Teollisuuden laitossuunnittelupalvelut elinkaarihankkeisiin

Uusien laitosinvestointien lisäksi teollisuudessa joudutaan jatkuvasti etsimään uusia ratkaisuja…

Uusien laitosinvestointien lisäksi teollisuudessa joudutaan jatkuvasti etsimään uusia ratkaisuja laitosten tuotannon optimointiin sekä tuotannon laadun ja tehtaiden käytettävyyden parantamiseen. Ammattimaisesti tehty laitossuunnittelu varmistaa tuotantotehokkuuden ja matalat elinkaarikustannukset sekä uusissa laitoksissa että saneerausprojekteissa.

Sujuvan arjen perusta on ammattitaitoisessa laitossuunnittelussa

Tuotantotehokkuuden ja kilpailukyvyn kannalta paras lopputulos saavutetaan, kun investoinneissa huomioidaan alusta alkaen koko elinkaaren aikaiset vaiheet ja kustannukset. Samalla varmistetaan, että ylläpito ja huolto voidaan toteuttaa tehokkaasti työturvallisuus sekä energia- ja ympäristöasiat huomioiden.

Kokonaisvaltainen ja luotettava laitossuunnittelun kumppani

Meillä on pitkä ja laaja kokemus eri teollisuuden aloista. Toimimme ammattitaitoisena laitossuunnittelun kumppaninanne niin uusissa laitosinvestoinneissa kuin elinkaariuusinnoissa.

Tuotantolaitoksen elinkaaren kustannukset pysyvät kurissa, kun ylläpito ja elinkaaren hallinta otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Elinkaarikustannusten huomiointi vaatii erityisosaamista ja -tuntemusta laitosten, prosessien ja koneiden pitkän aikavälin toiminnasta ja niiden ylläpidosta ja huollosta. Caverionin elinkaariosaaminen tekee meistä luotettavan ja tehokkaan kumppanin teollisuuden laitossuunnitteluprojekteihin. Suunnittelun jälkeen ammattilaisemme voivat jatkaa kumppaninanne myös asennusvaiheessa sekä ylläpidossa. Meiltä löydät asiantuntijat myös toteutusvaiheen toimitus- ja asennusvalvontaan.

Laitossuunnitteluun erikoistuneet asiantuntijamme tukevat omaa projektinhallintaanne ja voitte halutessanne antaa koko projektinhallinnan ammattilaistemme käsiin. Projektin lopussa teillä on kaikki tarvittavat ennakkohuoltosuunnitelmat ja asiakirjat sekä piirustukset laitoksen ylläpitämiseksi tulevaisuudessa.

Kone-, sähköautomaatio- ja muut suunnittelupalvelut

Olemme erikoistuneita teollisuuden erilaisiin laitossuunnittelutarpeisiin. Vahva suunnitteluosaamisemme ulottuu mm. seuraaville aloille:

  • prosessisuunnittelu ja konesuunnittelu
  • automaatiosuunnittelu, sovellussuunnittelu ja instrumentointisuunnittelu
  • sähkösuunnittelu
  • teräsrakennesuunnittelu
  • putkistosuunnittelu, myös säiliöt ja paineastiat
  • laite- ja linjasiirtoihin sekä asennuksiin liittyvä layout-suunnittelu.
 

Kysy lisää laitossuunnittelusta

Ota yhteyttä ja kerro tarkemmin laitossuunnittelutarpeistanne. Autamme teitä suunnittelemaan ja toteuttamaan investointinne parhaalla mahdollisella tavalla ja optimoimaan tuotantotehokkuuden ja kokonaiskustannukset.

Ota yhteyttä

 
Tuomas Laihanen
Aluepäällikkö | Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, Tampere
 
Janne Ryhänen
Aluepäällikkö, Keski- ja Pohjois-Suomi | Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, Kuopio

Jätä yhteydenottopyyntö

 
 

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Selaa blogiamme