Äänentoistojärjestelmä ja äänievakuointi varmistavat nopean viestinnän tiedotus- ja hätätilanteissa

Äänentoistojärjestelmä toimii kiinteistössä muun muassa kuulutusjärjestelmänä, taustamusiikin ja…

Äänentoistojärjestelmä toimii kiinteistössä muun muassa kuulutusjärjestelmänä, taustamusiikin ja -ohjelmien soitossa sekä äänievakuointitarkoituksessa. Äänentoistojärjestelmää käytetään usein kauppakeskuksissa, hotelleissa, sairaaloissa, kouluissa ja lentokentillä.

 

Äänentoistojärjestelmää voidaan käyttää myös hätätilanteissa, jolloin äänievakuointi toimii paloilmoitinjärjestelmän tukena.

Äänievakuointijärjestelmän ja siihen liitetyn äänentoiston avulla ohjataan rakennuksessa olevat henkilöt turvallisesti ulos. Julkisissa ja yleisissä tiloissa järjestelmää voidaan käyttää myös varoittamaan ympäristöonnettomuuksista tai muista vaaratilanteista.

Tarjoamme kokonaisratkaisuna paloilmoitin- ja äänievakuointijärjestelmät avaimet käteen-periaatteella järjestelmien rakentamisesta aina niiden ylläpitoon ja huoltoon asti. Toimimme valtuutettuna paloilmoitinliikkeenä valtakunnallisesti.

Ota yhteyttä

Juhana Kari
Juhana Kari

Tuotepäällikkö, äänijärjestelmät, Caverion Suomi

Harri Lindstedt
Harri Lindstedt

Myyntipäällikkö, äänijärjestelmät, Caverion Suomi

 

Asennamme ja huollamme äänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmät 

  • Asiantuntijapalveluumme sisältyvät dokumentointi ja konsultointi.
  • Suunnittelemme tarpeeseesi sopivimman äänentoistojärjestelmän sekä sertifioidun äänievakuointijärjestelmän.
  • Hoidamme järjestelmän asennuksen ja käyttöönoton ja huollamme ja ylläpidämme järjestelmäsi koko sen elinkaaren ajan.

Edustamme laadukkaita ja sertifioituja äänentoistojärjestelmiä, kuten Bosch, Audico ja TOA.

Äänentoistolaitteiden näyttöjä
 

Äänievakuointi lisää kiinteistön turvallisuutta

Äänievakuointijärjestelmä liitetään pääsääntöisesti paloilmoitinkeskukseen, joka käynnistää evakuointiviestin paloilmoittimen hälyttäessä. Hätätilanteissa kiinteistössä oleskelevat saadaan hallitusti ulos rakennuksesta. Isossa kiinteistössä evakuointijärjestys voidaan määritellä niin, että lähimpänä vaaratilannetta olijat evakuoidaan kiinteistöstä ensin. Joissakin tapauksissa äänievakuointijärjestelmä korvaa perinteiset palokellot ja sireenit evakuointijärjestelmänä.

Lisäksi Caverion Suomella on Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n myöntämä TU-sertifikaatti. Sertifikaatti kattaa kameravalvonta-, kulunvalvonta-, murtoilmaisu-, paloilmoitin- ja äänievakuointijärjestelmät. Caverionille on myös myönnetty yritysturvallisuuselvitystodistus 12/2018.

TU-sertifikaatin logo
 

Kysy lisää äänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmistä

Kaipaako kiinteistösi äänentoistojärjestelmä huoltoa tai uudistamista tai oletko hankkimassa kokonaan uutta järjestelmää? Jätä meille yhteydenottopyyntö täyttämällä alla oleva lomake, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää