Tuloksellista kumppanuutta VR:n kiinteistöille valtakunnallisesti

 

Parantunut
energiankulutus

Hallitut
elinkaaren aikaiset kustannukset

Tyytyväiset
vuokralaiset ja loppukäyttäjät

 Kumppanuus Caverionin kanssa on parantanut kokonaiskustannustemme hallintaa ja kehittänyt kiinteistöprosessejamme merkittävästi eteenpäin.  

Noora Yli-Ristaniemi, kiinteistöpäällikkö

Tavoitteena oli

  • Rataverkoston tilojen ja alueiden turvallisuus, viihtyisyys ja tekninen toimivuus ovat VR:lle erittäin tärkeitä ominaisuuksia.

  • VR:llä on noin 130 kiinteistöä ja 270 rakennusta (525 00m2), joihin sisältyy tiloja erilaisiin käyttötarpeisiin, muun muassa asemarakennuksia, toimistoja, konepajoja ja varikoita. Tälle kiinteistökokonaisuudelle kaivattiin yhtenäistä johtamista.

VR - web.jpg
VR2 - web.jpg

Ratkaisut

  • Olemme vuodesta 2015 lähtien vastannut eri puolilla Suomea sijaitsevien VR:n kiinteistöjen palveluiden johtamisesta ja asiantuntijapalveluiden tuottamisesta.
  • Olemme sitoutuneet tuottamaan korkealaatuista palvelua valtakunnallisen toimipisteverkostomme kautta ja kehittämään kumppanuutta pitkällä aikajänteellä.
  • Hyödynnämme ja kehitämme VR:n kanssa yhteisiä järjestelmiä ja johdamme keskitetysti energianhallintaa. Energiamanagerimme tarkkailevat VR:n kiinteistöjen energiankulutusta ja johtaa toimenpiteitä, joilla hallitaan kulutusta. Tämän seurauksena kiinteistöjen energiankulutus on parantunut.
  • Operatiivisella tasolla kumppanuutta johtaa asiakasvastaava valtakunnallisesti. Kiinteistöjohtamisen toimintamallien yhdistäminen avustaa VR:n kiinteistötalouden budjetointia ja seurantaa.
  • Kiinteistöjen järjestelmät ja kokonaisratkaisut monimutkaistuvat ja kehittyvät ajan kuluessa, jonka takia niiden osuus kiinteistöjen investointikustannuksista saattaa olla huomattava. 
  • Hyvin toteutetuilla järjestelmillä, teknisellä suunnittelulla ja projektin toteutuksella on suuri vaikutus kiinteistön koko elinkaaren aikaisiin kustannuksiin, sen arvon säilymiseen ja ympäristövaikutuksiin.

VR Group liikuttaa ihmisiä ja rahtia asiakaslähtöisillä ratkaisuilla - sujuvasti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti. VR ajaa vuorokaudessa noin 250 kaukojunaa, 800 lähijunaa sekä 300 tavarajunaa. Vuosittain VR:n junissa tehdään lähes 90 miljoonaa matkaa.

 

Haluaisitko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

 

Katso myös

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin