Palvelut taloyhtiöille

Tarjoamme taloyhtiöille monipuolisia palveluja, kuten kiinteistöjen ja rakenteiden…

Tarjoamme taloyhtiöille monipuolisia palveluja, kuten kiinteistöjen ja rakenteiden asiantuntijapalveluja, lukituksen ja kiinteistöturvan palveluja, maalämpöratkaisuja, pelastussuunnittelua sekä sähköautojen latauspisteiden asennusta. Meiltä saat apua ja tukea kiinteistösi koko elinkaaren ajan.

 
 

Kiinteistöjen ja rakenteiden asiantuntijapalvelut

Tarjoamme kaikki kiinteistöihin, rakenteisiin ja taloteknisiin järjestelmiin liittyvät kuntotutkimuspalvelut. Palveluihimme kuuluvat:

 • Kuntoarviot ja -tutkimukset sekä erilaiset kiinteistötarkastukset
 • Rakennusterveyteen ja sisäilmastoon liittyvät tutkimukset ja neuvonta
 • Asbesti- ja haitta-ainekartoitukset
 • Putkistojen kuntotutkimukset
 • Julkisivu- ja parvekerakenteiden kuntotutkimukset
 • Betonirakenteiden erikoistutkimukset
 • IV-järjestelmien kuntotutkimukset
 • Sähköjärjestelmien tutkimukset
 • Korjaussuunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta
 • Laadunvarmistusmittaukset ja -tarkastukset

  Lue lisää
Caverion-Kiinteistöjen ja rakenteiden asiantuntijapalvelut-570x425.jpg
 
Caverion-Valitse taloyhtiöösi maalämpö-570x425.jpg

Valitse taloyhtiöösi maalämpö

Maalämpö on energia- ja kustannustehokas lämmitysmuoto taloyhtiöille. Lämmityskustannukset ovat kohteesta riippuen usein huomattavasti kaukolämpöä pienemmät.

Toteutamme maalämpöratkaisuja taloyhtiöihin Uudenmaan alueella avaimet käteen -palveluna. Hoidamme projektin kaikki vaiheet suunnittelusta ja toteutuksesta järjestelmän huoltoon ja kunnossapitoon.

Lue lisää

 

Tarjoamme taloyhtiöille räätälöityjä, kaiken kattavia palveluja. Olemme tukena koko projektin ajan – asennuksesta aina huoltoon ja ylläpitoon.

 

Taloyhtiön lukitus kerralla kuntoon

Suunnittelemme, asennamme ja huollamme kaikki taloyhtiöiden lukitukseen ja oviin liittyvät ratkaisut ympäri Suomen. Meiltä saat aina toimintavarmat, energia- ja elinkaarikustannuksia säästävät ratkaisut.

Fiksun pilvipohjaisen Caverion EasyKey -avainhallintatyökalun avulla hallitset kaikkia kiinteistön avaimia kätevästi yhdestä näkymästä. Näin pysyt aina ajan tasalla taloyhtiön avainten luovutus-, palautus- ja sijaintitiedoista.

Lue lisää

Caverion-Taloyhtiön lukitus kerralla kuntoon-570x425.jpg
 
Caverion-Teemme taloyhtiöstäsi turvallisen-570x425.jpg

Teemme taloyhtiöstäsi turvallisen

Valikoimamme kattaa alan parhaat kiinteistöjen turvajärjestelmät. Autamme valitsemaan taloyhtiön tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut. Hoidamme asennuksen ja huollon ammattitaidolla. Toimitamme kaikki ratkaisut paloilmoitinjärjestelmistä kameravalvontaan ja rikosilmoitinjärjestelmiin.

Lue lisää

 

Pelastussuunnitelma avaimet käteen -palveluna

Tiesitkö, että laki velvoittaa taloyhtiön pelastussuunnitelman olevan ajan tasalla ja asukkaiden luettavissa? Asiantuntijamme voivat laatia pelastussuunnitelman avaimet käteen -toimituksena tai siirtää olemassa olevan paperiversiosi verkkoon. Voit myös laatia pelastussuunnitelman palveluumme itse. Pelsu-palvelussa on jo yli 20 000 taloyhtiön pelastussuunnitelmat.

Lue lisää

Caverion-Pelastussuunnitelma avaimet käteen-palveluna-570x425.jpg
 
Caverion-Sähköauton latauspisteet taloyhtiöille-570x425.jpg

Sähköautojen latauspisteet taloyhtiöille

Sähköauton latauspiste alkaa olla itsestäänselvyys jokaisessa modernissa taloyhtiössä. Hoidamme kaiken latauspisteisiin liittyvän - sertifioidusta asennuksesta aina huoltoon ja ylläpitoon.

Lue lisää

 

 

 

Kysy lisää palveluistamme taloyhtiöille – me vastaamme!