Tekninen huolto ja kunnossapito mahdollistavat paremmin toimivan kiinteistön

Hyvin toimiva kiinteistötekniikka lisää tuottavuutta ja käyttäjien viihtyvyyttä. Nykyaikaisen ja…

Hyvin toimiva kiinteistötekniikka lisää tuottavuutta ja käyttäjien viihtyvyyttä. Nykyaikaisen ja tarpeenmukaisen teknisen huollon ja kunnossapidon, automaation ja etähallintatekniikoiden avulla voit parantaa merkittävästi kiinteistöjesi ja prosessien energiatehokkuutta sekä kustannusten ja laadun hallintaa.

 
 

Nauti älykkään teknisen huollon ja kunnossapidon tuomasta mielenrauhasta

Tekninen huolto ja kunnossapito tarkoittaa kiinteistöteknisten järjestelmien toiminnan analysointia, varmistamista ja optimointia. Älykkäät teknisen huollon ja kunnossapidon ratkaisut tekevät huollon ja koko kiinteistön toiminnasta ennakoitavaa ja turvallista. Kiinteistön tekniset järjestelmät pysyvät kunnossa pidempään ja toimivat energiatehokkaasti.

Älykäs kiinteistöjen tekninen huolto ja kunnossapito on ennakoivaa ja kokonaisvaltaista, ja se tarkoittaa sinulle

  • Kalliiden tuotantoseisokkien ja korjaustöiden vähenemistä
  • Käyttäjäkokemuksen paranemista, sillä loppukäyttäjät voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa
  • Ylläpitokustannusten ennakointia, käyttökustannusten pienentymistä ja hallinnan helpottumista
  • Parempaa korjaustöiden hallintaa.

Suunnittelemme, toteutamme, huollamme ja ylläpidämme käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle. Tavoitteemme on varmistaa liiketoimintasi häiriöttömyys, kiinteistösi optimaalinen toiminta ja kustannushallinta sekä turvalliset ja terveelliset olosuhteet.

Olemme asiantunteva kumppani ja autamme sinua yhdistämään erilaiset tekniset ja tietotekniset kokonaisratkaisut ja -osaamisen eri lähteistä saatavien tietojen analysointiin ja hyödyntämiseen. Hyödyt asiakkaanamme merkittävästi vikojen ja hälytysten hallinta- ja seurantapalvelustamme. Palvelumme seuraa jatkuvasti kiinteistösi toimintaa ja antaa automaattisesti ilmoituksia, mikä lisää toiminnan tehokkuutta.

Ota yhteyttä

Mika Ruokonen
Mika Ruokonen

Palveluliiketoimintayksikön päällikkö

 

Räätälöitävät tekniset päivitykset säilyttävät kiinteistösi arvon

Ammattitaitoista huoltoa ja kunnossapitoa

Teknisen huollon ja kunnossapidon palveluihimme kuuluvat

 

Ennakoitava tekninen huolto ja kunnossapito muodostavat perustan elinkaariratkaisuillemme ja palveluiden johtamiselle. Kiinteistön elinkaaripalvelu takaa, että kiinteistön arvo pysyy korkeana, kiinteistö on turvallinen ja energiatehokas. Autamme sinua löytämään optimaaliset teknologiat ja ratkaisut tarpeisiisi vaihtoehtojen joukosta.

Opas: Tekoäly kiinteistöissä

Opas: Tekoäly kiinteistöissä

Tekoäly on rakettitiedettä, mutta sen hyödyntäminen kiinteistössä on yllättävän vaivatonta. Luettuasi oppaamme tiedät, että tekoäly ei ole silkkaa hölynpölyä, vaan aidosti toimiva keino tehostaa kiinteistön toimintaa.

Lataa opas

 

Asiantuntija-apua tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. On aika ryhtyä toimenpiteisiin ja tehdä merkittäviä valintoja kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa.
 

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää