Rikosilmoitinjärjestelmä valvoo kiinteistösi turvallisuutta

Rikosilmoitinjärjestelmä valvoo kiinteistösi ja toimitilasi turvallisuutta ja ilmoittaa esimerkiksi…

Rikosilmoitinjärjestelmä valvoo kiinteistösi ja toimitilasi turvallisuutta ja ilmoittaa esimerkiksi luvattomat tunkeutumiset. Rikosilmoitinjärjestelmällä on ennaltaehkäisevä vaikutus, koska se lisää luvattomien tunkeutujien kiinnijäämisriskiä.

 

Rikosilmoitinkeskus lähettää tapahtumasta ilmoituksen sovitulla tavalla esimerkiksi matkapuhelimeen tai vartiointiliikkeeseen.

Haluttaessa rikosilmoitinjärjestelmä ilmoittaa myös muista poikkeamista, kuten vesivuodosta, tulipalosta, auki jääneestä ikkunasta tai muusta henkilöille tai kiinteistölle vahinkoa aiheuttavasta tilanteesta. Järjestelmään voidaan liittää myös kutsupainike, jolla voi välittää tiedon eteenpäin avun saamiseksi.

Ota yhteyttä

 

Asiantunteva rikosilmoitinjärjestelmän toimittaja

Finanssialan keskusliiton hyväksymänä murtoilmoitinjärjestelmien toimittajana olemme toteuttaneet useita korkean turvatason kohteita valtionhallinnolle ja pankkisektorille. Caverion Suomelle on myönnetty turvallisuusalan elinkeinolupa, joka on vaadittu 1.1.2019 alkaen lukitus-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitintöitä tekeviltä yrityksiltä. Myös avainhallinta- tai kulunhallintapalvelut vaativat turvallisuusalan elinkeinoluvan. Poliisin sivuilta voit tarkistaa turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijat. 

Saat kauttamme muun muassa seuraavia rikosilmoitinjärjestelmiä: HHL, DSC, ATS, Galaxy, Ajax Systems, Vanderbilt SPC ja NOX-Systems.

Aita- ja aluevalvonta toimii osana rikosilmoitinjärjestelmää

Aita- ja aluevalvonta on tärkeä osa rikosilmoitinjärjestelmää. Edustamme ja tuomme maahan korkean turvatason alue- ja aitavalvontajärjestelmiä.

 

Kysy lisää kiinteistön suojauksesta

Onko kiinteistösi riittävän hyvin suojattu? Haluatko lisätietoa aita- ja aluevalvonnasta? Jätä meille yhteydenottopyyntö täyttämällä alla oleva lomake, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Selaa blogiamme