Informaatio- ja yleisäänentoistojärjestelmät

Modernit äänievakuointi- ja yleisäänentoistojärjestelmät ja niitä tukevat infojärjestelmät…

Modernit äänievakuointi- ja yleisäänentoistojärjestelmät ja niitä tukevat infojärjestelmät mahdollistavat tehokkaan kuvallisen ja äänellisen viestinnän arjessa sekä hätätilanteissa.

 

Yleisäänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmät tukevat arjessa ja auttavat hätätilanteessa

Nykyaikainen julkisten tilojen äänentoisto on paljon muutakin kuin rätisevä taustaradio ostoskeskuksessa tai aamunavauskuulutus koulurakennuksessa. Euroopassa voimassa olevat EN54-normit täyttävä äänentoistojärjestelmä takaa selkeän, laadukkaan ja viihtyvyyttä lisäävän äänentoiston.

Järjestelmä mahdollistaa tarvittaessa myös äänievakuoinnin. Valtuutettuna paloilmoitinliikkeenä pystymme tarjoamaan asiakkaalle kokonaisratkaisuna paloilmoitin- ja äänievakuointijärjestelmät avaimet käteen -periaatteella järjestelmien rakentamisesta aina niiden ylläpitoon ja huoltoon asti.
Lue lisää äänievakuointijärjestelmistä 

Yksinkertaisella käyttöliittymällä ohjattuna ja talotekniikkaan integroituna äänentoistojärjestelmien käyttö on sujuvaa, niiden toiminta on varmaa ja tieto poikkeustilanteesta saavuttaa oikeat henkilöt.  Äänijärjestelmän keskeisenä ominaisuutena on välittää informaatiota myös hätätilanteessa. Puhuttu viesti on aina paras opastaja.

Automaattisesti käynnistyvillä ilmoitus- ja evakuointiviesteillä varmistetaan, että kallisarvoisia minuutteja ei hukata. Järjestelmän ylläpito- ja testausjärjestelmien ansiosta yleisäänentoisto toimii luotettavasti myös vuosien päästä.

 

Ota yhteyttä

 
Juhana Kari
Juhana Kari
Tuotepäällikkö, äänijärjestelmät, Caverion Suomi
Harri Lindstedt
Harri Lindstedt
Myyntipäällikkö, äänijärjestelmät, Caverion Suomi
 

Infojärjestelmä niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin viestintään

Infojärjestelmät mielletään usein ainoastaan mainoskanaviksi. Infojärjestelmiä käytetään kuitenkin paljon myös sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä kertomaan ajankohtaisista asioista tai antamaan tilannetietoa, esimerkiksi tuotannosta, myynnistä ja aikatauluista.

Infojärjestelmä voi koostua yksittäisistä näytöistä tai se voi olla maan kattava iso järjestelmä, jota hallitaan keskitetysti yhdestä paikasta. Luotettava ja laadukas infojärjestelmä koostuu aina muokattavasta ohjelmistosta ja esityslaitteesta, joka voi olla erillinen laite tai näytön sisäinen tietokone.

Järjestelmään on myös helppo yhdistää esimerkiksi kokoustilojen varausjärjestelmä, jolloin infonäytöillä voidaan näyttää kokouskeskuksessa tai aulatilassa, mitkä huoneet ovat varattuina ja kenelle.

Infojärjestelmä

Ota infojärjestelmä apuusi, kun haluat viestiä

  • tuotantotilanteesta
  • myynnin seurannasta
  • aikatauluista ja tapahtumista
  • kokoustilojen varaustilanteesta
  • ja muista yhteisöä koskevista ajankohtaisista teemoista.
 

Asiantuntija-apua äänievakuointijärjestelmien hankintaan

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. On aika tehdä merkittäviä valintoja turvallisempien kiinteistöjen puolesta.

 

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Lue lisää