Suunnittelupalvelut teollisuuden elinkaarihankkeisiin

Uusien laitosinvestointien lisäksi teollisuudessa joudutaan jatkuvasti etsimään uusia ratkaisuja…

Uusien laitosinvestointien lisäksi teollisuudessa joudutaan jatkuvasti etsimään uusia ratkaisuja laitosten tuotannon optimointiin sekä tuotannon laadun ja tehtaiden käytettävyyden parantamiseen. Teollisuuden on huolehdittava prosesseistaan ja tuotantolinjoistaan toteuttamalla huolellisesti määriteltyjä ja suunniteltuja elinkaariuusintoja.

Sujuvan projektin perusta on ammattitaitoisessa suunnittelussa

Tuotantotehokkuuden ja kilpailukyvyn kannalta paras lopputulos saavutetaan, kun investoinneissa huomioidaan alusta alkaen koko elinkaaren aikaiset vaiheet ja kustannukset. Samalla varmistetaan, että ylläpito ja huolto voidaan toteuttaa tehokkaasti työturvallisuus sekä energia- ja ympäristöasiat huomioiden.

Kokonaisvaltainen ja luotettava suunnittelun kumppani

Meillä on pitkä ja laaja kokemus eri teollisuuden aloista ja toimimme ammattitaitoisena suunnittelun kumppaninanne niin uusissa laitosinvestoinneissa kuin elinkaariuusinnoissa.

Tuotantolaitoksen elinkaaren kustannukset pysyvät kurissa, kun ylläpito ja elinkaaren hallinta otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Elinkaarikustannusten huomiointi vaatii erityisosaamista ja -tuntemusta laitosten, prosessien ja koneiden pitkän aikavälin toiminnasta ja niiden ylläpidosta ja huollosta. Caverionin elinkaariosaaminen tekee meistä luotettavan ja tehokkaan kumppanin teollisuuden projekteihin. Suunnittelun jälkeen ammattilaisemme voivat jatkaa kumppaninanne myös asennusvaiheessa sekä ylläpidossa. Meiltä löydät asiantuntijat myös toteutusvaiheen toimitus- ja asennusvalvontaan.

Suunnitteluun erikoistuneet asiantuntijamme tukevat omaa projektinhallintaanne ja voitte halutessanne antaa koko projektinhallinnan ammattilaistemme käsiin. Projektin lopussa teillä on kaikki tarvittavat ennakkohuoltosuunnitelmat ja asiakirjat sekä piirustukset laitoksen ylläpitämiseksi tulevaisuudessa.

Laitos-, kone-, sähköautomaatio- ja muut suunnittelupalvelut

Olemme erikoistuneita teollisuuden erilaisiin suunnittelutarpeisiin. Vahva suunnitteluosaamisemme ulottuu mm. seuraaville aloille:

  • prosessisuunnittelu, laitossuunnittelu ja konesuunnittelu
  • automaatiosuunnittelu, sovellussuunnittelu ja instrumentointisuunnittelu
  • sähkösuunnittelu
  • teräsrakennesuunnittelu
  • putkistosuunnittelu, myös säiliöt ja paineastiat
  • laite- ja linjasiirtoihin sekä asennuksiin liittyvä layout-suunnittelu.
 

Ota yhteyttä

 

Kysy lisää kokonaisvaltaisesta suunnittelusta

Ota yhteyttä ja kerro tarkemmin tarpeistanne, niin autamme teitä suunnittelemaan ja toteuttamaan investointinne parhaalla mahdollisella tavalla tuotantotehokkuutta ja kokonaiskustannuksia optimoiden.

Tuomas Laihanen
Aluepäällikkö | Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, Tampere
Janne Ryhänen
Aluepäällikkö | Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, Kuopio
 

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Selaa blogiamme