Alkusammutusvälineet ja palopostit tehokkaaseen sammutustyöhön

Vuonna 2019 Suomessa syttyi yhteensä 5409 rakennuspaloa, joista alkusammutusta yritettiin vain 1873…

Vuonna 2019 Suomessa syttyi yhteensä 5409 rakennuspaloa, joista alkusammutusta yritettiin vain 1873 tulipalossa. Alkusammutuksella tuli kuitenkin saatiin talttumaan 60 %:ssa tapauksista ja 30 %:ssa se rajoitti paloa. Onnistunut alkusammutus auttaa merkittävästi rajaamaan tulipalon vahinkoja. Siksi kannattaa varmistaa, että kiinteistösi alkusammutusvälineet ovat kunnossa.

 

Kiinteistöösi sopivat alkusammutusvälineet

Perinteisesti alkusammutus on tarkoittanut manuaalista käsisammuttimen tai sammutuspeitteen käyttöä. Suunnittelutyössä on huomioitava, että sammutusvälineet on valittu tarpeenmukaisesti ja sijoitettu oikein, jotta ne tarpeen tullen löytyvät nopeasti. Suunnittelemme alkusammutusjärjestelmän – niin manuaalisen kuin automaattisenkin – vastaamaan juuri sinun kiinteistösi tarpeita ja asennamme toimivat alkusammutusvälineet kustannustehokkaasti.

Olemme laiteriippumaton toimittaja ja edustamme mm. seuraavia palonsammutusjärjestelmiä: Tyco, Pivaset sekä Teknosafe.

Ota yhteyttä

Kari Lintuniemi
Kari Lintuniemi

Myyntipäällikkö, sammutusjärjestelmien huolto ja ylläpito, Caverion Suomi

 

Alkusammutusvälineiden ja palopostien huolto

Tiesithän, että palo- ja alkusammutuslaitteiden kunto on tarkistettava säännöllisesti, jotta varmistetaan niiden toimivuus sammutustilanteissa? Alkusammutuskaluston toimivuus on testattava säännöllisesti ja tarkistettava vuosittain. Letkujen paineistus on tehtävä vähintään 5 vuoden välein.

Asennamme ja huollamme ympäri Suomen mm.

  • Palovesijärjestelmät
  • Ulko- ja sisäpalopostit, pikapalopostit.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, millaiset alkusammutusvälineet parhaiten palvelisivat kiinteistösi käyttäjiä. On aika tehdä merkittäviä valintoja kohti turvallisempia kiinteistöjä.

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää