Työ- ja turvaviestinnän ratkaisut ja radiopuhelimet

Turvallinen viestintä haastavissa ympäristöissä, kuten teollisuuslaitoksissa, on tärkeä osa…

Turvallinen viestintä haastavissa ympäristöissä, kuten teollisuuslaitoksissa, on tärkeä osa työryhmän keskinäistä viestintää ja työturvallisuutta. Suunnittelemme, toimitamme, ylläpidämme ja vuokraamme radiopuhelimet ammattikäyttöön.

Tarjoamme työ- ja turvaviestinnän kokonaisvaltaista suunnittelu- myynti-, ylläpito- ja vuokrauspalvelua valtakunnallisesti. Työ- ja turvaviestinnän tuotteemme kattavat Motorolan, Silentan ja Peltorin analogiset sekä digitaaliset laitteet, kuten radiopuhelimet ja headsetit. Toimimme Motorola -radiopuhelinten virallisena jälleenmyyjänä.

Suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Ota meihin yhteyttä

 
Pentti Konttinen
Myyntipäällikkö
 

Jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. On aika tehdä merkittäviä valintoja paremman viestinnän puolesta.

 

Helppoa ja nopeaa radiopuhelinhuoltoa huoltokaapin avulla

Radiopuhelinten huoltokaappi tarjoaa selkeän ja suorituskykyä parantavan ratkaisun useita laitteita vaativissa kohteissa. Radiopuhelimet toimitetaan kaappiin odottamaan huoltoa, jonka johdosta laitteiden korjaus tapahtuu helposti ja vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

Toimitamme kaikki laitteet valmiiksi ohjelmoituina ja käyttövalmiina sovitun toimitussyklin mukaisesti.

Radiopuhelinjärjestelmien suunnittelu-, asennus-, myynti- ja huoltopalvelut

Meiltä saat myös kokonaisvaltaiset työ- ja turvaviestinnän suunnittelu-, asennus-, myynti- ja huoltopalvelut valtakunnallisesti. Toimimme kumppaninasi työ- ja turvaviestinnän laitteiden koko elinkaaren ajan.

Asennuspalvelumme kattaa mm.

  • Radiopuhelinjärjestelmien suunnittelu ja lupa-asiat
  • Tukiasematoimitukset
  • Ajoneuvo-, työkone- ja valvomoradiopuhelinten asennukset
  • Kotelot, mikrofonit ja kaiuttimet, asennustelineet ja muut tarvikkeet
  • Antenniasennukset ja kaapeloinnit
  • Toimitetun laitteiston dokumentointi ja kalustokirjanpito

Huollamme teollisuusasiakkaidemme Motorola-, Peltor- ja Silenta-radiopuhelinlaitteet valtakunnallisesti. Huoltopalvelu kattaa mm. varaosat, mekaaniset huollot, ohjelmoinnit ja puhdistukset sekä teho- ja kuuluvuusmittaukset.

Radiopuhelimien vuokrauspalvelu

Vuokraamme UHF/VHF/DMR radiopuhelimet tehdasympäristöihin esimerkiksi tehdasseisokkien ajaksi. Laitteet toimitetaan valmiiksi ohjelmoituina ja ladattuina. Voit vuokrata laitteet huoletta – hoidamme kaiken radioluvista taajuusohjelmointiin puolestasi.

Autamme sinua kartoittamaan tarvitsemasi laitteet vuokrauksen ajaksi.

 

Turvallisuustekniikan luvat takaavat ammattimaisen asennuksen

Caverion Suomelle on myönnetty turvallisuusalan elinkeinolupa, joka on vaadittu 1.1.2019 alkaen lukitus-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitintöitä tekeviltä yrityksiltä. Myös avainhallinta- tai kulunhallintapalvelut vaativat turvallisuusalan elinkeinoluvan. Poliisin sivuilta voit tarkistaa turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijat.

Lisäksi Caverion Suomella on Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n myöntämä TU-sertifikaatti. Sertifikaatti kattaa kameravalvonta-, kulunvalvonta-, murtoilmaisu-, paloilmoitin- ja äänievakuointijärjestelmät. Caverionille on myös myönnetty yritysturvallisuuselvitystodistus 12/2018.

Tutustu palveluihimme