24h Kiinteistö-HelpDesk tukee kiinteistön käyttäjiä ympäri vuorokauden

Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa vuorokauden ympäri
 

Valtakunnallisessa palvelukeskuksessamme on yhdistetty kaksi toimintoa: 24 h HelpDesk asiakkaillemme ja oman huoltohenkilöstön tuotannonohjaus. Yhdistettynä nämä toiminnot takaavat tehokkaan tilausten ohjauksen eteenpäin.

Ota yhteyttä

 

Oletko jo HelpDeskin asiakas?

Kiireellisissä asioissa soita 010 407 9770 
Puhelinnumero palvelee 24/7.
Muissa asioissa lähetä pyyntö sähköpostitse: kiinteistohelp@caverion.com tai jätä palvelupyyntö tästä

 

HelpDeskiin voit ilmoittaa

  • kiinteistöjen vikailmoitukset,
  • huoltopyynnöt ja
  • palvelupyynnöt

helposti yhden kanavan kautta ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. HelpDesk-palvelun kautta vastaanotamme palvelupyynnöt, analysoimme, neuvomme, ohjaamme työtilaukset palveluntuottajalle, teemme kirjaukset haluttuihin tietojärjestelmiin sekä hoidamme raportoinnin.

Olemme kehittäneet palvelua ja järjestelmiä jo 20 vuoden ajan, sekä hioneet toimintamallit ja ohjeistukset vastaamaan sinun tarpeitasi. Palvelukeskuksessa olemme huoltotoiminnan ytimessä ja tekemisissä kaikkien talotekniikan osa-alueiden kanssa.

Caverion valvomo

HelpDeskin tuotannonohjaus toimii päivittäin tiiviissä yhteistyössä huoltoasentajiemme ja huoltopäälliköidemme kanssa, sekä tuntee hyvin kaikki meidän huoltohenkilöstömme, kiinteistömanagerimme, kohteemme ja paikalliset sopimukset ympäri Suomen. Perusteellisesti perehdytetty henkilökuntamme ylläpitää HelpDesk-palvelun laatua ja hyvää yhteishenkeä. 

Tavoitat meidät aina – HelpDeskin puheluiden vastausaika 24h-palvelussa oli vuonna 2020 vain 11 sekuntia.

24h HelpDesk -palvelun yhteystiedot

Kiinteistösi kuntoon asiakaslähtöisellä ja ammattitaitoisella asiakaspalvelulla

Sinua palvelee ammattitaitoinen ja ystävällinen asiakaspalveluhenkilöstömme, joka vastaa kiinteistösi hyvinvoinnista ja toimivuudesta, olipa kyseessä liike- tai toimistokiinteistö, taloyhtiö, tuotantolaitos, teollisuusrakennus tai laitetila. Mittaamme palvelun laatua jatkuvasti ja pidämme asiakastyytyväisyyden keskiössä, kun kehitämme palveluamme.

92,9 % asiakkaistamme oli tyytyväisiä HelpDesk-palveluumme vuonna 2020.

 

Asiantuntija-apua ympäri vuorokauden

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. On aika ryhtyä toimenpiteisiin ja tehdä merkittäviä valintoja kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa.
 
 

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää