Ympäristöystävälliset ja energiatehokkaat kylmätekniikan ratkaisut

Tiesitkö, että yksi kilo taivaalle karannutta R404A-kylmäainetta vastaa jopa 4000 kiloa…

Tiesitkö, että yksi kilo taivaalle karannutta R404A-kylmäainetta vastaa jopa 4000 kiloa hiilidioksidipäästöjä? Kylmäaineita väistämättä vuotaa järjestelmistä ulos, joten joidenkin laskelmien mukaan kylmäaineet tuottavat jopa 3–4 % kaikista maailman hiilidioksidipäästöistä. On siis aika ottaa käyttöön kestäviä ja ympäristöystävällisiä kylmäteknisiä ratkaisuja.

 

Ota yhteyttä

Kaspar Anderson
Kaspar Anderson

Myyntijohtaja, Energia- ja kylmätekniset ratkaisut, Caverion Suomi

 

Minimoi kylmäketjusi energiankulutus ja elinkaarikustannukset sekä optimoi lämmöntuotto ekologisilla jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisuilla. Suunnittelemme ja toimitamme kylmäteknisiä ratkaisuja muun muassa elintarviketeollisuuteen, jäähalleihin, logistiikkaan, ammattikeittiöihin, vähittäiskauppoihin sekä lääketieteen käyttöön.

Tutustu myös jäähdytysautomaatiojärjestelmään iTOP:iin

Kylmälaitteet ja -ratkaisut säästävät energiaa ja ympäristöä

 

Ympäristöystävällisiä jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisuja kaikenkokoisille kylmävarastoille. Hiilidioksidiratkaisumme takaa energiatehokkuuden, automatisoidun toiminnan ja luotettavuuden ja on siksi käyttövarma valinta elintärkeille varastotiloille.

Keskustellaan tarpeistasi ja löydetään sinulle sopiva ratkaisu!

Palvelukokonaisuuksia sekä ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja jäähdytykseen, lämmöntuottoon ja varastointiin kaikenkokoisille vähittäismyymälöille. Toimimme kumppaninasi suunnittelusta aina elinkaaripalveluihin ja uudistustöihin sekä suunnittelemme ja toimitamme kylmä- ja pakastinhuone- sekä oviratkaisuja. Moduulijärjestelmäämme voidaan integroida tarkka ja luotettava lämpötilan ja kosteuden valvonta sekä jatkuva raportointi ja tarkka tulosten kirjaaminen.

Keskustellaan tarpeistasi ja löydetään sinulle sopiva ratkaisu!

Ympäristöystävällisiä jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisuja kaikenkokoisille teollisuuslaitoksille. Hiilidioksidiratkaisumme takaa energiatehokkuuden, automatisoidun toiminnan ja luotettavuuden ja on siksi käyttövarma valinta elintarviketeollisuuden, lääketehtaiden ja kemianteollisuuden tiloihin.

Hiilidioksiditekniikalla toimiva teollisuuslaitos kuluttaa jopa 50 % vähemmän energiaa kuin tavanomaiset NH3- tai HFC-järjestelmät. Hiilidioksidi on luonnonmukainen, myrkytön ja palamaton kylmäaine. Se on tulevaisuuden vaatimukset täyttävä valinta: toisin kuin ammoniakille tai F-kaasuille, sen käytölle ei ole rajoituksia ja sen saatavuus on varmaa pitkällä aikavälillä. Lisäksi se täyttää rakennusten ympäristöluokitusten (esim. LEED, BREEAM ja Green Buildings) vaatimukset.

Suunnittelemme ja toimitamme myös sopivia kylmä- ja pakastinhuone- sekä oviratkaisuja.

Keskustellaan tarpeistasi ja löydetään sinulle sopiva ratkaisu!

Hiilidioksidiratkaisumme takaa energiatehokkuuden, automatisoidun toiminnan ja luotettavuuden ja on siksi käyttövarma valinta jäähalliisi. Olemme johtava jäähallien hiilidioksidipohjaisten jäähdytys- ja lämmöntuottojärjestelmien toimittaja.

Keskustellaan tarpeistasi ja löydetään sinulle sopiva ratkaisu!

 

Energiakeskus mahdollistaa myös samanaikaisen jäähdytyksen ja lämmöntuoton

Caverion energiakeskus käyttää ympäristöystävällistä hiilidioksidia kylmäaineena. Energiakeskus mahdollistaa myös samanaikaisen jäähdytyksen sekä lämmöntuoton. Ylijäämälämpö voidaan varastoida tai hyödyntää suoraan muissa kiinteistöissä tai syöttää kaukolämpöverkkoon. Hyödyntämällä kylmäjärjestelmän tuottamaa lämpöenergiaa kiinteistön eri käyttötarpeisiin, koko kiinteistön energiakustannukset voidaan jopa puolittaa. Järjestelmissämme käytettävä hiilidioksidi on syntynyt teollisuuden sivutuotteena, joten sen hyödyntäminen entisestään lisää ympäristöystävällisyyttä.

Energiakeskuksen teknologiaa voidaan soveltaa kaikenlaisiin kohteisiin jäähalleista ja teollisuudesta vähittäiskauppoihin.

Lue lisää energiakeskuksesta

Mitkä ovat jäähdytyksen kylmät ja lämpimät puolet?

Mitä tekemistä kauppojen pakastealtailla tai toimitilojen ilmastoinnilla on hiilineutraaliuden kanssa? Energia- ja kylmäliiketoiminnan johtajamme Kari Reunanen syventyy Jaakko Soudunsaaren kanssa jäähdytyksen rooliin hiilineutraaliuden tavoitteen saavuttamisessa podcastissamme.

Kuuntele jakso

 

Kylmälaitteiden asennus-, huolto- ja ylläpitopalveluja yrityksille

Huurteen kylmähuolto on osa Caverionin palveluita. Huoltopalveluverkostomme on Suomen kattavin ja tarjoamme 24/7-kylmälaitehuoltoa 22 paikkakunnalla ympäri Suomen miltei 200 kylmäasentajan voimin. Teemme kanssasi aina ensin tarvekartoituksen ja sovimme sitten oikein mitoitetun huoltopalvelukokonaisuuden tarpeisiisi. Näin takaamme kylmälaitteidesi ja -järjestelmiesi taloudellisen ja turvallisen toiminnan, ja sinä voit keskittyä liiketoimintaasi.

Lue lisää huolto- ja ylläpitopalveluistamme

Asiantuntija-apua kylmätekniikkaan ja sen huoltoon

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. On aika tehdä merkittäviä tekoja kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa.

Katso myös

Lue lisää

 

Tutustu asiakkaidemme onnistumisiin