Kulunvalvonta opastaa kiinteistön käyttäjiä ja turvaa heidän arkeaan

Kiinteistön ja teollisuusalueen käyttäjien ja vierailijoiden määrän kasvaessa, kävijöiden hallinta…

Kiinteistön ja teollisuusalueen käyttäjien ja vierailijoiden määrän kasvaessa, kävijöiden hallinta ja turvallisuus korostuu entisestään. Tässä tilanteessa haluat suojata omaisuuttasi, käyttäjiä sekä vierailijoita, mutta kuitenkin tehdä liikkumisesta mahdollisimman sujuvaa. Ratkaisu tähän löytyy helposti.

 

Kulunvalvonnan avulla estetään sivullisten pääsy yrityksen, kiinteistön tai teollisuusalueen tiloihin.

Tutustu tarkemmin kulunvalvonnan palveluihimme

 

Ota yhteyttä

Sami Viholainen
Sami Viholainen
Myyntipäällikkö, turvallisuus, Caverion Suomi
Teemu Rytky
Sales Manager - Key customers and cross-border projects
 

Kulunvalvonta parantaa yritysturvallisuutta

Oikein toteutettuna kulunvalvonta parantaa yritysturvallisuutta. Sen avulla estetään sivullisten pääsy yrityksen, kiinteistön tai teollisuusalueen tiloihin. Kulunvalvonnan avulla, parannat yritys- ja henkilöturvallisuutta kohteissa, joissa on riski tapaturmille tai kohteissa, jotka ovat alttiita esim. räjähdysvaaralle.

Kulunvalvontajärjestelmä on mahdollista kytkeä myös muihin taloteknisiin järjestelmiin ohjaamaan esimerkiksi valaistusta, ilmastointia ja vaikkapa hissejä. Ohjauksella pienennetään kiinteistön energiankulutusta, kun laitteet eivät toimi tarpeettomasti tilojen ollessa tyhjänä. Yhdistämällä järjestelmät ne ovat enemmän kuin osiensa summa.

Ohjauksella pienennetään kiinteistön energiankulutusta, kun laitteet eivät toimi tarpeettomasti tilojen ollessa tyhjänä. Meiltä löytyy kulunvalvonnan suunnittelun, asennuksen ja laitteiston ylläpidon ammattilaisia, ja hoidamme koko toimitusketjun yhteensovittamisen. Järjestelmällisellä ylläpidolla varmistamme, että laitteistosi pysyy toimintakunnossa myös jatkossa.

Meiltä löytyy kiinteistöjen ja teollisuuden kulunvalvonnan suunnittelun, asennuksen ja laitteiston ylläpidon ammattilaisia. Hoidamme koko toimitusketjun yhteensovittamisen, aina suunnittelusta toteuttamiseen ja ylläpitoon. Järjestelmällisellä ylläpidolla varmistamme, että laitteistosi pysyy aina toimintakunnossa.

Olemme laiteriippumaton järjestelmätoimittaja ja edustamme esimerkiksi seuraavia kulunvalvontajärjestelmiä: Lenel OnGuard, Abloy OS, iLOQ, Security Expert, Visy, SantaMargarita S2 ja NOX Systems.

Toimimme kumppaninasi ja tarjoamme kulunvalvonnan palveluja ympäri Suomen

 • Kulunvalvontajärjestelmien suunnittelu
 • Kulunvalvontajärjestelmien asennukset
 • Projektin johtaminen
 • Kulunvalvontajärjestelmien huolto ja kunnossapito
 • Kulunhallintapalvelut, kulunvalvontalupaprosessien luonti, pääkäyttäjäpalvelut
 • Integroidut turvajärjestelmät
 • Pilvipalvelut

Turvallisuusjärjestelmien integrointi lisää turvatasoa

Nykypäivän turvallisuusjärjestelmillä voidaan luoda todellista henkilöstöhallinnon automatisointia. Turvallisuusjärjestelmien hankinnan yhteydessä voidaan luoda luparekisteri, jolla suuri osa yrityksen päivittäisistä luvituksista saadaan automatisoitua. Automatisointi vähentää turhaa työtä ja varmistaa järjestelmän toimivuuden, koska inhimilliset virheet jäävät pois. Samalla myös nostetaan turvallisuustasoa.

Integrointi on suunniteltava samaan aikaan turvallisuusjärjestelmien hankinnan kanssa, tällöin taataan järjestelmien saumaton yhteensopivuus. Merkittävimpiä asioita integroinnin toteutuksessa ovat yhtenäisesti valittu korttitekniikka, yhteensopivat ohjelmistot ja avoimet rajapinnat.

Kulunvalvonnan järjestelmät myös palvelusopimuksella

Tarjoamme kulunvalvonnan palveluita myös kiinteään kuukausihintaan. Sopimus pitää sisällään laiteinvestoinnit, varaosatoimitukset, viankorjauskäynnit, vuosihuollon ja tarvittaessa pääkäyttäjäpalvelut.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mies pyöräilee kiinteistön vierellä - kulunhallinta on tärkeää, kun ihmisiä tulee ja menee kiinteistöissä
 

Vierailijahallinnalla tehokkuutta arjessa ja hallintaa kriisitilanteissa

Automatisoitu vierailijoiden hallinta tuo tehokkuutta ja ammattimaisuutta vieraiden vastaanottamiseen. Vierailijahallinnan avulla tiedät saapuvien, lähtevien ja kiinteistössä olevien henkilöiden määrän. Tämä tieto on erittäin tärkeää erityisesti kriisitilanteissa. Vierailijat voivat ilmoittautua itsepalveluna automaatilla tai ilmoittautuminen voidaan hoitaa aulahenkilökunnan avulla.

Olemme laiteriippumaton järjestelmätoimittaja ja voimme toteuttaa useimpiin kulunvalvontajärjestelmiin pohjautuvia vierailijahallintajärjestelmiä.

Ovi- ja porttipuhelinjärjestelmällä tunnistat kiinteistösi vieraat

Ovi- ja porttipuhelimella tunnistat tehokkaasti kiinteistöön saapuvat vierailijat, kuitenkin mahdollistaen asiakkaiden ja oman henkilöstön pääsyn kiinteistön tiloihin. Ovi- ja porttipuhelimet voidaan liittää tarvittaessa kamera- ja kulunvalvontaan.

Olemme laiteriippumaton järjestelmätoimittaja ja edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Tamcent, Siedle, Aiphone, Zenitel ja Hikvision.

Ovi- ja porttipuhelinjärjestelmien kunnossapito myös palvelusopimuksella

Tarjoamme ovi- ja porttipuhelinjärjestelmien asennus-, suunnittelu-, huolto- ja ylläpitopalveluita myös kiinteään kuukausihintaan. Sopimus pitää sisällään laiteinvestoinnit, varaosatoimitukset, viankorjauskäynnit ja vuosihuollon.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aluesuojauksella ehkäiset laittoman kulun

Aluesuojaus ehkäisee laittoman kulun alueella, mutta mahdollistaa työntekijöiden ja asiakkaiden hallitun kulkemisen.

Toimitamme aluesuojausjärjestelmiä laiteriippumattomasti. Teemme aluesuojausta tehdasrakennuksiin, kiinteistöihin, lentoasemille, voimalaitoksiin ja valtionhallinnolle.

Toimitamme ammattitaidolla mm.

 • Aitavalvontajärjestelmät
 • Oviautomatiikka
 • Portti- ja puomiautomatiikka
 • Aidat, henkilöportit ja liikenteenohjauspollarit

Caverion Suomelle on myönnetty turvallisuusalan elinkeinolupa, joka on vaadittu 1.1.2019 alkaen lukitus-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitintöitä tekeviltä yrityksiltä. Myös avainhallinta- tai kulunhallintapalvelut vaativat turvallisuusalan elinkeinoluvan. Poliisin sivuilta voit tarkistaa turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijat. 

Lisäksi Caverion Suomella on Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n myöntämä TU-sertifikaatti. Sertifikaatti kattaa kameravalvonta-, kulunvalvonta-, murtoilmaisu-, paloilmoitin- ja äänievakuointijärjestelmät. Caverionille on myös myönnetty yritysturvallisuuselvitystodistus 12/2018.

TU-sertifikaatin logo
 

Kiinnostuitko kulunvalvonnan palveluistamme?

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme mahdollisimman pian. On aika tehdä merkittäviä valintoja kohti parempaa turvallisuutta.

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää