Keittiösammutusjärjestelmä turvaa henkilökunnan ja asiakkaat

Keittiöt ovat kiinteistöjen onnettomuusherkimpiä tiloja – ei ainoastaan terävistä veitsistä,…

Keittiöt ovat kiinteistöjen onnettomuusherkimpiä tiloja – ei ainoastaan terävistä veitsistä, liukkaista lattioista ja kuumista pannuista johtuen, vaan myös tulipalojen kannalta. Erityisesti rasvapalojen uhka on monissa keittiöissä suuri, varsinkin jos niihin ei olla varauduttu riittävällä tavalla.

 

Keittiöstä alkunsa saavat tulipalot ovat taipuvaisia leviämään hyvin nopeasti myös muualle kiinteistöön. Siksi keittiön asianmukaisesta sammutusjärjestelmästä huolehtiminen on ensisijainen tärkeää.

Ota yhteyttä

Ossi Lappalainen
Ossi Lappalainen
Tuotepäällikkö, kaasu- ja keittiöjärjestelmien suunnittelu ja projektit, Caverion Suomi
Kari Lintuniemi
Kari Lintuniemi
Myyntipäällikkö, sammutusjärjestelmien huolto ja ylläpito, Caverion Suomi

Keittiösammutus säästää vahingoilta

Keittiösammutusjärjestelmä ei ainoastaan varjele henkilövahingoilta, vaan se lisää myös henkilöstön turvallisuuden tunnetta ja sen myötä vaikuttaa positiivisesti työmotivaatioon. Panostus turvallisuuteen on aina panostus myös työtyytyväisyyteen ja tehokkuuteen.

Nopea sammutus minimoi kiinteistön vahingot, välttää ravintolatilan sulkemisen ja mahdollistaa liiketoiminnan jatkamisen mahdollisimman nopeasti. Sammutusjärjestelmän uudelleen lataaminen onnistuu hyvinkin nopeasti, ja siivouksen jälkeen keittiössä voidaan jatkaa työskentelyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä.

Keittiösammutusjärjestelmämme suojaa suurkeittiön rasvapalolta. Se sammuttaa palon ensimmäisten minuuttien aikana ennen palon leviämistä ja palokunnan saapumista paikalle. Keittiösammutusjärjestelmän suuttimet kiinnitetään suoraan keittiölaitteisiin ja liesituuletusjärjestelmään.

Rasvapalot ovat erityisen vaarallisia. Palava rasva voi olla vaikea sammuttaa, eikä perinteinen vesisammutus tunnetusti ole ideaalinen tähän tarkoitukseen. Esimerkiksi kerrostalon katutasossa sijaitsevasta ravintolan keittiöstä alkava tulipalo voi vaarantaa koko kerrostalon asukkaat. Keittiösammutusjärjestelmä on vakuutus, joka suojaa kiinteistöä ja kaikkia sen käyttäjiä.

Asiantunteva kumppani hoitaa keittiösammutuksen suunnittelun ja asennuksen tehokkaasti

Keittiösammutus avaimet käteen -periaatteella ympäri Suomea

  • Keittiön sammutusjärjestelmien suunnittelu
  • Sammutusjärjestelmien asennukset
  • sammutusjärjestelmien huolto, ylläpito ja varaosatoimitukset
  • keittiösammutusjärjestelmien jälleenmyynti

Lisäksi Halton-huuvien asennukset ja huoltotyöt.

Ota yhteyttä, niin tehdään keittiöstäsi kerralla paloturvallinen

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää