HGR Property Partners: Nykyaikainen työympäristö noin 750 henkilölle Kasarmikatu 21 kiinteistössä

 

LEED Platinum -sertifikaatti
korkean laadun takeena

Nykyaikainen
työympäristö noin 750 henkilölle

5 vuoden takuu
Caverionin antama takuu kiinteistön järjestelmille

 Lupausten pitäminen on tärkeä asia aina, kun tehdään hyvää yhteistyötä. Siinä Caverion onnistui erittäin hyvin. Caverionin palvelu on ollut tässä hankkeessa oikea-aikaista ja laadukasta ja he ovat johtaneet hankkeen hyvään lopputulokseen  

Kari Helin, HGR Property Partners Oy:n toimitusjohtaja

 
 

Tavoitteet

  • Lähtökohtana oli rakentaa laadukas toimistokiinteistö Helsingin keskustaan ja taata vuokralaisille parhaimmat mahdolliset olosuhteet talossa.
  • Kiinteistö (16 000m²) on rakennettu LEED Platinum -sertifikaatin mukaisesti, mikä näkyy kiinteistön laatutasossa, ympäristöystävällisyydessä ja energiatehokkuudessa.
  • Myös vuokralaisten nykyaikaiset ja monipuoliset työskentelyolosuhteet sekä rakennuksen joustava toiminnallisuus ovat olleet keskeisiä tavoitteita uudisrakennushankkeen alusta lähtien.
Helsingin Kasarmikatu 21 toimistotila
Toimistorakennuksen kattovalaistus

Ratkaisut

  • Kasarmikatu 21:n hankekehitys aloitettiin vuonna 2014. Hankekehityshankkeessa pystytään tuottamaan asiakkaalle teknistä ja taloudellista tietoa erilaisista ratkaisuista ennen kuin suunnittelijat ovat vielä aloittaneet työtään.
  • Hankkeen suunnittelunohjauksella pystyttiin ohjaamaan toteutusta asiakkaan haluamaksi projektin alusta lähtien. Myös kustannukset ja muutosten vaikutukset voitiin käydä läpi asiakkaan kanssa.
  • Vastasimme talotekniikan kokonaistoimituksesta ja annoimme toimittamilleen järjestelmille viiden vuoden takuun. Vastuullamme ovat myös rakennuksen tekninen huolto ja kunnossapito kiinteistöjohtamisen palvelut.
  • Uuteen toimistokiinteistöön toteutettiin myös kokonaisvaltainen AV-ratkaisu, joka suunniteltiin tiiviissä yhteistyössä arkkitehdin ja kalustesuunnittelijoiden kanssa. Myös käyttöönotto suunniteltiin etukäteen ja toteutettiin yhteistyössä tilaajan edustajien kanssa. Tuloksena on käyttäjän kannalta mahdollisimman helppo ja sujuva käyttökokemus.
  • Tärkeä osa ratkaisuamme Kasarmikatu 21:ssä on ServiFlex+ -palvelu, jossa kiinteistö on liitetty etävalvomoomme. Tämä mahdollistaa taloteknisten ja automaatiojärjestelmien etähallinnan sekä kiinteistön energiatehokkuuden varmistamisen. Kokonaisvaltainen, ympärivuorokautinen palvelu takaa hyvät olosuhteet vaativimmillekin vuokralaisille. Palveluun kuuluu myös 24/7 HelpDesk, joka tarjoaa kiinteistön käyttäjille apua ympäri vuorokauden.

Helsingin Kasarmikatu 21:ssä sijaitsee LEED Platinum -sertifikaatin mukaisesti rakennettu laadukas, ympäristöystävällinen ja energiatehokas toimistorakennus, joka mahdollistaa monipuoliset ja joustavat työskentelyolosuhteet noin 750:lle työntekijälle.

Hankekehitys alkoi jo vuonna 2014, joka jatkui projektin toteutukseen vuonna 2016-2017. Projektin ylläpitovaihe alkoi vuonna 2017 ja kiinteistöjohtamisen palvelut käynnistyivät keväällä 2018.

 

 Missään projektin vaiheessa ei tullut viiveitä, resurssipuutteita, asennusvirheitä tai mitään sellaisia riskejä, mitä huonosti johdetussa projektissa olisi hyvinkin voinut ilmetä. 

Kari Helin, HGR Property Partners Oy:n toimitusjohtaja.

 

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Katso myös

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin