Kiinteistömanageri huolehtii kiinteistöistäsi energiaviisaasti

Tuemme liiketoimintaasi vihreässä siirtymässä sekä terveellisten ja turvallisten kiinteistöjen…

Tuemme liiketoimintaasi vihreässä siirtymässä sekä terveellisten ja turvallisten kiinteistöjen luomisessa. Caverionin kiinteistömanageri huolehtii sekä vuokralaisten että kiinteistönomistajien eduista yhteistyössä muiden sidosryhmien, kuten palveluntuottajien, kanssa. Asiantuntevan teknisen managerin avulla pidät kiinteistösi energiaviisaana, kannattavana ja viihtyisänä.

 

Kiinteistömanageri vapauttaa kiinteistönomistajan aikaa ja resursseja

Caverionin kiinteistömanageri eli tekninen manageri vapauttaa aikaasi ydinliiketoiminnan kehittämiseen ja muihin tärkeisiin tehtäviin. Kiinteistömanageri vastaa kiinteistön teknisestä manageroinnista, ylläpidosta ja käytettävyydestä.

 

Ota yhteyttä

Markku Satta
Sales and Key Account Manager
 
caverion_vantaa-181 (ID 675).jpg

Kiinteistömanageri kestävän kehityksen edistäjänä

Caverionin kiinteistömanageri varmistaa, että vuokralaiset viihtyvät kiinteistössäsi pitkään ja ylläpito on tehokasta ja sujuvaa. Hän edistää pitkäjänteisesti kiinteistön vihreää siirtymää tekemällä energiaviisaita ja vastuullisia ratkaisuja aina kiinteistön käyttäjät huomioiden. 

 

Kiinteistömanageri huolehtii kiinteistöjesi vastuullisuustavoitteiden asettamisesta ja niiden saavuttamisessa. Hänen vastuullaan on terveellisten ja turvallisten olosuhteiden luominen. Hän ohjaa ja varmistaa kiinteistöjen käytettävyyttä ja suunnittelee niin energiankäyttöön kuin modernisointiin liittyvät muutostyöt kulloisenkin tarpeen mukaan. Osaava manageri auttaa asiakasta luomaan kiinteistönpidon strategian kullekin kohteelle, mikä auttaa maksimoimaan kiinteistöjen arvon.

 
ikoni1-Office buildings.png
 

Asiakaslähtöinen palvelu vuokralaisille

ikoni2-Best Solution.png
 

Suunnitelmallinen ylläpidon johtaminen

ikoni3-Green energy.png
 

Energiankäytön aktiivinen johtaminen ja seuranta

ikoni4-Scales.png
 

Taloushallinnan suunnittelu ja kustannusten seuranta

 
Koko Caverionin osaaminen hyödyksi kiinteistömanagerin kautta Kiinteistömanageri huolehtii…

Koko Caverionin osaaminen hyödyksi kiinteistömanagerin kautta

Kiinteistömanageri huolehtii kiinteistöstäsi sen koko elinkaaren ajan. Hän varmistaa, että palvelut ja ratkaisut ovat kestäviä, vastuullisia ja kustannustehokkaita kiinteistön elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Caverionilla on laaja osaaminen älykkäistä teknisistä ratkaisuista, jotka mahdollistavat tehokkaan resurssien käytön. Kiinteistömanageri voi tarvittaessa ammentaa tietoa Caverionin eri alojen erityisasiantuntijoilta ja auttaa näiden ratkaisujen käyttöönotossa.

 

Kiinteistömanageeraus kehittää kiinteistön arvoa

Kiinteistömanageerauksen tavoitteena on ylläpitää ja kasvattaa kiinteistön arvoa kiinteistönomistajan etua silmällä pitäen. Kiinteistömanageri kehittää kiinteistön arvoa varmistamalla sen energiaviisaan toiminnan ja huolehtimalla kiinteistön kunnosta. Kiinteistön arvoa kasvatetaan myös panostamalla työntekijöiden ja vuokralaisten viihtyvyyteen ja hyvinvointiin.

kuva3-kiinteistomanageri 4.jpg
 

Caverionin kiinteistömanagerit ovat suorittaneet Energiaviisas caveri -koulutuksen.

 

 Tutustu muihin palveluihin

 
Caverion SmartView Koko kiinteistön reaaliaikainen data samalla alustalla. Caverion SmartView on…

Caverion SmartView

Koko kiinteistön reaaliaikainen data samalla alustalla. Caverion SmartView on sähköinen huoltokirja ja paljon muuta.

Lue lisää

24h Kiinteistö-HelpDesk

24h Kiinteistö-HelpDesk

HelpDesk auttaa kiireellisissä huoltopyynnöissä ympäri vuorokauden. HelpDeskiin voit ilmoittaa vikailmoitukset sekä huolto- ja palvelupyynnöt.

Lue lisää

Etähallinta

Etähallinta

Tiesitkö, että jopa 90 % kiinteistön hälytyksistä voidaan ratkaista etänä? Etähallintapalvelu varmistaa kiinteistösi häiriöttömän toiminnan.

Lue lisää

Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelujemme avulla parannat kiinteistösi energiatehokkuutta,…

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelujemme avulla parannat kiinteistösi energiatehokkuutta, saavutat kustannussäästöjä ja täytät lainsäädännölliset velvoitteet.

Lue lisää

Kiinteistöjen ja rakenteiden tutkimuspalvelut

Kiinteistöjen ja rakenteiden tutkimuspalvelut

Kauttamme saat kaikki kuntotutkimuspalvelut, joilla selvität kiinteistöjen, rakenteiden ja taloteknisten järjestelmien nykytilan.

Lue lisää 

 

Lue asiakkaidemme kokemuksia

 

Kysyttävää kiinteistömanageerauksesta? Ota yhteyttä!