Etähallinta tekee talotekniikasta enemmän kuin osiensa summan

Tiesitkö, että..

...kiinteistön hälytyksistä jopa 90 % on hoidettavissa etähallinnan avulla ilman vierailua itse kohteessa? Automaatiojärjestelmän lähettämistä kiireettömistä hälytyksistä johtuvat hälytyskäynnit vaikuttavat merkittävästi kiinteistön ylläpitokustannuksiin.

 

Ota yhteyttä

Riku Nisula
Riku Nisula
Päällikkö, etähallintapalvelut
Caverion Suomi
Janne Jokinen
Janne Jokinen
Päällikkö, valvomo
Caverion Suomi
 

Oletko jo Etähallintakeskuksen asiakas?

24/7 Etähallintakeskus ja etähallintapalvelut asiakkaillemme
Puh. 010 407 9780 
kiinteistovalvomo@caverion.com 

Katso lisää

 

Etähallinta varmistaa kiinteistösi häiriöttömän toiminnan

Etähallintapalvelut muodostavat kokonaisuuden, joka yhdessä energiahallinnan kanssa luo puitteet tiedolla johtamiseen. Etähallinnan myötä kiinteistön ylläpito saa tuekseen taloteknisen asiantuntijamme 24/7. Kun kiinteistösi otetaan etähallintaan, kiinteistöjen ja kiinteistövalvomon välille rakennetaan tietoturvallinen etäyhteys. Etähallintakeskuksessamme ohjataan ja tarkkaillaan 24/7 haluttujen taloteknisten järjestelmien toimintaa. Kiinteistön taloteknisten järjestelmien käyttö on asiantuntijoidemme käsissä.

Etähallinnalla varmistamme, että taloteknisiin vikatilanteisiin reagoidaan vian vaatimalla kiireellisyydellä. Asiantuntijamme arvioivat jokaisen vikatilanteen vaatimat toimenpiteet ja tukevat kiinteistön ylläpitoa korjaustarpeen kohdentamisessa. Suuri osa vioista voidaan hoitaa kiinteistövalvomosta etähallinnan avulla. Vikatilanne voidaan saada hallintaan siten, että kohteessa ei tarvita toimenpiteitä päivystysaikana. Konkreettisimmillaan etähallinnan hyöty näkyykin huollon kohteeseen suorittamien huoltokäyntien vähentymisenä ja kustannusten pienemisenä.

 
Opas: Tekoäly kiinteistöissä

Opas: Tekoäly kiinteistöissä

Tekoäly on rakettitiedettä, mutta sen hyödyntäminen kiinteistössä on yllättävän vaivatonta. Luettuasi oppaamme tiedät, että tekoäly ei ole silkkaa hölynpölyä, vaan aidosti toimiva keino tehostaa kiinteistön toimintaa.

Lataa opas

Opas: Kiinteistön digitalisaatio

Opas: Kiinteistön digitalisaatio

Digitalisoituvat kiinteistöt -oppaamme kertoo digitalisaation vaikutuksista kiinteistöihin. Mitä teknologia mahdollistaa jo nyt ja mitä tulevaisuudessa? Miten alennat energiankulutusta ja parannat olosuhteita digitaalisten ratkaisujen avulla? Opas palvelee sekä kiinteistöjen omistajia että niiden hallinnoinnista vastaavia.

Lataa opas

 

Etähallinnan avulla kohti tarpeenmukaisesti toimivia kiinteistöjä

Etähallinnalla pidämme huolen, että kohdekiinteistön talotekniikkaa käytetään koko ajan tarkoituksenmukaisesti ja mahdollisimman energiatehokkaasti olosuhteita optimoimalla. Asiantuntijamme huolehtivat, että kohdekiinteistösi talotekniikka on enemmän, kuin osiensa summa ja toimii kokonaisuutena mahdollisimman saumattomasti.

Kiinteistösi etähallinta on osaavien asiantuntijoidemme käsissä

Etähallintakeskuksen avulla löydämme rakennusautomaatioon liitettyjen järjestelmien puutteet ja tarjoamme valmiita ratkaisu- ja kehitysehdotuksia. Hoidamme palvelun raportoinnin Caverion SmartView:n kautta, jonka avulla sinun on helppo seurata kiinteistösi etähallinnan havainnoista käynnistettyjä parannus- ja korjaustoimenpiteitä sekä tarvittaessa kommentoida niitä.

Asiantuntijoillamme on vahva rooli kohdekiinteistöjen talotekniikan toimintaan liittyvässä ohjeistamisessa asiakkaan ja töitä suorittavan huollon välillä. Varmistamme kiinteistössäsi tehtävien huoltotoimenpiteiden ja työsuoritteiden toteutumisen aikataulussa sekä raportoinnin sovitun mallin mukaisesti huoltoyhtiöstä riippumatta.

Etähallintakeskuksen yhteystiedot

Tutustu myös Caverion SmartView:hun - helppokäyttöiseen alustaan, joka tarjoaa tietoa kiinteistösi toiminnasta ja tehdyistä toimenpiteistä 24/7. Caverion SmartView on foorumi, jossa voit raportoida ja pystyt visualisoimaan kiinteistösi kannalta oleellisia tietoja. Voit seurata reaaliaikaisesti kiinteistösi suorituskykyä ja kerätä tietoa päätöksenteon tueksi. Caverion SmartView tarjoaa ajantasaista tietoa, jonka avulla voit parantaa loppukäyttäjien tyytyväisyyttä, ylläpitää kustannustehokkaita ja moderneja tiloja, sekä vähentää kiinteistösi hiilijalanjälkeä.

 

Asiantuntija-apua parempiin kiinteistöihin

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. On aika ryhtyä toimenpiteisiin ja tehdä merkittäviä valintoja kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa.

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää