Turvanasi rakennetussa ympäristössä - Secured by Caverion

 

Ennaltaehkäisevät turvallisuusratkaisut kiinteistöihin ja teollisuuteen

Mitä paremmin riskit tunnistetaan, sitä paremmin niihin voidaan varautua. Niinpä kiinteistöjen ja teollisuuden turvallisuudenhallinnassa korostuu ennaltaehkäisevä turvallisuustyö. 

Tarjoamme turvallisuudenhallinnan asiantuntijapalvelut, joiden avulla varmistetaan, että kiinteistösi ja ennen kaikkea henkilöstösi ovat turvassa yleisimmiltä riskeiltä, kuten luvattomilta tunkeutujilta tai tulipaloilta. Turvallisuusratkaisut auttavat myös minimoimaan vahingot ja avustavat ongelmatilanteiden selvittämisessä. 

Sinun ei tarvitse olla turvallisuuden erikoisosaaja, sillä me olemme

Suunnittelemme, asennamme, ylläpidämme ja huollamme teknisiä turvallisuusratkaisuja kiinteistöihin ja teollisuudelle. Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan ratkaisun, hoidamme asennuksen ammattitaitoisesti ja varmistamme, että järjestelmät pysyvät toimintakunnossa. 

Emme ole riippuvaisia valmistajista tai tuotemerkeistä vaan valitsemme aina sopivan ratkaisun juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin. Toteutamme räätälöidyt ratkaisut sekä integroidut kokonaisratkaisut kustannustehokkaasti.

Halutessasi käytössäsi on myös meidän 24 h Kiinteistö-HelpDesk, joka vastaa kaikkina viikonpäivinä, kellon ympäri. Henkilökunta on saatavilla aina ajankohdasta riippumatta.

Tiesitkö, että vuonna 2020 keskimääräinen vastausaika HelpDeskin puhelinpalvelussa oli vain 11 sekuntia?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan lisää tarpeistasi

Asiantuntija puhuu puhelimessa ja katsoo tietokoneen näyttöjä
 
Ostajan opas: Turvallisuusjärjestelmät

Ostajan opas: Turvallisuusjärjestelmät

Oletko valmis ottamaan askeleen kohti turvallisempaa kiinteistöä? Kiinteistösi tarpeisiin valitut turvallisuusjärjestelmät turvaavat kiinteistösi ja sen käyttäjät. Kokosimme oppaaseen selkeät askeleet liikkeelle lähtemisen avuksi.

Lataa opas

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Turvallisuussertifioidut ammattilaiset käytössäsi Kilpisjärveltä Hankoon

Palvelemme ympäri Suomea aina Kilpisjärveltä Hankoon lähes 3000 caverin voimin. Meillä on lisäksi noin 60 toimipaikkaa lähellä asiakasta. 

Caverion Suomelle on myönnetty turvallisuusalan elinkeinolupa, joka vaaditaan 1.1.2019 alkaen lukitus-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitintöitä tekeviltä yrityksiltä. Myös avainhallinta- tai kulunhallintapalvelut vaativat turvallisuusalan elinkeinoluvan. Poliisin sivuilta voit tarkistaa turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijat.  

Caverionille on myönnetty yritysturvallisuuselvitystodistus 12/2018. Lisäksi Caverion Suomella on Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n myöntämä TU-sertifikaatti. Sertifikaatti kattaa kameravalvonta-, kulunvalvonta-, murtoilmaisu-, paloilmoitin- ja äänievakuointijärjestelmät.

TU-sertifikaatin logo
 

Selaa asiantuntijablogiamme

 
 

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. On aika tehdä merkittäviä valintoja paremman turvallisuuden puolesta.

Tutustu tarkemmin