelointi. Toteutamme tiedonsiirto- ja puhelinverkkojen sekä erilaisten turvajärjestelmien yleiskaapeloinnit liike- ja toimistorakennuksiin.

 

Tehokkaat ja turvalliset sähköjärjestelmät teollisuusalueellasi

Prosessien monimutkaisuuden ja korkeiden turvallisuusvaatimusten vuoksi teollisuuden prosessien sähköistäminen, instrumentointi ja sähköinen jäljitys vaatii erikoisosaamista ja kokemusta. Asiantuntemusta tarvitaan myös toissijaisten vahinkojen ehkäisyssä, jotka estävät lisävahingot ja minimoivat tuotannon seisokit häiriöiden sattuessa. Autamme teitä teollisuuslaitoksenne sähköjärjestelmien tehokkaassa ja turvallisessa suunnittelussa, toteutuksessa ja kunnossapidossa.

Lue lisää, kuinka voimme olla kumppanisi sähkönsiirto ja -jakelujärjestelmien suunnittelusta ylläpitoon 


Latausasema sähköautoille turvallisempiin ja tehokkaampiin olosuhteisiin.
Etähallintapalvelut

Kiinteistösi käyttötarpeisiin sopivat valaistusratkaisut

Valaistusratkaisut ovat osa sähköasennuksia, ja käytettävissä olevat tekniikat vaihtelevat tavanomaisista valaistustekniikoista pitkälle erikoistuneisiin valaistuksenohjausratkaisuihin. Tarjoamme valaistusratkaisuja käyttötarkoituksesta riippumatta, katu- ja ulkovalaistuksesta aina perinteisiin sisävalaisimiin.

Valaistustekniikat kehittyvät nopeasti ja sopivan valaistustekniikan valinta riippuu paljolti käyttötarkoituksesta ja tilojen tyypistä. Tarjoamamme älykkäät valaistustekniikat lukevat ympäristöään, ja säädetään reagoimaan vuorokausirytmin mukaan eri valosävyin. Loppukäyttäjien kannalta on myös tärkeää, että valaistuksen väri ja kirkkaus ovat tarkoitukseen sopivat, ja että valaisimet näyttävät hyviltä.

Etähallintakeskuksen avulla sähkönjakelun katkot hallintaan

Huolehdimme puolestasi siitä, että kiinteistölle ja liiketoiminnalle elintärkeät laitteet toimivat myös sähkökatkojen aikana. Vastaamme myös puolestasi vaatimustenmukaisten sähkönjakelujärjestelmien toteutuksesta, toiminnasta ja kunnossapidosta. Tällä tavalla varmistat oikean tiedonkulun koko projektin ajan ja vähentää aikaa, jonka sinun on käytettävä sen hallintaan.

Kiinteistöteknisiä prosesseja valvotaan keskitetysti meidän etähallintakeskuksestamme kaikkina viikonpäivinä kellon ympäri.

Tutustu etähallintapalveluihimme

Keskus toimii yhteistyössä Kiinteistö-HelpDeskimme kanssa, joka kirjaa asiakkailta tulevat palvelupyynnöt. Yhdessä nämä toiminnot muodostavat meidän asiakaspalvelukeskuksemme, joka vastaa sopimusasiakkaiden yhteydenottoihin 24/7, joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa.

Tutustu myös Kiinteistö-HelpDeskin toimintaan

 

Asiantuntija-apua sähköistykseen

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö alta, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. On aika tehdä merkittäviä valintoja tehokkaamman kiinteistön ja teollisuuslaitoksen puolesta.

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää