Vesisumusammutus on huomaamaton ratkaisu pieniin tiloihin

Ahtaissakin tiloissa tarvitaan ensisammutuskalustoa. Itse sammutusjärjestelmä ei kuitenkaan saisi…

Ahtaissakin tiloissa tarvitaan ensisammutuskalustoa. Itse sammutusjärjestelmä ei kuitenkaan saisi viedä ylimääräistä tilaa jo valmiiksi niukoista neliöistä ja kuutioista. Vesisumusammutus on erinomainen ratkaisun tällaisiin tiloihin. Vesisumusammutus sammuttaa tulipalon tehokkaasti perinteistä sprinklerijärjestelmää huomattavasti pienemmällä vesimäärällä.

 

Vesisumusammutusjärjestelmä sopii parhaiten tilavuudeltaan pienempiin tiloihin. Tyco Aquamist -järjestelmä on muita sammutusjärjestelmiä kätevämpi asentaa, sillä pieni putkikoko mahdollistaa siistin lopputuloksen pienempiinkin asennustiloihin.

Ota yhteyttä

Jukka Suoja
Jukka Suoja

Liiketoimintapäällikkö, sammutusjärjestelmien suunnittelu ja projektit, Caverion Suomi

Kari Lintuniemi
Kari Lintuniemi

Myyntipäällikkö, sammutusjärjestelmien huolto ja ylläpito, Caverion Suomi

Millaisiin kohteisiin vesisumusammutus sopii?

Vesisumusammutusjärjestelmää voidaan hyödyntää hyvinkin monenlaisissa kohteissa, joissa tarvitaan pieni ja huomaamaton sammutusjärjestelmä. Koska vesisumusammutus nimensä mukaisesti käyttää vettä, järjestelmä ei sovellu laitetiloihin (esim. konehuoneet, sähkötilat), museoihin tai varastoihin.

Vesisumujärjestelmää käytetään mm.

  • Toimistot
  • Taloyhtiöt
  • Sairaalat
  • Laivat
  • Teollisuuden laitesuojaukset

Asiantunteva kumppani Aquamist-vesisumusammutusjärjestelmän käyttöönottoon ja ylläpitoon

Hoidamme puolestasi vesisumusammutusjärjestelmän suunnittelun, asennuksen ja huollon. Toimimme myös Tyco Aquamist -järjestelmien jälleenmyyjänä. Ota yhteyttä ja katsotaan, millainen vesisumusammutusjärjestelmä sinun kiinteistöösi sopisi.

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää