Tekniikka- ja turvallisuusjärjestelmät

Ennakoiva turvallisuustyö on korostunut kiinteistöjen turvallisuusjohtamisessa. Mitä paremmin riskit tunnistetaan, sitä paremmin niihin pystytään varautumaan. Hyvä turvataso muodostuu monipuolisista palveluista ja toimivista järjestelmistä. Tarjoamme turvallisuuden asiantuntijapalveluita, joilla varmistetaan turvallisuuden hyvä kokonaishallinta. 

Säännöllinen huolto varmistaa toimivuuden

Hyvällä ja säännöllisellä huollolla varmistetaan kiinteistön turvajärjestelmien asianmukainen toimivuus. Turvallisuusasioissa on oltava varma, että järjestelmät toimivat ja niitä voidaan myös valvoa. Hoidamme viankorjaukset, vuosihuollot ja määräaikaishuollot. Tarvittaessa tarkistamme ja koestamme järjestelmät säännöllisesti kuukausittain. 

Tuotamme turvajärjestelmien etäohjaus- ja etäseuranta- sekä etäohjelmointipalveluita asiakkaillemme. Laadimme myös pelastus- ja turvallisuussuunnitelmia sekä tarkastamme ja testaamme kiinteistöön asennetut järjestelmät. Tarkastuksista ja testauksista annamme aina raportin ja kirjaamme havainnot.

Palvelemme valtakunnallisesti

Turvajärjestelmiä palveluna valtionhallinnolle

Caverion Suomi Oy Hansel Oy:n puitesopimustoimittaja. Puitesopimus koskee turvallisuusjärjestelmien tarjoamista kokonaispalveluna. Puitesopimusta voivat hyödyntää kaikki valtionhallinnon organisaatiot.

Caverion Suomi Oy on yksi neljästä Turvallisuustekniikka kokonaispalveluna 2016–2020 -puitejärjestelyn sopimustoimittajasta. Valtion organisaatiot voivat hankkia turvallisuustekniikan palveluita sopimustoimittajilta kevennetyn kilpailun kautta. Sopimus kattaa paloilmoitin-, murtohälytys-, kameravalvonta-, kulunvalvonta-, työajanseuranta- ja äänievakuointijärjestelmät sekä niihin liittyvät asennus-, käyttöönotto-, huolto- ja tukipalvelut. 

Hansel-puitesopimuskumppani

Järjestelmät ja laitteet puitesopimuksena valtionhallinnolle

Caverion Suomi Oy on valittu Hansel Oy:n kilpailutuksessa valtionhallinnon puitesopimustoimittajaksi Turvallisuustekniikka 2017–2021: Järjestelmät ja laitteet puitesopimuksessa. Puitesopimusta voivat hyödyntää kaikki valtionhallinnon organisaatiot. Hankinnan kohteena ovat turvallisuustekniikan järjestelmät ja laitteet:

Hansel-puitesopimuskumppani


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Ota yhteyttä


Henri Heikkinen
puh. 040 353 1832

etunimi.sukunimi@caverion.com

Referenssejä