Lukitustekniikka ja elektromekaaniset lukitusjärjestelmät mahdollistavat kiinteistön turvallisuuden kokonaisvaltaisen hallinnan

Kiinteistön lukot ja avaimet uusitaan useimmiten siinä vaiheessa, kun lukitusjärjestelmän patentit…

Kiinteistön lukot ja avaimet uusitaan useimmiten siinä vaiheessa, kun lukitusjärjestelmän patentit vanhentuvat. Moderni lukitustekniikka ei kuitenkaan ole enää patenttien vanhenemisesta riippuvainen, sillä digitaalisen salausteknologian ansiosta patenteista ei enää tarvitse murehtia. Lisäksi avainten hallinnointi ja kulunhallinta helpottuu merkittävästi.

Kadonneet avaimet käyvät kalliiksi kiinteistön omistajalle, kun lukot joudutaan uudelleensarjoittamaan. Kun lukitustekniikan uusiminen tulee ajankohtaiseksi, onkin järkevää siirtyä sähköiseen ja älykkääseen lukitukseen, jossa avaimia ja kulkuoikeuksia voidaan hallinnoida pilvipalvelun avulla ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Ota yhteyttä

Sami Viholainen
Sami Viholainen
Myyntipäällikkö, turvallisuus, Caverion Suomi
Mikko Uimonen
Myyntipäällikkö, lukituspalvelut, Caverion Suomi
 
 

Huoleton käyttökokemus ja erinomainen käytettävyys elektromekaanisella lukitustekniikalla

Nykyaikaiset elektromekaaniset lukitusjärjestelmät täydentävät kulunvalvontajärjestelmiä tai täydentyvät kokonaisvaltaisiksi pääsynhallintaratkaisuiksi – tarpeittesi mukaan. Älykäs lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä yhdessä muuntautuvat eri tarpeiden mukaan koko kiinteistön elinkaaren ajan. Järjestelmä tarjoaa huolettoman käyttökokemuksen sekä erinomaisen käytettävyyden.

Näin taataan kiinteistön turvallisuus säilyttäen kuitenkin avainten haltijoiden sujuvan kulkemisen ulko-ovelta työpisteille ja kiinteistön sisällä. Elektromekaaninen avain toimii, kuten perinteinen avain, mutta lisäksi se toimii kulunvalvonnan tunnisteena, jolloin erillistä avainta ja kulkutunnistetta ei enää tarvita. Tutustu myös automatisoituun EasyKey -avaintenhallintaan!

Kulkuoikeuksien päivityksetkin onnistuvat käden käänteessä etäpalvelulla esimerkiksi henkilövaihdosten tai vaikkapa avaimen katoamisen vuoksi. Kalliilta uudelleensarjoituksilta vältytään, kun kadonneet avaimet voi kuolettaa helposti muutamalla klikkauksella. Lukkojen salauskin päivitetään sähköisesti, joten vanhentuvista patenteista ei tarvitse murehtia.

Järjestelmät sopivatkin erinomaisesti kohteisiin, joissa muutostarpeet ovat edellytys toimivalle kiinteistölle. Tiesithän, että vanhatkin lukitusjärjestelmät ovat muutettavissa älykkäiksi vain avainpesiä vaihtamalla!

Tarjoamme lukituspalveluitamme erityisesti kiinteistöjen hallintaan erikoistuneille toimijoille sekä elinkaarihankkeisiin, joissa elektromekaanisilla avainpesä- ja lukitustuotteilla saavutetaan suurimmat hyödyt.

 
iLOQ-avain

Olemme ABLOY- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike

Myymme, asennamme ja huollamme ABLOY:n ja iLOQ:n tuotteita. Olemme erikoistuneet elektromekaanisiin tuotteisiin, kuten ABLOY:n APERIO, PROTEC2 CLIQ ja PULSE -lukitusjärjestelmä sekä iLOQ:n uusimpiin S5-tuotteisiin.

Tutustu ABLOY:n ja iLOQ:n tuotteisiin

 

Toimimme lukitustekniikan kumppaninasi ja tarjoamme palveluja ympäri Suomen

  • Avainhallinta- ja kulunhallintapalvelut
  • Automatisoitu avaintenhallinta EasyKey
  • Integroidut turvajärjestelmät
  • Lukitusjärjestelmien suunnittelu
  • Lukitusjärjestelmien asennukset
  • Projektin johtaminen
  • Pääkäyttäjäpalvelut
  • Lukitusjärjestelmien tekninen huolto ja kunnossapito
  • Serverihotellipalvelut

Caverion Suomelle on myönnetty turvallisuusalan elinkeinolupa, joka on vaadittu 1.1.2019 alkaen lukitus-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitintöitä tekeviltä yrityksiltä. Myös avainhallinta- tai kulunhallintapalvelut vaativat turvallisuusalan elinkeinoluvan. Poliisin sivuilta voit tarkistaa turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijat.

 

Kiinnostuitko lukitustekniikan ratkaisuista?

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme mahdollisimman pian.

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Lue lisää