27.11.2017 Sijoittajauutinen

Caverion myy Krantz-liiketoimintansa Saksassa STEAG Energy Services GmbH:lle

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen Krantz-tuotemerkin alaisen tuoteliiketoimintansa myymisestä Saksassa STEAG Energy Services GmbH:lle. Ostaja on saksalainen yhtiö, joka tarjoaa integroituja ratkaisuja sähköistyksessä ja lämmöntuotannossa sekä projektointipalveluita.

“Vaikka olemme erittäin ylpeitä innovatiivisesta osaamisestamme tällä alalla, tuoteliiketoiminta ei ole Caverionin ydinliiketoimintaa. Muuttuessamme strategiamme mukaisesti kohti palveluliiketoimintaa olemme päättäneet myydä kyseisen yksikön”, sanoo Caverion Oyj:n talousjohtaja Martti Ala-Härkönen.

Kaupan odotetaan toteutuvan 31.12.2017. Divestoinnin arvioidaan toteutuvan maksu mukaan lukien vuoden 2017 loppuun mennessä. Kaupan toteutuminen on ehdollinen tavanomaisille ehdoille mukaan lukien kilpailuviranomaisten hyväksynnät. Kauppahintaa ei julkisteta.

Krantzin liiketoiminta on osa Caverion Saksan divisioonan liiketoimintaa. Krantzin palveluksessa on noin 220 työntekijää ja sen liikevaihto oli noin 45 miljoonaa euroa vuonna 2016. Caverion raportoi divestoinnin myyntivoiton liiketoiminnan muissa tuotoissa tilinpäätöstiedotteessaan 7.2.2018.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Martti Ala-Härkönen, talousjohtaja, puh. 040 737 6633, martti.ala-harkonen@caverion.com Milena Hæggström, sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.com
Tilaa tiedotteet: