Turvavalaistus ja hätäpoistumisteiden opasteiden valaistus tuo turvaa ongelmatilanteissa

Opastevalaistus on hätäpoistumisteiden valaistusjärjestelmä, joka varmistaa, että kiinteistön…

Opastevalaistus on hätäpoistumisteiden valaistusjärjestelmä, joka varmistaa, että kiinteistön poistumistiet ovat näkyvillä kiinteistön käyttäjille. Turvavalaistus on poikkeustilanteen aikainen hätävalaistus, joka varmistaa käyttäjien pääsyn ulos rakennuksesta sähkökatkoksen aikana.

 

Hätäpoistumisteiden valaistuksen tulee aina olla toimintakunnossa ja se koskee lakisäänteisesti julkisia tiloja ja työpaikkoja. Turvavalaistusjärjestelmän on täytettävä kiinteistön käyttöajankohdan mukaiset vaatimukset. Kiinteistöön tehtävät rakennusluvan alaiset muutokset edellyttävät poistumisvalaistuksen päivittämistä vastaamaan nykyistä vaatimustasoa.

Turvavalaistuksen toiminnan varmistamiseksi se on kytkettävä akustoon, jonka toiminta-aika täytyy olla vähintään 1 tunti. Tällä varmistetaan, että hätätilanteessa kaikki kiinteistössä olijat ehtivät poistua kiinteistöstä.

Ota yhteyttä

 

Säännöllinen turvavalaistuksen huolto varmistaa toimivuuden hätätilanteissa

Merkki- ja turvavalot on tarkistettava kuukausittain, jotta varmistetaan niiden toimivuus hätätilanteissa. Vuosihuollossa teemme mm. kuormituskokeen, jossa testaamme järjestelmän toimivuutta 1 tunnin ajan.

Huollamme ja ylläpidämme niin hajautettuja yksikköakullisia kuin keskuskohtaisiakin turvavalojärjestelmiä mm. toimistorakennuksissa ja teollisuudessa. Olemme laiteriippumaton järjestelmätoimittaja ja huollamme ja ylläpidämme mm. Teknowaren, Neptoluxin ja Exilightin turvavalaistusjärjestelmiä.

 

Kysy lisää turvavalaistuksesta

Kaipaako kiinteistösi turvavalaistus huoltoa tai uudistamista tai oletko hankkimassa kokonaan uutta järjestelmää? Jätä meille yhteydenottopyyntö täyttämällä alla oleva lomake, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Lue lisää